Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה הייתה התגובה אילו החוק היה טיפה שונה - כל הפלשתינים אוטומטית ייחשבו כתורמי איברים אלא אם כן ביקשו במפורש שלא לתרום.

מעניין איך אתה היית מתייחס אל החוק המוצע אילו אתה או מי מבין בני משפחתך הקרובים (חו"ח) היה ממתין להשתלה.

ספקולציות אפשר לעשות לכל כיוון ולהכיח בעזרתן כל ארגומנט.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מצליח להבין איך אנשים הגיעו מחתימה על כרטיס אדי "כפויה" לגניבת איבריים ע"י הממשלה.

איזה דמגוגיה בגרוש.

אף אחד לא מכריח אותך לתרום את האיברים שלך.

המשפחה עדיין יכולה להתנגד משיקולים כאלה ואחרים.

את תאוריות הקונספירציה לגבי זה שהממשלה "תחמיר" ותקצור איברים של אנשים מתים

תשאירו לפרקים של X-Files.

m3x7r3m3 כתב:

מעניין מה הייתה התגובה אילו החוק היה טיפה שונה - כל הפלשתינים אוטומטית ייחשבו כתורמי איברים אלא אם כן ביקשו במפורש שלא לתרום.

מזכיר לי כותרת בYNET, תעשה לי טובה מה הקשר להצעת החוק שהציעה השרה?

הצעת החוק לא מדברת על הפרדה מאיזה שהיא סוג.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
מעניין איך אתה היית מתייחס אל החוק המוצע אילו אתה או מי מבין בני משפחתך הקרובים (חו"ח) היה ממתין להשתלה.

ספקולציות אפשר לעשות לכל כיוון ולהכיח בעזרתן כל ארגומנט.

העלית ויכוח כל כך לא רלוונטי

אתה נגרר סתם לטיעונים פופוליסטיים מחוררים כמו גבינה שוויצרית

אתה ראית מישהו שמתנגד לזה שיהיו השתלות?

אל תכתוב סתם דברים

Nightstalker

אתה לא הבנת את הרעיון - תמיד יש מקרי קיצון, חוקי המדינה צריכים לתת מענה לכל מקרה קיצון שיכול לקרות.

הבעיה בחוק הזה היא שהממשלה נכנסת לך לתוך האיברים שלך.

היא מצרפת אותך לעמותה כזאת או אחרת על דעת עצמם, עם מידע אישי ופרטי שלך (אפילו המספר תעודת זהות שלך זה פרטי ואישי) תוך כדי חריגה קשה מסמכותה.

ואם אתה לא רוצה, אז אחרי שכבר נרשמת והמידע כבר נמצא בידי העמותה אתה צריך לבקש שיסירו אותך.

אפילו בחוק הספאם המצב הוא הפוך אז כשמדובר על איברים ועל אנשים שכבר לא יהיו בין החיים כדי להגיד את רצונם צריך להחמיר פי מיליון לא להקל פי מיליון

ד"א לשאלה שלי לא היה קשר להפרדה כזאת או אחרת, סתם מחשבה שעלתה לי בראש - איך למשל ב-Ynet היו מגיבים להצעת חוק כזאת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם היום הפרטיים "האישיים" שלך לא ממש חסויים.

אין לי מה להחביא אז אין לי ממי להתחבא.

כמו שאמרתי מקודם, החוק הזה צריך לבוא בתוספת הסברה, אם לא הוא לא שווה כלום ורק יעודד כל מיני פראנואידים

שמפחדים שיגלו את "הפרטים האישיים" שלהם.

פורסם

תסלח לי, אבל זכותי המלאה לא להצטרף לאדי. מצטער אבל אני אדם חרא ולא בא לי לתרום את עצמי לא בחיים ולא במוות ונדמה לי שזאת זכותי המלאה.

אני מחר מצרף אותך לעמותה שלי, זה אומר שאתה תשלם לעמותה שלי 50 אחוז מהמשכורת החודשית שלך. מסכים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמו שאמרתי מקודם, החוק הזה צריך לבוא בתוספת הסברה, אם לא הוא לא שווה כלום ורק יעודד כל מיני פראנואידים

זו צורת חשיבה שגויה. זה שאין לך מה להחביא, לא נותן לממשלה זכות לדחוף את האף שלה לעניינך הפרטיים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תסלח לי, אבל זכותי המלאה לא להצטרף לאדי. מצטער אבל אני אדם חרא ולא בא לי לתרום את עצמי לא בחיים ולא במוות ונדמה לי שזאת זכותי המלאה.

אני מחר מצרף אותך לעמותה שלי, זה אומר שאתה תשלם לעמותה שלי 50 אחוז מהמשכורת החודשית שלך. מסכים?

לא רוצה לא צריך, בניגוד למדינות במזרח אירופה פה לא קוצרים איברים.

אגב אני כמעט בטוח שהעמותה הזו לא מתקוצבת מהמדינה בכלל.

ואיפה ראית שמבקשים ממך כסף?

קייזר, אני לא חושב שזו צורת חשיבה שגויה.

לאיזה עינינים פרטיים הממשלה דוחפת את האף בכך שהיא נותנת לך אפשרות קלה ונוחה לעזור לזולת?

פורסם

על זה שהפרטים של כולנו מסתובבים להם באינטרנט תחת כל מיני שמות ("אגרון", "מרשם הבוחרים" וכו') יש מישהו שנשפט והמשפט עדיין מתנהל, זאת עבירה פלילית להחזיק מסד נתונים כזה ולא בכדי.

אז המדינה ביד אחת לוקחת את אותו בנאדם שהדליף במשך שנים את המסד נתונים הזה, מפטרת אותו ותובעת אותו למשפט פלילי.

אבל ביד השנייה נותנת את כל הפרטים האלה על כל מי שמחדש רשיון ללא שום בעיה לעמותה חיצונית:nono:

חלם זה כאן.

ד"א לגבי ההפרדה, החוק הנוכחי גם ככה עושה הפרדה בין אנשים עם רשיון נהיגה לבין אנשים ללא רשיון נהיגה

אצלם זה פחות חשוב לתרום איברים?

מה בכלל הסמכות של שרת הבריאות בנוגע לנהגים במדינת ישראל?

לא רוצה לא צריך, בניגוד למדינות במזרח אירופה פה לא קוצרים איברים.

קייזר, אני לא חושב שזו צורת חשיבה שגויה.

לאיזה עינינים פרטיים הממשלה דוחפת את האף בכך שהיא נותנת לך אפשרות קלה ונוחה לעזור לזולת?

עדיין לא קוצרים איברים, אנחנו עדיין בשלב שבו מצרפים אותך ללא הסכמתך להיות תורם איברים

בשלב הבא אתה תילחם בפקידים כאלה ואחרים כדי להוציא את השם שלך מהרשימה

וגם אז תגלה שברוב המקרים אתה לא באמת יוצא מהרשימה

ואתה גם תגלה את מה שכל אחד בעל כתובת מייל יודע: ברגע שנכנסת לרשימה אתה לא תצא, אתה אולי תהיה "Disabled", אבל אתה לא תמחק מהרשימה, ולא רק זה המידע והפרטים שלך יעברו כמו אש בשדה קוצים, כי בעמותה למי אכפת? זה לא שהמאגר מידע נשמר במשרד המשפטים (זה מה שאמרו על המאגר הביומטרי כאילו אם זה "מאובטח" זה בסדר).

זה מריח רע, זה מריח לא דמוקרטי, וזה מריח שהמדינה הבינה שהיא סיימה להיכנס לנו לכיסים ועכשיו היא נכנסת לנו לתוך הגוף

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה מת. נגמר.

מה איכפת לך מה הממשלה עושה?!

מה גם שלקית בהבנת הנקרא, זה לא בכפייה, רק משנים את ברירת המחדל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא לקיתי בהבנת הנקרא, אני הבנתי טוב מאוד

מצרפים אותך בלי לבקש את הסכמתך להיות תורם איברים

אם אתה לא רוצה אז אתה צריך לבקש שיסירו אותך מרשימת התפוצה (סליחה העמותה) שלהם

בבוא היום אם תמות יבקשו את הסכמת המשפחה שלך, שהדעות שלהם יכולות להיות מנוגדות לשלך, בהנחה שיש לך משפחה

בברירת המחדל אתה תורם איברים פוטנציאלי, ואם לא אז לך תתנתק מהעמותה הזאת לבד

זבש"ך וזה לא מעניין אף אחד שהמדינה רשמה אותך אליהם על דעת עצמה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
על זה שהפרטים של כולנו מסתובבים להם באינטרנט תחת כל מיני שמות ("אגרון", "מרשם הבוחרים" וכו') יש מישהו שנשפט והמשפט עדיין מתנהל, זאת עבירה פלילית להחזיק מסד נתונים כזה ולא בכדי.

אז המדינה ביד אחת לוקחת את אותו בנאדם שהדליף במשך שנים את המסד נתונים הזה, מפטרת אותו ותובעת אותו למשפט פלילי.

אבל ביד השנייה נותנת את כל הפרטים האלה על כל מי שמחדש רשיון ללא שום בעיה לעמותה חיצונית:nono:

חלם זה כאן.

ד"א לגבי ההפרדה, החוק הנוכחי גם ככה עושה הפרדה בין אנשים עם רשיון נהיגה לבין אנשים ללא רשיון נהיגה

אצלם זה פחות חשוב לתרום איברים?

מה בכלל הסמכות של שרת הבריאות בנוגע לנהגים במדינת ישראל?

עדיין לא קוצרים איברים, אנחנו עדיין בשלב שבו מצרפים אותך ללא הסכמתך להיות תורם איברים

בשלב הבא אתה תילחם בפקידים כאלה ואחרים כדי להוציא את השם שלך מהרשימה

וגם אז תגלה שברוב המקרים אתה לא באמת יוצא מהרשימה

ואתה גם תגלה את מה שכל אחד בעל כתובת מייל יודע: ברגע שנכנסת לרשימה אתה לא תצא, אתה אולי תהיה "Disabled", אבל אתה לא תמחק מהרשימה, ולא רק זה המידע והפרטים שלך יעברו כמו אש בשדה קוצים, כי בעמותה למי אכפת? זה לא שהמאגר מידע נשמר במשרד המשפטים (זה מה שאמרו על המאגר הביומטרי כאילו אם זה "מאובטח" זה בסדר).

זה מריח רע, זה מריח לא דמוקרטי, וזה מריח שהמדינה הבינה שהיא סיימה להיכנס לנו לכיסים ועכשיו היא נכנסת לנו לתוך הגוף

עזוב אותך שטויות.

גזור את תעודת הזהות שלך ותחייה בבונקר בנגב.

כי הממסד רודף אותך..

מה אני יגיד לך, אתה מפחד מחשיפה של פרטיים אישיים? לגוגל נכנסת? ג'ימייל יש לך?

הייתה אי פעם בחו"ל?

יודעים אלייך הכל, תצא מנוקדת הנחה הזו.

מי שרוצה לזמבר אותך ולגנוב לך מידע אישי יכול גם היום.

גם אם לטענתך יהיה קשה ומלא בירוקרטיה לבטל חתימה על תרומת איבריים ובסוף יסתבר שעשו לך DISABLE , איך תדע את זה? בתחיית המתים?

מה זה פאקינג משנה? האדם גם ככה מת.

כל הטענות האלה על חדירה פרטיות מעליבות את האינטליגנציה.

היום כל המידע שלך זמין למי שבאמת רוצה בין הוא הממסד ובין אם הוא איזה ילד קטן ומחוצקן.

הנה דוגמא טרייה מהתקופה האחרונה, כל הפראנואידים באמריקה שנלחצים מזה שאובמה מאזין להם לשיחות.

והוא לא החתים אף אחד על כרטיס אדי.

פורסם

אתה מתעלם לחלוטין מההבדל הקל: לג'ימייל אני נרשמתי, אני נתתי איזה פרטים שרציתי, כנ"ל לפייסבוק ואני ביקשתי להוציא דרכון כדי לטוס לחו"ל, כאן מחליטים בשבילך לשתף מידע לגביך עם עמותה חיצונית, בלי לשאול אותך אפילו (בג'ימייל זה דרגה אחת למעלה שאתה יוזם את ההרשמה).

יש דרגות:

1. אתה מבקש את השירות ולהירשם אליו תוך כדי הסכמה שישמרו את הפרטים שלך (אתה קונה בחנות, אתה נרשם לג'ימייל, לפייסבוק, פותח חשבון בנק ועוד).

2. גוף שאליו נרשמת ואיתו שיתפת פרטים שלך פונה אליך בבקשה להעביר פרטים לצד ג' (חברות השמה, "חברה X רוצה את הקורות חיים שלך, אתה מסכים להעביר אותם?").

3. אתה לא מבקש את השירות, אבל הם פונים אליך ומבקשים שתשתף איתם את הפרטים שלך (רוצה לקנות תמי 4? רוצה לתרום לקבר רחל?).

4. גוף מסוים משיג פרטים לגביך ושומר אותם ללא הסכמתך (המקרה כאן)

5. גוף מסוים מעביר את הפרטים לגביך לגוף אחר ללא הסכמתך

מה זה משנה מה עושים עם הגופה לאחר המוות? זה כבוד המת קיבינימאט הוא עדיין בנאדם, הוא עדיין אזרח של המדינה, יש לו עדיין זכויות! איך זה נראה לך דמוקרטיה? זה שלב אחד מלהגיד "בוא נהרוג את הבנאדם הזה, עם האיברים שלו אפשר להציל 3 אנשים ממוות ולשפר את החיים של עוד 4".

הטענות על חדירה לפרטיות כמו שהראיתי לא מעליבות שום דבר, אתה רוצה לשתף את הפרטים שלך עם עמותה X? כנס לאתר האינטרנט שלהם תמלא את הפרטים שלך ותרשם, אל תכריח אותי להירשם.

זה שיש מידע פרוץ זה לא אומר שאנחנו צריכים להסכים לתרבות כזאת, בטח שלא לעגן אותה בחקיקה.

הלוואי והיינו רבע מארה"ב בכל הנוגע לזכויות אזרח, לך זה נראה פאראנויה? שיבושם לך.

רק אל תבוא בטענות כשאותו מידע ישמש נגדך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

http://www.agudatadi.org.il/

"אגודת אד"י - העמותה לקידום השתלות בישראל"

עונה לך על השאלה יוסי?

וזה בדיוק מה שאני אומר

זה כמו שיחליטו מחר שאת הפרטים של כל מי שעובר טסט מעבירים ל"אור ירוק" מבלי לשאול את דעתו

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...