Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן נצמד לי לרכב וגרם נזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך חבר/מכר עם סופה? או אולי איזו סיירה?

פשוט תן לו להיצמד אלייך ושהחבר עם הסופה ייצמד אליו מהצד השני. אבל ממש קרוב. לא לגעת לו ברכב אבל ככה שהוא יצטרך להעביר את 5 השנים הבאות בלצאת מהחנייה הזו. כמובן שלא אתה ולא אמא שלך נמצאים בבית. אתם תתחבאו מאחורי איזה שיח עם מצלמה ושהוא יתפוצץ. יעשה משהו לרכב שלך יש אפילו יותר תלונות למשטרה ולביהמ"ש :wink:

יש עוד כמה דברים אבל אני יתן לך את זה בפרטי

הוא אמר שיש מצלמה של השכן שמכוונת לרכב שלו.

דרך אגב למה לא בדקת דרך המצלמה של השכן אם זה הבבון הוריד לך אוויר בגלגל?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא אמר שיש מצלמה של השכן שמכוונת לרכב שלו.

דרך אגב למה לא בדקת דרך המצלמה של השכן אם זה הבבון הוריד לך אוויר בגלגל?

בדקתי לא רואים צד אחד של הרכב (במקרה בצד שירד אוויר) .

בכל מקרה, אני עוד מעט נוסע למשטרה להתלונן .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
בדקתי לא רואים צד אחד של הרכב (במקרה בצד שירד אוויר) .

בכל מקרה, אני עוד מעט נוסע למשטרה להתלונן .

תצטייד במירב הפרטים שיש לך, ולפחות מספר הרכב שלו - שמו המלא וכתובת.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

אל תשכח לעדכן אותנו איך נגמר הסיפור.

גם להורים שלי השכן שרט את הרכב ושפך חומצה!

צילמנו, הגשנו תלונה ולא עשו לו כלום!

פורסם
אל תשכח לעדכן אותנו איך נגמר הסיפור.

גם להורים שלי השכן שרט את הרכב ושפך חומצה!

צילמנו, הגשנו תלונה ולא עשו לו כלום!

לדעתי גם לא יעשו ברגע שאתה מגיש תלונה במשטרה אתה סוגר למעשה כל אפשרות אחרת להגיב .

פורסם

טוב אז הייתי במשטרה, בגשתי את התלונה .

בנוסף לפני כשלושה חודשים שרטו את הרכב וזה שעשה את זה איים עלי ב SMS הגשתי גם על זה תלונה.

מה שנשאר כרגע זה לחכות.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

פותח השרשור:

בדקתי את העניין, וממה שאמרו לי - לא ניתן להגיש תלונה על פגע וברח אלא רק על גרימת נזק.

בנסיבות העניין, ניתן להגיש תלונה על תקיפה ואיומים (עד 7 ימים מיום קרות המקרה) וכן על הנזק שנגרם.

אם יש לך עוד לבטים לבי העניין, צור קשר בפרטי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
פותח השרשור:

בדקתי את העניין, וממה שאמרו לי - לא ניתן להגיש תלונה על פגע וברח אלא רק על גרימת נזק.

בנסיבות העניין, ניתן להגיש תלונה על תקיפה ואיומים (עד 7 ימים מיום קרות המקרה) וכן על הנזק שנגרם.

אם יש לך עוד לבטים לבי העניין, צור קשר בפרטי.

תודה רבה אני מעריך זאת.

הסעיפים בהם הוא מאושם הם :

איומים סעיף 192 , תקיפה סתם סעיף 379 , חבלה במזיד 413ה .

אני מקווה שאמת יצא מזה משהו, אני לא הכי אופטימי .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
תודה רבה אני מעריך זאת.

הסעיפים בהם הוא חשוד הם :

איומים סעיף 192 , תקיפה סתם סעיף 379 , חבלה במזיד 413ה .

אני מקווה שאמת יצא מזה משהו, אני לא הכי אופטימי .

עד שלא יוגש כתב אישום, הוא בגדר חשוד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

המשטרה נוטה לא להתייחס לסכסוכים כאלה בין שכנים אלא אם כן המצב ממש מהווה מטרד איזורי, או מגיע למצבים של נזק משמעותי\איומים\מריבות. עצוב אבל זה המצב

פורסם

אם בחודשיים הקרובים אני אעבור באזור ראשל"צ, אני אקפוץ לביקור.

יש לי רכב טורבו דיזל מאוד חמוד עם וו גרירה מאחורה. יהיה ממש חבל אם אני לא אראה אותו כשאני עושה רוורס. גם לפגושים יש נטייה להיתקע על הוו גרירה ואז פשוט להישבר ולצאת מהמקום כשמנסים להפריד בין הרכבים.

סתם אני אומר, בלי כל כוונה שהיא...

תשמע, אני מעריץ את הסובלנות שלך. אני כבר מזמן הייתי דואג לחנייה צמודה צמודה לבית, צבועה בכחול עם שלט כחול כזה ומספר הרכב שלו על השלט.

משטרה לא תעזור לך בכלום, מנסיון.

הפעלת הביטוח על מקרה כזה זה באופן כללי בזבוז, אבל הוא פשוט חייב לשלם על הנזק הזה, זה לא הגיוני שהוא יעשה דבר כזה ויצא מזה בשלום.

רק קח בחשבון דבר אחד! יש עיקרון משפטי שאומר שעל הצד התובע, לעשות את המקסימום כדי למזער את העלות הכספית לנתבע. כן, בדיוק מה שאתה שומע.

אמרו לך פה לגשת למוסך היקר ביותר שיש, אז זה לא יעבוד, כי בית המשפט יקלוט את זה ויכול גם להבין שניסית לעשות עליו רווח או סתם לדפוק אותו ואז לפסוק שאתה לא זכאי לשום פיצוי.

אז אם כבר אתה מפעיל ביטוח, תתקן במקום סביר, אפילו תבדוק איזה 2-3 מקומות, תקבל הצעת מחיר בכתב, תשמור אותם, ותלך אל הזול מביניהם. זה כבר מאמץ סביר מצידך לנסות למזער את הנזק הכלכלי. זה כבר יתפוס יפה בבית משפט.

וידאו זה הכי טוב, מדים זה עוד יותר טוב. כמה שיותר תקטין את עצמך ותאדיר אותו, בית המשפט ידפוק אותו יותר.

הבעיה שלך? גם אם ייפסק לטובתך פיצוי, דבר קטן שייקח לדעתי בערך שנה, כנראה שהוא יתקשה לשלם לך, ואז תתחיל תהליך חדש של הוצאה לפועל. זה אמנם כן יביא לך את הכסף שלך, אבל זה ייקח המון זמן ואני לא יודע כמה זה שווה את המאמץ.

בשביל זה, הפיתרון הכי טוב, לצערי הרב, הוא כוח. כמה חברים, כמה עזרים פיזיים, כמה עצמות פוגשות את העזרים האלה, פרצוף אחד שמחליט להיכנס לך באגרוף, ואם תרצה להגזים באמת, שבור חלון וזרוק לו גז מדמיע לתוך הרכב. הוא לא יוכל להיכנס אליו כמה חודשים. אם אתה רוצה ממש להרוס לו את הרכב, תרסס בפנים ספריי פלפל. הדבר הזה לא יורד. בכלל.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נהג מונית משיכון המזרח ברשל"צ אמרת ?!

כדאי שתתחיל להתארגן על אופציות אחרות ולא להכין לו תלונות במשטרה, זה לא יעזור...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מבין את התגובות האלה שאומרות - משטרה לא תעזור, לך עם כמה חברים תדפוק לו מכות

תגידו, איך אפשר לשלוח בן אדם ככה "להתאבד", לפני שאתם מכירים אותו, ואת מי שמולו

רק קיר לא מחזיר, אתם לא מבינים שעניין כזה יכול להסתיים אפילו ברצח?

גם אני חושב שמשטרה לא תעזור כרגע , אך היא כן תעזור אם יקרה חלילה משהו, אחרי שהתלונן, זה יוסיף עבורו נקודות זכות חשובות אם יקרה לו משהו אחרי שהתלונן.

אני בטוח שחוץ מלפזר את האגו שלכם, ולשחק אותה גיבורים, אף אחד מכם לא ביצע וכנראה לא יבצע מעשה אלים. כל יום אנחנו נתקלים באנשים בלתי נסבלים שיש סיבות מספיק טובות לתת להם בעיטה. אנחנו מדינה כזו שדווקא החזק שורד, כך שאם אתה לא באיזה ארגון פשע, על הרמת יד אפשר לשבת כמה שנים טובות בכלא.

פורסם
לפותח האשכול.

כשהחזקתי את הרכב הראשון שלי מסוג שברולט קורסיקה, הייתי בערך חודשיים אחרי צבע כללי.

הייתי אצל ספר והחנתי כחוק ולפי הסימון בכביש.

זקן עם קיה פריד החליט להצמד אליי יותר מידי באלכסון, ככה שהוא חוסם אותי, תוך כדי התספורת אני רואה את זה והוא נעלם.

הגיע רכב אחר, חנה כחוק ועמד צמוד אליו.

כעבור 5-6 דקות אני שומע אנשים צועקים בחוץ, אני יוצא החוצה רואה את הזקן בשיא התמימות עם מפתח רכב חורט לי על הבגאז וקורע את הצבע עד לפח, שריטות ממש ממש עמוקות, הוא צייר על כל הבגאז עם המפתח.

יצאתי החוצה, צילמתי אותו בעת מעשה, איך שהוא רואה אותי מצלם הוא בא אליי בקללות, סיפר לי במה אמא שלי עובדת וכל הבנות במשפחה שלי, ושאני "שייגעצ" וכל מיני שטויות כאלה, היו גם אקטים של איידיש.

אני נכנס להלם שזה באמת קרה, פתאום הוא נכנס לאוטו, נוסע רוורס עם זוית ומשפשף לי את הרכב בצד (הכל מצולם)

באתי אליו לכביש לעצור אותו שלא יברח, והוא התחיל לנסוע לא עניין אותו שאני עומד שם.

חטפתי עצבים, רצתי אחריו בכביש תוך כדי שהוא נוסע, אני בא פותח לו את הדלת באמצע נסיעה ואז הוא התחיל לצרוח "משטרההה משטרההה" אני מיד נבהלתי שלא הכל יתהפך ויגידו שאני תוקף אותו או מבריץ לו.

צילמתי מספר רכב והלכתי מיד למשטרה הקרובה למקום עם תמונות (הבאתי גם צלם מחנות צילום שיעשה תמונות ויפתח אותם במקום)

הגשתי תיק במשטרה לפני בערך 4 וחצי שנים, למרבה ה"פלא" התיק עוד בתהליכים ולא קיבלתי תשובה עד היום, כמובן שהחלפתי מאז קרוב ל 5-6 רכבים.

מניסיון זה פשוט לא עוזר ולא תקבל מענה מהמשטרה, הרגשתי שצוחקים עליי.

מה יקרה פעם הבאה במצב דומה?? אני מקווה לא להגיע למצב הזה כי באותו רגע אני ידע שאין שום טעם לפנות לאוכפי החוק ולצערי אולי עניין הלקיחת חוק לידיים יצא לפועל.

שאפו על הסובלנות שלך, ושלא התפוצצת באותו הרגע.

אף פעם לא קרה לי מקרה כזה ואף פעם לא פגעתי במישהו, אבל אני מניח שאם מישהו היה עושה לי דבר כזה הייתי כבר מוצא דרכים לסגור איתו חשבון, אם זה לא באותו הרגע(למרות שאני מניח שלא הייתי עוצר את עצמי), אז זה בדרכים אחרות, ולא חסרות דרכים.

במצב של היום שהמשטרה כ"כ בדיחה כמעט בלתי נמנע המצב לפתור בעיות באופן עצמאי.

ובקשר לפותח השרשור, אני במקומך הייתי שוכח מהסיפור הזה לשנה הקרובה, גם ככה הוא עובר דירה.

אם עוד שנה יהיה לך צורך של נקמה, אני מניח שתמצא כמה דרכים להחזיר לו ללא מושג שהוא ידע שזה אתה.

אחד כזה בטוח מסתכסך עם כל העולם, אין סיכוי שהוא יזכר בך.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...