Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן נצמד לי לרכב וגרם נזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, לפני הכל, לא יזיק לדעת כמה פרטים לפני שפועלים נגדו.

בן כמה הוא?, בן כמה אתה?

יש לו משפחה/ילדים?

במה הוא עובד?

תיגש למשטרה, אולי יש לו עבר עשיר, ואולי הוא סתם אידיוט שהחליט לרדת מהפסים.

רק תהיה זהיר, אתה נשמע בחור טוב ואל תסתבך עם אנשים מפגרים ברמה האישית. תחנה את הרכב הרחק מהמקום, והקריזה תעבור לו.

עוד שאלה, מהיכן אתה בארץ? אולי אם תצטרך אני אתן לו איזו נגיחה בשמך

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לשאלות:

אם אין לך את פרטי הפוליסה שלו והוא לא מדווח לביטוח שלו, אתה תראה את הכסף רק בבית משפט. (אלא אם תתבע את הביטוח שלך אבל אז אתה משלם השתתפות עצמית ומסתכן בהתייקרות הפוליסה).

ובלי שום קשר, תלונה במשטרה על תקיפה ואיומים+עדים שיש לך + תמונות אם יש בהחלט יעשו את העבודה.

אם היית במשטרה נשמח לעדכונים.

פורסם

אני מבין שבניך ובין השכן אין אהבה , אך נראה שבן המאזדות סוררת אהבה יש נשיקה צרפתית עם חיוך .:-D:-D

תיזהר ריבים כאלה נגמרים במוות, עזוב אותך מהרכב והמשטרה מה היא יכולה לעשות חוץ מלהרגיז את המנובל הרשע מרושע שוב.

אם מדובר באדם הגיוני ברגע שהוא ירגע הוא יבוא אילך להתנצל בדרך כזו או אחרת, אם מדובר בעבריין או בנבלה אז עדיף לך להתרחק מימנו ולהישאר לחיים או לפחות בלי שריטות מפתח מכוערת.

פורסם

לא מכיר את הנפשות הפועלות ולכן קשה להמליץ אבל המוח הזדוני שלי עובד.

אתה חייל לא? נסה להישאר במדים מתי שיש ריב ביניכם, ברגע שהוא רק מאיים על חייל יהיה לו קשה לצאת מכוחות הביטחון.

אני הייתי ממליץ לך להתרחק ממנו ככל האפשר, אין טעם להתנגח אם הוא עובר עוד כמה חודשים.

האם הוא סוג של עבריין? מה טיב היחסים שלו עם שאר השכנים? עבר יש לו? אם התשובה שלילית הייתי תובע.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
בהחלט אופציה טובה, להגיד שאלמוני תקף אותך כשאתה על מדים, חשש למחבל, ואיך אומרים? שיזד**ן

באמת אופציה מצוינת ! הוא מחבל רכבים :wink:

בכל מקרה במקרה שאתה תובע את הביטוח שלו והבחור לא מודה באשמה אתה תגרר עם העניין לבתי משפט, וזה לא נראה שהוא יוותר לך בקלות.

אולי העבריין מנסה להעביר לך "מסר" שהחניה שאתה חונה בה היא "שלו" ?

תנסה לחנות את הרכב בחנייה אחרת קצת יותר רחוקה, תתאפק שהחמור יעבור דירה.

לא נראה לי שאתה תרצה לשמוע ממנו אחרי שהוא יעבור דירה, ואם תתבע אותו נראה לי זה מה שתצטרך לעשות.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לפותח האשכול.

כשהחזקתי את הרכב הראשון שלי מסוג שברולט קורסיקה, הייתי בערך חודשיים אחרי צבע כללי.

הייתי אצל ספר והחנתי כחוק ולפי הסימון בכביש.

זקן עם קיה פריד החליט להצמד אליי יותר מידי באלכסון, ככה שהוא חוסם אותי, תוך כדי התספורת אני רואה את זה והוא נעלם.

הגיע רכב אחר, חנה כחוק ועמד צמוד אליו.

כעבור 5-6 דקות אני שומע אנשים צועקים בחוץ, אני יוצא החוצה רואה את הזקן בשיא התמימות עם מפתח רכב חורט לי על הבגאז וקורע את הצבע עד לפח, שריטות ממש ממש עמוקות, הוא צייר על כל הבגאז עם המפתח.

יצאתי החוצה, צילמתי אותו בעת מעשה, איך שהוא רואה אותי מצלם הוא בא אליי בקללות, סיפר לי במה אמא שלי עובדת וכל הבנות במשפחה שלי, ושאני "שייגעצ" וכל מיני שטויות כאלה, היו גם אקטים של איידיש.

אני נכנס להלם שזה באמת קרה, פתאום הוא נכנס לאוטו, נוסע רוורס עם זוית ומשפשף לי את הרכב בצד (הכל מצולם)

באתי אליו לכביש לעצור אותו שלא יברח, והוא התחיל לנסוע לא עניין אותו שאני עומד שם.

חטפתי עצבים, רצתי אחריו בכביש תוך כדי שהוא נוסע, אני בא פותח לו את הדלת באמצע נסיעה ואז הוא התחיל לצרוח "משטרההה משטרההה" אני מיד נבהלתי שלא הכל יתהפך ויגידו שאני תוקף אותו או מבריץ לו.

צילמתי מספר רכב והלכתי מיד למשטרה הקרובה למקום עם תמונות (הבאתי גם צלם מחנות צילום שיעשה תמונות ויפתח אותם במקום)

הגשתי תיק במשטרה לפני בערך 4 וחצי שנים, למרבה ה"פלא" התיק עוד בתהליכים ולא קיבלתי תשובה עד היום, כמובן שהחלפתי מאז קרוב ל 5-6 רכבים.

מניסיון זה פשוט לא עוזר ולא תקבל מענה מהמשטרה, הרגשתי שצוחקים עליי.

מה יקרה פעם הבאה במצב דומה?? אני מקווה לא להגיע למצב הזה כי באותו רגע אני ידע שאין שום טעם לפנות לאוכפי החוק ולצערי אולי עניין הלקיחת חוק לידיים יצא לפועל.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מלאכתם של צדיקים נעשית ע"י אחרים.

תפוס מרחק ותן לו להתקל בחמום מוח אחר שלא מכיר את המשפט הנ"ל.

שב על הטריבונה ותהנה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לפותח האשכול.

כשהחזקתי את הרכב הראשון שלי מסוג שברולט קורסיקה, הייתי בערך חודשיים אחרי צבע כללי.

זקן עם קיה פריד החליט להצמד אליי יותר מידי באלכסון, ככה שהוא חוסם אותי, תוך כדי התספורת אני רואה את זה והוא נעלם.

כעבור 5-6 דקות אני שומע אנשים צועקים בחוץ, אני יוצא החוצה רואה את הזקן בשיא התמימות עם מפתח רכב חורט לי על הבגאז וקורע את הצבע עד לפח, שריטות ממש ממש עמוקות, הוא צייר על כל הבגאז עם המפתח.

יצאתי החוצה, צילמתי אותו בעת מעשה, איך שהוא רואה אותי מצלם הוא בא אליי בקללות, סיפר לי במה אמא שלי עובדת וכל הבנות במשפחה שלי, ושאני "שייגעצ" וכל מיני שטויות כאלה, היו גם אקטים של איידיש.

אני נכנס להלם שזה באמת קרה, פתאום הוא נכנס לאוטו, נוסע רוורס עם זוית ומשפשף לי את הרכב בצד (הכל מצולם)

באתי אליו לכביש לעצור אותו שלא יברח, והוא התחיל לנסוע לא עניין אותו שאני עומד שם.

חטפתי עצבים, רצתי אחריו בכביש תוך כדי שהוא נוסע, אני בא פותח לו את הדלת באמצע נסיעה ואז הוא התחיל לצרוח "משטרההה משטרההה" אני מיד נבהלתי שלא הכל יתהפך ויגידו שאני תוקף אותו או מבריץ לו.

צילמתי מספר רכב והלכתי מיד למשטרה הקרובה למקום עם תמונות (הבאתי גם צלם מחנות צילום שיעשה תמונות ויפתח אותם במקום)

הגשתי תיק במשטרה לפני בערך 4 וחצי שנים, למרבה ה"פלא" התיק עוד בתהליכים ולא קיבלתי תשובה עד היום, כמובן שהחלפתי מאז קרוב ל 5-6 רכבים.

מה יקרה פעם הבאה במצב דומה?? אני מקווה לא להגיע למצב הזה כי באותו רגע אני ידע שאין שום טעם לפנות לאוכפי החוק ולצערי אולי עניין הלקיחת חוק לידיים יצא לפועל.

התגובה הכי מעצבנת שיכולים לרשום לך: "אני מצדיק את הזקן" 8)

במצב כזה באמת שאני לא יכול לתאר מה הייתי עושה !

איך החזקת את עצמך ולא סידרת לו ביקור בבית חולים?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אני מבין שבניך ובין השכן אין אהבה , אך נראה שבן המאזדות סוררת אהבה יש נשיקה צרפתית עם חיוך .:-D:-D

תיזהר ריבים כאלה נגמרים במוות, עזוב אותך מהרכב והמשטרה מה היא יכולה לעשות חוץ מלהרגיז את המנובל הרשע מרושע שוב.

אם מדובר באדם הגיוני ברגע שהוא ירגע הוא יבוא אילך להתנצל בדרך כזו או אחרת, אם מדובר בעבריין או בנבלה אז עדיף לך להתרחק מימנו ולהישאר לחיים או לפחות בלי שריטות מפתח מכוערת.

אני לא בן אדם שמחפש צרות, אני חי בפינה שלי ושיעזבו אותי לנפשי .

באמת שלא עשיתי לו רע, כמה פעמיים דיברתי איתו והוא ישר צועק ומקלל פשוט אין דברים כאלה.

להתנצל הוא לא יעשה זאת אף פעם , ואני גם לא מחפש את זה.

לא מכיר את הנפשות הפועלות ולכן קשה להמליץ אבל המוח הזדוני שלי עובד.

אתה חייל לא? נסה להישאר במדים מתי שיש ריב ביניכם, ברגע שהוא רק מאיים על חייל יהיה לו קשה לצאת מכוחות הביטחון.

אני הייתי ממליץ לך להתרחק ממנו ככל האפשר, אין טעם להתנגח אם הוא עובר עוד כמה חודשים.

האם הוא סוג של עבריין? מה טיב היחסים שלו עם שאר השכנים? עבר יש לו? אם התשובה שלילית הייתי תובע.

אני לא אחד כזה שיעשה מעשה כזה, שוב אני לא מחפש לריב איתו.

אבל במידה והיה משהו וזה יהפוך לאלימות זו כבר בעיה , אין לי בעיה להתמודד איתו אבל אני פשוט לא כזה.

הוא לא עבריין , לא רק איתי יש לו בעיות חניה בנוגע לעבר אולי נפשי .. (אני מודע לכך שלכל המשפחה שלו יש נכות) .

באמת אופציה מצוינת ! הוא מחבל רכבים :wink:

בכל מקרה במקרה שאתה תובע את הביטוח שלו והבחור לא מודה באשמה אתה תגרר עם העניין לבתי משפט, וזה לא נראה שהוא יוותר לך בקלות.

אולי העבריין מנסה להעביר לך "מסר" שהחניה שאתה חונה בה היא "שלו" ?

תנסה לחנות את הרכב בחנייה אחרת קצת יותר רחוקה, תתאפק שהחמור יעבור דירה.

לא נראה לי שאתה תרצה לשמוע ממנו אחרי שהוא יעבור דירה, ואם תתבע אותו נראה לי זה מה שתצטרך לעשות.

אחד השכנים החדשים והיותר נחמדים אפשר לי לחסום אותו ולחנות מול החניה שלו , שבמקרה יש לו גם מצלמה.

לפותח האשכול.

אני מודע לזה שהמשטרה לא תעשה כלום, זה צפוי .

אבל מה שאני כן פוחד זה עוד נזק לרכב היום קמתי והורידו לי אוויר בגלגל ! .

תשמע, לפני הכל, לא יזיק לדעת כמה פרטים לפני שפועלים נגדו.

בן כמה הוא?, בן כמה אתה?

יש לו משפחה/ילדים?

במה הוא עובד?

תיגש למשטרה, אולי יש לו עבר עשיר, ואולי הוא סתם אידיוט שהחליט לרדת מהפסים.

רק תהיה זהיר, אתה נשמע בחור טוב ואל תסתבך עם אנשים מפגרים ברמה האישית. תחנה את הרכב הרחק מהמקום, והקריזה תעבור לו.

עוד שאלה, מהיכן אתה בארץ? אולי אם תצטרך אני אתן לו איזו נגיחה בשמך

אני בן 20 , הוא בערך בן 45 פחות או יותר .

יש לו משפחה , בבית שלו כרגע יש לו 2 ילדים ועוד 2-3 ילדים מחוץ לנישואים .

עובד כנהג מונית ללא תחנה.

הרכב שלי כרגע חונה מול הכביש בחניה של השכן ממול, הסכים לי לחסום אותו ומתי שהוא צריך הוא יבקש ממני להזיז .

בנוסף יש לו מצלמה שמשקיפה על הרכב שלי מהבית שלו , באמת בחור נחמד .. יש אנשים טובים .

אני מראשון לציון - שיכון המזרח .

אני ממש מבואס מכל העניין הזה ואין לי ממש מה לעשות , להגיש תלונה במשטרה מחר אני אגיש .

אבל יותר מזה אין ממש מה לעשות, להפעיל ביטוח זה לא קריטי הנזק .

מה שכן אני אבדוק את הגיר כפי שהוזכר פה ע"י אחד המשתמשים .

הרכב אצלי כפחות משנה , וממש הרסו לי אותו.

אני בן אדם שקט ואוהב לחיות בפינה שלו, תן לי את המשפחה שלי, החברה שלי ואני מאושר .

אבל אנשים לא אוהבים לראות בן אדם שטוב לו ומחליטים להרוס .

כל יום שאני יוצא בבוקר אני מסתכל רואה את הרכב שלי ומתבאס מחדש, כי אין לי את הכסף לתקן את הנזק.

קניתי אותו אחרי עבודה קשה וקרעתי את התחת, ממש כואב לי.

פרקתי קצת, הייתי צריך את זה .. כי בבית לא ממש מבינים אותי " זו רק חתיחת פח" מילים של אמא שלי .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

תראה אם הוא לא מסכים לשלם על הנזק, תתבע אותו בבית משפט לתביעות קטנות זה ייקח כמה חודשיים אבל בסופו של דבר שתזכה תקבל תחושת סיפוק ענקית.

פורסם
מלאכתם של צדיקים נעשית ע"י אחרים.

תפוס מרחק ותן לו להתקל בחמום מוח אחר שלא מכיר את המשפט הנ"ל.

שב על הטריבונה ותהנה...

מסכים בהחלט!

פורסם

פרקתי קצת, הייתי צריך את זה .. כי בבית לא ממש מבינים אותי " זו רק חתיחת פח" מילים של אמא שלי .

לא בשביל משהו, אבל אמא שלך צודקת במקרה הזה.

אולם בכל אופן את חתיכת הפח הזו רצוי מאוד לתקן ובטוח שלא על חשבונך, אלא על חשבון הקוף ובכמה שיותר כסף.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש לך חבר/מכר עם סופה? או אולי איזו סיירה?

פשוט תן לו להיצמד אלייך ושהחבר עם הסופה ייצמד אליו מהצד השני. אבל ממש קרוב. לא לגעת לו ברכב אבל ככה שהוא יצטרך להעביר את 5 השנים הבאות בלצאת מהחנייה הזו. כמובן שלא אתה ולא אמא שלך נמצאים בבית. אתם תתחבאו מאחורי איזה שיח עם מצלמה ושהוא יתפוצץ. יעשה משהו לרכב שלך יש אפילו יותר תלונות למשטרה ולביהמ"ש :wink:

יש עוד כמה דברים אבל אני יתן לך את זה בפרטי

פורסם

אני מראשון לציון - שיכון המזרח .

enough said :oops:

שבוע שעבר איזה בבון מהשיכון, במזדה3 (עם "חזייה" על מכסה המנוע :lol: ) לא אהב את זה שצפצפתי לו כי הוא כמעט הרג אותי במעבר ברמזור אדום, במקום להתנצל הוא החליט שהוא מוריד אותי מהכביש. :shock:

יש משהו בשילוב הזה של מזדה3 + חמום מוח מהאיזור, שווה לחקור את העניין.

• תוכן חדש...