Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי ולאשתי יש אופני עיר של אלקטרה, קצת פלצניים אבל מאד מאד נוחים (עם פטנט שעוזר לבעלי בעיות גב, ציר הפדלים איננו המשך של מוט הכיסא אלא נמצא קדימה יותר וזה מאד עוזר לסובלים מפריצות דיסק-כמוני).

האופניים הן מדגם טאוני

לא פלצניים בכלל.

כלי אורבני מעולה.

מאוד מאוד נוחים, יציבים , פרקטים (היכולת להוריד רגל בנוחות, בזכות הגיאומטריה).

שווים כל גרוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התחלתי רכיבה לא מזמן, כרגע אני רוכב רק בכביש

יש לי norco dx

הייתי מעונין לשדרג את הבולמים על מה אתם ממליצים ומה טווח המחירים?

IMG_3161.jpg

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי norco dx

לא יודע אם הייתי ממליץ להחליף את הבולמים - אבל בכל מקרה עצה שתחסוך לך בעתיד, אל תתן שיחתכו לך את הבולם כדי שייראה טוב על האופניים, אחר כך כשרוצים להעביר אותו לזוג הבא אין דרך להשלים את החסר (אם חסר).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

יש לי norco dx

אתה לא צריך בולמים בכלל בשביל לרכב על כביש, בטח שלא אחורי, אז ברור ששדרוג מיותר.

רוצה לשדרג, אם יש אופציה, תנעל את הבולם האחורי ברכיבת כביש, בה הוא רק גורם לאובדן כוח.

אם אתה לא מתכוון לרכב שטח, תרוויח מהחלפת אופניים למתאימים יותר.

בכל מקרה, צמיגים יותר מתאימים לרכיבת כביש ישדרגו את האופניים, כמו שנאמר. משהו כמו Maxxis Aspen או דומה.

פורסם

אני בעתיד הקרוב מאד כן מתכוון להתחיל לרכוב בשטח, כמובן שבעיר אני נועל את הבולם האחורי,ישנם מצבים שאני נועל גם את הקדמי, השאלה שלי היא אם יש טעם בכלל להחליף את הבולמים כאשר אתחיל לרכוב בשטח

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אני בעתיד הקרוב מאד כן מתכוון להתחיל לרכוב בשטח, כמובן שבעיר אני נועל את הבולם האחורי,ישנם מצבים שאני נועל גם את הקדמי, השאלה שלי היא אם יש טעם בכלל להחליף את הבולמים כאשר אתחיל לרכוב בשטח

תתחיל עם מה שיש לך, אם תגיע לתחושת מיצוי, תשתדרג.

!AWDSOME

פורסם

מאיפה להתחיל?

אופני כביש: אייזק פול קרבון מערכות קומפניולו.

אופני תחבורה: קנונדייל זנב קשיח בולם מרכזי שנת 92 (הכל מערכות XTR, רק השלדה מקורית).

אופני קרוס קאנטרי: cube AMS125.

אופני אול מאונטיין: ייטי 575 עם פוקס 160 מקדימה (כמובן סראם O.X קומפלט).

אופני סטריט: UNF הארדי כרומולי מקוריים.

כרגע בתהליך בניית אופניים חשמליים על שלדת סטמפג'מפר עם מנוע 1000 וואט אחורי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מפלצת הדאונהיל

IMG-20121006-WA0005.jpg

אופני הכל-דבר-אחר שלי

735204_10151404143637497_533846931_n.jpg

:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כל הצי הזה ואף לא תמונה אחת?

לא מאמין לך :wink:

איש איש באמנותו יחיה...

גילוי נאות, אני עובד בענף האופניים מזה שש שנים.

אם מישהו צריך אופניים/חלק/תיקון/יעוץ הוא מוזמן לפנות אלי בה.פ ואשמח לעזור.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

למה את קורא "שטח"?

שטח זה הכל, משבילי עפר ועד קפיצות שני מטר מסלעים.

קודם תתחיל לרכב, אח"כ תמשיך הלאה.

בכל מקרה, ה-spec של האופניים מאוד בסיסי. אין טעם לשדרג להם רכיבים.

פורסם

http://www.bath-bike-workshop.org.uk/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/IMAG0277.jpg

זה אופניים שהשלדה שלהם כמו שלי אך הברקסים/מזלג/מערכת ההילוכים/קראנק/אוכף שונים מאצלי. אצלי יש מראה שמאלית מטופשת,מחזירים אור ונצנצים ובולים קדמי שאין שם.

אין לי כח לצלם אותם אבל בכל מקרה הם בני 11 (יש לי קבלות מטושטשות עדיין) ומישהו הביא לי אותם. אם השנים הקראנק והקסטות האחרויות והמעביר האחורי הוחלף (שימנו) ועוד לא דיברתי על רפידות צמיגים ופנימיות.

ידית הV ברקס והשיפטר מקוריים עם בלאי אבל עובדים טוב אחרי שימון

בכל מקרה אני כל הזמן משמן אותם מצד אחד ומצד שני נוסע עליהם ושוחט אותם המון ק"מ בשנה (לדעתי 1200 נסעתי בשנה האחרונה) ככה שהקרנק לא ישר וגלגל שינים אמצאי מחליק.

חיצונים הם ניראות די טוב,רוב הזמן היו בצל. אופניים עייפות ולא מקצועיות אבל אוהב אותם ואני נהנה מהם לא פחות מנסיעה על אופניים שיכוך מלא שיצא לי ליסוע פעם ו..

בכל מקרה הייתי מוסיף כאן טיפים לאופניים אז מה שאני מציע זה לשמן את הכבלים של הברקסים/הילוכים ואת השיפטר וככה הכל עובד חלק במידה ויש לכם אופניים שהם עייפות (שמתי WD40 שזה לא הכי מומלץ אבל בסדר)

מסרב לחתום:evil:

• תוכן חדש...