Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חור בבלוק מנוע. פיז'ו 306 1.4 95'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מה מצבו של המנוע, אם המנוע במצב טוב ואינו "אוכל" שמן אפשר להשתמש בשמן סינטטי מלא, אם הוא אוכל מעט שמן כדאי להשתמש בשמן חצי סינטטי בצמיגות 10-40.

צריך לבדוק מה מצבו של הגיר והאם הקלאץ' מכוון כמו שצריך, לראות שהשטנגות לא גמורות ולהחליף שמן גיר למקורי בלבד.

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בצע בדיקה עם וולט מטר כמפורט :

א. מנוע עובד . ׁ(א םאחרי נסיעה חכהשיתקרר קצת לפני שאתה פותח מכסים )

ב. את ה + של הוולטמטר שים בנוזל הקרור (מיכל עודפים או רדיאטוור )

ג. את ה (-) של הוולטמטר חבר ל(-) של המצבר.

ד. פרסם את הקריאה פה בפורום .

(זה לא הזוי וזו לא מתיחה - תוצאת הוולטמטר עשויה להשפיע על ההמלצה! )

בתמונה ביצוע הבדיקה המומלצת...

coolant_electrolysis_check2.jpg

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אין קסמים בתיקון חור בבלוק מנוע !!

מניסיון עם 306 בוצע ריתוך טלאי באורגון והתיקון עבר בהצלחה

עלות התיקון לא עלתה הרבה פחות מרכישת מנוע משומש אולם ההחלטה הייתה

עם מחשבה שהמנוע שארכוש אולי יהיה בן אותו גיל ועם בעיה דומה שבמוקדם או במאוחר תתגלה...וקילומטרז' לא ידוע

בהצלחה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

האופוקסי לא יעזור כי הוא לא יעמוד בחום.

אם כבר פתרון של סתימה אז RTV סיליקון אדום עמיד לחום או לפחות משהו בסגנון. וגם לא בטוח שזה יעזור בגלל המקום הבעייתי.

אפשרות שניה שאני הייתי בוחר בה לפחות זה ריתוך co2 וסתימת החור כאילו לא היה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות אתם עוזרים לי מאוד!

האם שווה לנסות עם אופוקסי לפני שאני מנסה ריתוך?

וכמה זה עולה ריתוך?

ועוד שאלה החום של המנוע מגיע ל90 שזה האמצע ואחרי זמן מה מגיע ל95 ,זה עוד סביר ואחרי עוד כמה דק מגיע ל96 ושם נדלקת מנורה ומופיע סימן stop על לוח השעונים אבל לאחר מכאן החום לא זז מ96 השאלה היא האם חכול להיות שצריך להחליף את היוניט שאחראי להפעלת הוונטה? יכול להיות שהיא נידלקת מאוחר מידי כי הוא נדפק?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

מתי פעם אחרונה בדקו את הרכב במוסך? אם נדלקת נורת הסטופ ברכב אסור לנסוע ברכב. עושה רושם שהרכב מוזנח מאוד, יש לך תיעוד טיפולים כלשהו?

כמה זמן הרכב אצלך?

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מתי פעם אחרונה בדקו את הרכב במוסך? אם נדלקת נורת הסטופ ברכב אסור לנסוע ברכב. עושה רושם שהרכב מוזנח מאוד, יש לך תיעוד טיפולים כלשהו?

כמה זמן הרכב אצלך?

רכשתי את הרכב לפני כשבוע ואני עכשיו עושה ישור קו.. בכל זאת קניתי ב-2600 את הרכב אז כמובן שידעתי שיהיו בעיות יש לי את ה-4-3 אלף בצד ליישור קו הבן אדם אמר לי שהוא היה עושה טיפול לרכב לפני טסט שנתי (היה לו את הרכב אצלו 8 שנים),

אין ביסטוריית טיפולים..

אתם אומרים לנסות לשים אופוקסי?

נזק זה לא יכול לעשות?

חשבתי פשוט לקחת גוש ולחסות את כל האיזור העליון שמישם באה הנזילה..

מה אתם אומרים?

פורסם

אתה מתעסק עם כוסות רוח למת. זה יתפרק לך ברגע הכי לא מתאים.

מנוע לרכב הזה כולל הרכבה זה אחד מהזולים, דבר עם אחד המומלצים בשרשור (אני הייתי הולך לאורן) ולדעתי תופתע לטובה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אתה מתעסק עם כוסות רוח למת. זה יתפרק לך ברגע הכי לא מתאים.

מנוע לרכב הזה כולל הרכבה זה אחד מהזולים, דבר עם אחד המומלצים בשרשור (אני הייתי הולך לאורן) ולדעתי תופתע לטובה.

יש לך איזה השארה בכמה כסף מדובר?

כי אני גם צריך להחליף את הגיר בגלל הרעשים שהוא עושה בתחילת נסיעה של ברזל משתכשך..

וגם בהורדת הילוכים וגם קצת רעש בהילוך שני..

פורסם

זה רכב ראשון שלך, נכון?

לדעתי יש לך 2 אפשרויות:

1) אל תשקיע שקל מיותר ברכב, ולפי מה שאנחנו שומעים ממך כאן, יש הרבה מאוד מה לסדר ברכב זה וגם אל תשכח מדובר ברכב ישן. תעשה רק מה שהכרחי, קרי האוטו לא יסע באם לא תסדר. מים ירוקים תוסיף לפי הצורך וזהו...סע עד שהרכב יחליט שנמאס לה....

2) סע למוסך טוב לקבל חוות דעת והצעה מחיר ליישור קו, כי חבל שתתחיל במשהו שלא ישאר לך מספיק כסף לסיים, ובכל זאת תשאר בסוף אם רכב לא תקין.

בהצלחה..

פורסם
זה רכב ראשון שלך, נכון?

לדעתי יש לך 2 אפשרויות:

1) אל תשקיע שקל מיותר ברכב, ולפי מה שאנחנו שומעים ממך כאן, יש הרבה מאוד מה לסדר ברכב זה וגם אל תשכח מדובר ברכב ישן. תעשה רק מה שהכרחי, קרי האוטו לא יסע באם לא תסדר. מים ירוקים תוסיף לפי הצורך וזהו...סע עד שהרכב יחליט שנמאס לה....

2) סע למוסך טוב לקבל חוות דעת והצעה מחיר ליישור קו, כי חבל שתתחיל במשהו שלא ישאר לך מספיק כסף לסיים, ובכל זאת תשאר בסוף אם רכב לא תקין.

בהצלחה..

אז מה שאתה אומר זה להשאיר את החר בבלוק ופשוט להוסיף מי ירוקים לפי הצורך?

והדבר השני זה לגבי הגיר אם הוא עושה רעשים כמו שתיארתי לדעתך יוש צורך בהחלפה של גיר או שזה משהוא קטן כמו מייסב וכו'..

וכן זה רכב ראשון שלי

פורסם

אם כך המצב אבוד מראש קנה מי קירור של מצננול של דורון ב15 ש"ח, מלא וסע יחד עם שמן אמריקן איגל 20-50 ב30 ש"ח עד שימות הרכב, עניין שלא מזל ולא יותר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אם כך המצב אבוד מראש קנה מי קירור של מצננול של דורון ב15 ש"ח, מלא וסע יחד עם שמן אמריקן איגל 20-50 ב30 ש"ח עד שימות הרכב, עניין שלא מזל ולא יותר.

חבל לי אבל למה לא לנסות םתרונות זולים כמו שהציאו פה אולי אפוקסי או סיליקון האדום שעמיד לחום?

וגם יש איזה נוזל שחבר השתמש ששופכים למי קירור וזה סתם לו חור בבלוק מנוע..

פורסם

תנסה אבל תמצא את עצמך תקוע עם מנוע רותח באמצע כביש מהיר בחום שרבי, אובד עצות ומקלל את עצמך שהיית עצלן וטיפש.

קנית רכב מוזנח ששווה להתגלגל איתו בלי להשקיע עליו שקל נוסף כי עושה רושם שזה בור ללא תחתית. חבל על הכסף, תן לו לגווע אט אט , כי להכנס ליישור קו איתו לפי מה שמסתמן זה גיר ומנוע מייבוא, ומה עם עבודה? ומה עם כל המסביב? ומה עם בלאי של חלקים שאינם קשורים למנוע או לגיר?

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...