Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי הרבה שירשורים בנושא ואני כבר אובד עצות..

האוטו עבר 180000 מטופל ובמצב מצויין בלי עין רעה. 1600 סמ"ק

האוטו אצלי חצי שנה בבדיקה תקין. תיקנתי נזילות מנוע, עשיתי טיפול, טיימינג, משאבת מים וברקסים.

הבעיה מתחילה בעליות כגון בדרך לירושלים שם הטורים בשמיים והאוטו לא מאיץ נשאר על סביבות ה60 קמ"ש

מה שמוזר שהאוטו ביום יום מתנהג טוב ואני נהנה ממנו.

קראתי שיכול להיות שמדובר במנוע צעדים או בגיר מחליק (האם כשהוא מחליק זה אמור להשמע כמו גז על ניוטרל? כי זה לא מרגיש ככה) או בשלל דברים אחרים..

אני אובד עצות ומפחד להכנס למוסך שלא יעבדו עלי וכאלה ואולי יחליפו דברים שאין צורך להחליף.

אני מאיזור המרכז.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

אבל בנסיעה בעיר או בדרך מהירה ומישורית המנוע עובד כמו שעון. אז איך אתה בכל זאת חושב שזה סלילי הצתה?

ותודה!

פורסם

נשמע כמו גיר מחליק

בגיר מחליק הטורים שלך בשמיים והרכב לא יזוז הרבה.. כמעט כמו ניטרל (אין לי ניסיון אישי בזה)

פורסם

k0sta זה בדיוק מה שאתה מתאר, אבל אם אני עוזב את הגז אז האוטו ממש מאבד כח. כאילו הלחיצה על הגז משאירה את האוטו על 60 אבל הטורים בשמיים. וזה קורה רק במאמץ, בנסיעה בעיר ובדרכים מהירות ללא עליה האוטו והגיר מתפקדים נהדר.

אבל עדיין זה לא מרגיש כמו גז על ניוטרל בלבד. כאילו המנוע נותן כח מסויים שמשאיר את הרכב על המהירות הזאת בעליה

פורסם

לגבי ההמלצה על סלילי הצתה - אומנם לא הייתה לי את הבעיה הזו, אבל מניסיון ברכב זהה, 2 סלילי הצתה החזירו את נשמתם, וכמה חודשים לאחר מכן ממיר קטליטי.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני הייתי מציע לך לבדוק את הממיר הקטליטי, יכול להיסתם בלי שום התראה וככה לפגוע בביצועים באופן ניכר.

הבדיקה קלה, אם אני לא טועה בדיקת ה4 גזים מספיקה.

אחד הדברים שאני הכי אוהב(אבל מה הסיכוי שזה ייצא לפועל?)

זה לקחת את אותו הרכב, דגם, שנה, ופשוט לנסוע בשני ולבדוק הבדלים.

פורסם

לא נדלקה לי נורה בלוח שעונים.

אם אני עוזב את הגז האוטו מוריד מהירות ואם אני לוחץ האוטו עולה מהירות לאט לאט ונחנק בסביבות ה60-70 קמ"ש והטורים בשמיים. אבל זה לא כמו לחיצה על נוטרל, עדיין מורגש שהמנוע מניע את האוטו. מוזר ביותר ואני לא יודע מאיפה להתחיל...

פורסם

יכול להיות שהממיר סתום, בנוסף יש לבדוק את חיישן מד כמות אוויר ואת הצינור שמחובר בינו לבין המצערת שאין בו קרעים/סדקים.

פורסם

באמת נשמע כמו גיר "מחליק"

אתה צריך להבין, כאשר הוא מחליק, זה לא אומר שאין כוח בכלל, יש כוח אבל לא כל הכוח מועבר לגלגלים עקב ההחלקה הזאת, ואז נוצר מצב שהמנוע עובד על סל"ד גבוהה, ולא כל הכוח מועבר מהמנוע לגיר, ומכאן לא מועבר כל הכוח לגלגלים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

הצעתי סלילי הצתה כי במאמץ הם מתחממים ויתכן שבהתחממות הם אינם מתפקדים אבל בנסיע רגוע הכל תקין.

הייתה בעיה דומה לחברה מעבודה, רק שההיתה עולה מהמרכז לירושלים זה היה קורה.

פורסם

תודה לכולם,

avir306 המנוע נשמע מצויין בעליה אפילו שהטורים גבוהים, אני מניח שאם זה היה סלילי הצתה אז המנוע היה אמור להחנק עקב שריפה לא תקינה של הדלק לא?

אז האם כדאי ללכת ישירות למוסך לגירים אוטומטיים או למוסך רגיל?

• תוכן חדש...