Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אמא שלי החליטה להחליף את הרכב (סקודה פאביה ידנית 2002), ומעוניינת לקנות רכב חדש מאותה קטגוריה.

בעיקרון אני מחפש בשבילה את העסקה המשתלמת ביותר, במחיר שלא יעלה על 75,000 ש"ח (גם הפיאסטה שעולה 76,000 עשויה לבוא בחשבון). כלומר, אין איזו שאיפה לבזבז את כל התקציב, אלא אם זה מוצדק.

רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר, עם גיחות לבינעירוני בתדירות נמוכה יחסית. אמא נהגת רגועה (מאוד) ולכן כל מיני פרמטרים של 0 ל-100 וכיו"ב אינם משמעותיים. עם זאת, היא גרה בצפת ההררית, ולכן חשוב שהרכב ייסחוב.

דברים שאינם באים בחשבון:

1. רכבי מיני - אני יודע שעל פניו זו הקטגוריה שהכי מתאימה לה, אבל היא לא מוכנה לקנות רכב יותר קטן מסופר-מיני (לצורך העניין נפח תא המטען שלה כרגע הוא 260 ליטר, והיא לא רוצה שום דבר יותר קטן מזה), ורצונו של אדם כבודו. :)

2. רכבים משומשים - לקרוע ניילונים זה מאסט.

האופציות שחשבתי עליהן עד כה:

1. סיאט איביזה - במבצע עכשיו 70,900 - רכב טוב במחיר טוב.

2. פיאסטה - 76,000 - ביקורות טובות, מחיר קצת גבוה.

3. מיצובישי ספייס סטאר - 69,900 - מחיר טוב, אבל רכב חדש שקשה לדעת מה יהיה טיבו. מנוע חלש.

3. ניסן מיקרה - כאן יש שתי אפשרויות:

א. מציעים כאן יד שניה מליסינג 0 ק"מ ב63,500: http://www.motodeal.co.il/deals/221/

ב. מבצע 'חבר' - 68,900.

לגבי שתי האופציות של הניסן - אין כוונה למכור את הרכב אחרי שנים בודדות, ולכן ירידת הערך של הרכב כתוצאה מזה שהוא מליסינג פחות משמעותית.

מה דעתכם האפשרות המשתלמת ביותר? האם יש אופציות נוספות שכדאי לשקול?

והשאלה אולי הכי חשובה - האם אתם מכירים עוד עסקאות של "0 ק"מ" עבור רכבי סופר-מיני ידניים?

תודה,

בני.

פורסם

יש עסקאות 0 קילומטר באלדן ואוטו סנטר על פיאסטה , i20 , קיה ריו , איביזה .

המלצה חמה: אל תשכחי להרים טלפון לסוכנות הביטוח שלך לשאול כמה יעלה ביטוח מקיף לרכב באזור מגורייך

פורסם

שלומי. ה-i20 הייתה לא מזמן במבצע ב'חבר' ב-68,000 ש"ח, אבל הוא הסתיים. עכשוי המחיר שלה הוא 76,000, ונראה לי שבמחיר כזה יש מתחרות עדיפות (כמו הפיאסטה, ואולי גם הקליאו החדשה שהוצעה פה).

RS - הפאביה היא גם אופציה. נמכרת עכשיו במבצע ב-72,990. הסיבה שלא שקלתי אותה יותר מדי, היא כי להבנתי היא והאיביזה זה בתכלס כמעט אותו אוטו, אז למה לשלם 2,000 ש"ח יותר? אני טועה?

Ch3wbacca - הרנו יכולה להיות אופציה. האבזור שלה נשמע מאוד מפנק. האם באמת היא צפופה מקדימה? אנחנו אנשים לא קטנים במשפחה וזו עשויה להיות בעיה.

אשמח לשמוע עוד התייחסויות.

פורסם
יש עסקאות 0 קילומטר באלדן ואוטו סנטר על פיאסטה , i20 , קיה ריו , איביזה .

האם מדובר ברכבים ידניים?

אם כן, זה יכול להיות מאוד מעניין.

פורסם

בדיוק. אם היא מרוצה מהפאביה למה שלא תלך על אחת חדשה. רוצה אווירה יותר צעירה ו"ספורטיבית", שתלך על איביזה אדומה :-D

היא תהנה מאוד מהאיביזה, תאמין לי :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

amba28 - תודה! האם אתה זוכר אילו מחירים הציעו לך?

omar87 - האיביזה היא אכן אחת האופציות המובילות... עם זאת לצערי זה כנראה לא יהיה באדום אלא בלבן #משעמם. :-D

פורסם
איביזה ב69 בערך , פיאסטה 72

i 20 72

ריו 74+-

מה שזכור לי

מאכזב קצת... חוץ מאולי הריו, ההנחות האלה לא משמעותיות בכלל.

להבדיל מההנחה שנותנים על הניסן מיקרה (63,500), כאן זה לא נראה כאילו זה מצדיק רישום כיד שניה מליסינג...

פורסם
Ch3wbacca - הרנו יכולה להיות אופציה. האבזור שלה נשמע מאוד מפנק. האם באמת היא צפופה מקדימה? אנחנו אנשים לא קטנים במשפחה וזו עשויה להיות בעיה.

מודה שעדיין לא זכיתי לראות את הקליאו החדשה בעיניים, ככה שאני לא באמת יכול להעיד.

אני רק יכול לספר שבקליאו דור 3 שלי, גם אנשים שמגרדים את ה-2 מ' נוסעים בנעימים... :-D

ממליץ לחפש התייחסויות בשרשור שהוספתי בתגובה הקודמת, או כמובן - לקפוץ לנסיעת מבחן! :mm_cool:

HU: Pioneer 80PRS | Amp: Audison LRx 4.1k

Comp: Audison Voce AV K6 | Sub: Hertz HX300

@

Renault Clio Sport III

• תוכן חדש...