Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה היה מהיר הרבה יותר ממה שחשבתי..

תוך כדי שחשבתי והתחלתי להסגר על ז"ק 29" ואני מתלבט בין דגמים שונים - בעיקר חדשים, נפלתי על בחור מאד נחמד (בן 52) שבדיוק משדרג את האופניים שלו.

מדובר בש"מ 26", ספיישלייזד דגם stumpjumper fsr elite בציר 2010, ששודרג ע"י בעליו לאותו הדגם, רק 29" וחדש.

אחרי נקיון, החלפת רפידות, כבלים ועוד כמה פיצ'יפקעס אעלה תמונות.

בינתיים תמונה סקסית מהרשת:

0__28160_zoom.JPG

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! בחירה מצויינת!

אם יורשה לשאול, כמה עלו לך? וכמה היה מחירן כחדשות (ב2010)?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תתחדש! בחירה מצויינת!

אם יורשה לשאול, כמה עלו לך? וכמה היה מחירן כחדשות (ב2010)?

כחדשות אם נקנו בארץ עלו בטח בסביבות 15-17K, אם לא יותר..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תודה חברים.

הבחור שילם בזמנו קצת יותר מ18K, אך רכש במעמד הקנייה גם קסדה ועוד כמה דברים. אני יכול להניח כי מחיר האופניים היו

כ16 או 17 אש"ח.

שילמתי עליהם 5400 ש"ח. הבחורצ'יק התעקש על ה400.. :lol:

הוא החליף את הגלגלים המקוריים לגלגלים Mavic Crossride, ואת הצמיגים לצמיג Michelin Wild Race'R מקדימה,

וצמיג Michelin DH 16 מאחורה. הארות והערות יתקבלו בברכה. (למשל האחורי נראה לי ייעודי עבור DH ואני לא אליקו..)

מתקן לרכב אלך ככל הנראה על Saris Bones 2.

וכעת לשאלת הציוד:

המלצות יתקבלו בברכה לקסדה, כפפות ובגדי רכיבה.

על מה עוד לחשוב?

בשבת הקרובה אני מתכוון לצאת לבן שמן.

פורסם

חברים יש לי בעיה קטנה.

עם כל שגרת הנסיעות (הגדולה)של,וותק על האופניים, אני לא מסתדר עם להרכיב את הגלגל האחורי בחזרה!

היה לי פאנצ'ר באחורי,אני החלפתי פנימית ואני לא הסתדרתי עם להחזיר את הגלגל למקום,מה פאKינג עושים?!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יום שבת 06:15 בבן שמן.

רכיבת שטח ראשונה-לגמרי שלי.

סינגל הרצל.

מה אגיד לכם? פא*ינג אורגזמה. זה פשוט אדיר. מרוב התלהבות אפילו לא צילמתי תמונה אחת..

1 מכה כחולה במותן ימין מעץ, 1 נפילה על מגן הברך ו1 שפשוף בזרוע שמאל. אבל יאללה שתגיע כבר שבת הבאה.

ועכשיו למשהו פחות מלבב.

לאחר הרכיבה ניקיתי קצת את האופניים ונדהמתי לגלות חריץ בשלדת האלומיניום.

החריץ נמצא בדיוק בתחתית הציר המרכזי-בית הקראנק.

הוא כנראה נוצר מחיכוך של כבל הילוכים למעביר הקדמי שהותקן בקשת נמוכה מדי, וכל תנועה של המשולש האחורי -הchainstay- חיככה את הכבל עד שחרץ את האלומיניום. הכבלים הסתירו את החריץ, רק כשהסטתי אותם לנקות ראיתי את זה.

לאחר שראיתי את זה, הסרתי את מדבקת ההגנה שהייתה חתוכה כבר, וניקיתי בעדינות עד שאכן נגלה שם חריץ די מכוער.

אני מתלבט כיצד להתנהל מול המוכר.

לאחר שליחת מייל אליו עם התכתובת הרלוונטית וצירוף התמונות הוא מוכן לקחת חזרה את האופניים.

השאלה האם זה כדאי. בהתחשב בכך ששילמתי כ5.5K על דגם שנסחר בסביבות 7.5, ומדובר בכלי ברמה טובה או יותר, ובעל מפרט די הרבה מעל הממוצע (עלית).

אוכל לקבל רמה כזו במחיר זה עם אופניים אחרות?

HELP!:-D

חריץ1 (Large).JPG

חריץ3 (Large).JPG

חריץ נקי1 (Large).JPG

חריץ נקי2 (Large).JPG

כבל צמוד1.JPG

כבל צמוד2.JPG

mainframe.JPG

פורסם

שמע אני אענה לך מאוד בזהירות כי איני איש מקצוע בתחום האופניים אבל,

יש לי רקע בתחום המתכת. לפי מה שנראה מכאן ורק לפי התמונות, נראה שהחריץ הוא בעל משמעות נמוכה למקום בו הוא קיים.

יש שם הרבה "בשר" ולא נראה שהחריץ ישנה משהו בתפקוד השלדה.

אני חושב שלהחזיר את האופניים זה לא נחוץ. אבל אם אתה רוצה להיות בטוח במשמעות, פנה לחנות אופניים גדולה ורצינית, אם תוכל ללכת למצמן שהן היבואנים של אופניים ספציפיים אלה, מה טוב, אבל גם אם לא הם יוכלו לתת חוות דעת לא מחייבת.

זאת דעתי כמובן.

עופר

פורסם

מסכים לחלוטין, המוכר אמנם הגון בכך שהוא מוכן לקבל אותם חזרה אך אני לא הייתי מחזיר.

קיבלת יופי של אופניים באחלה מחיר, החריץ נראה זניח ולא משהו שהייתי מתרגש ממנו.

אם אתה מכיר חנות אופניים אמינה באזורך, שווה ללכת לשאול גם אותם, אך מחוות דעת לא מקצועית של רוכב חובב אני לא הייתי מתייחס לזה וממשיך לרכב בכיף.

פורסם

טוב, אם כבר פתחו את השרשור פה... :-)

יש לי Focus Fire Edge בנות כמה שנים שקניתי משומשות. חזרתי לרכב עליהן בשטח אך חזרה בעיה ששכחתי ממנה מזמן.

החישורים צרים יחסית (אני מנחש שבגלל זה התקינו פנימית פרסטה - מעלה לי את הסעיף כי הג'יאנט שלי שרדר, איתם אני רוכב בכביש וכל פעם צריך להפוך את המשאבה) והצמיג הקידמי משום מה לא יושב טוב. יש לו מקום מסויים בו הוא לא מתיישב כמו שצריך, ניפוח ללחץ גבוה ידנית לא עוזר.

האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הג'אנט עצמו? הצמיג? לנפח יותר עד שהוא מתיישב ואז להוריד בחזרה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

שמע, לא ברור מה הבעיה. ייתכן שהצמיג במידה לא מתאימה.

אם תוכל להעלות צילום, זה יעזור. גם קפיצה קטנטנה לחנות אופניים תעזור. למרות שאני בעניין של תיקונים עצמיים בדרך כלל.

עופר

פורסם

אכן המוכר יצא גבר אחול שלוקי.. :lol: די נדיר במחוזותינו.

הוא אמר לי חד משמעית - אם אתה רוצה, בבקשה. תחזיר לי וקח את הכסף בחזרה.

אך אחרי מספר תגובות כאן ותגובות של עוד אנשים, החלטתי להשאיר את הבונבוניירה אצלי.

• תוכן חדש...