Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון - הייתי הבוקר במכון לגירים והוא חיבר לי סורק תקלות של גיר ומנוע ואמר שאין תקלות ושזה יכול לנבוע מעייפות של האוטו, בכל זאת האוטו לא חדש, למרות שציין שהמנוע עובד כמו שעון ונשמע טוב.

הוא אמר שאם האוטו לא מחליק במישור אז גם לא יחליק בעליה

שאלתי אם ככה היה בנסיעה לירושלים האם אפשר לנסוע איתו לאילת (ובחזרה) עם כל העליות והוא אמר שכן.

שוב השאלה שמטרידה אותי, איך יכול להיות שהטורים גבוהים והאוטו מאיץ לאט לאט לאט ובלחץ מזיז את האוטו מעל 60 קמ"ש . לאן הכח של המנוע הולך אם לא לגלגלים??? תודה :/

פורסם

יכול להיות שהאוטו נשאר פשוט על הילוכים נמוכים ולא מעלה הילוכים?

זה גם הגיוני שהאוטו עם סל"ד גבוה ולא מעלה מהירות יש מצב שהוא פשוט נשאר על הילוך נמוך לא?

פורסם

הבדיקה הראשונה שאתה צריך לעשות זה להתחיל נסיעה בכביש מהיר ולספור את העברת ההילוכים של הרכב (לא ציינת אבל אני חושב שיש לך גיר אוטומט) אתה צריך לספור 4 העברות הילוכים. אם לא הגעת ל 4 אז תנסה לדחוף את הידית הילוכים טיפה קדימה (אולי הוא על 2 ולא באמת נכנס לD ) אחרי שיהיה לך תשובה על זה אפשר יהיה להתקדם.ותבדוק שמן גיר כי אולי חסר ולכן לא עוברים הילוכים כמו צריך.

פורסם

בכביש מישורי אני נוסע על 4 הילוכים בוודאות, שמן גיר על המקסימום עם בדיקה נכונה.

מה שכן בעליה לא שמתי לב באיזה הילוך הייתי(אני לא כל יום נוסע בעליה) העיניין שעכשיו אני חושש לנסוע בעליה מכיוון שאני גורם למנוע להתאמץ מאוד.. ?

פורסם

הלאנטיס 1600 חלשות, במיוחד בעליות.

יצא לי לנסוע על כמה כאלה וברשותי אחת, הרכב מאיץ מעולה במישור אך בעליות בירושלים צריך ללחוץ על הדוושה.

שי.

פורסם

שי תודה רבה קודם כל, השאלה אם זה תקין שהאוטו עם טורים גבוהיים משהו כמו 6-7 והאוטו על 60 ובקושי מפתח מהירות?

פורסם

אתה יכול להסביר בבקשה בצורה ברורה, מה קורה בעליה?

מתחיל לעלות, האוטו מאט ל 60 קמ"ש, מה סל"ד המנוע?

האם אתה לוחץ על הגז עד הסוף?

מה קורה אם אתה מוריד הילוך ידנית על ידי ידית הילוכים? אם אתה עוזב את דוושת הגז ולוחץ בחזרה מהר ועד הסוף, מה קורה?

לגבי העייפות של האוטו וכו' - שטויות. רכב תקין גם עם מנוע 1000 סמ"ק ו 50 כ"ס עולה את כל העליה לירושליים במהירות 90 קמ"ש לפחות. בתנאי שהוא בהילוך נכון, כלומר לא הגבוה ביותר.

פורסם

המצב שתיארתי היה עם הגז לחוץ עד הסוף כשידית ההילוכים על D. הטורים היו 6-7 והמהירות כ60 עם עלייה מאוד איטית.

מרגיש כמו נסיעה על הילוך ראשון במהירות 60 (זאת דעתי)

פורסם

בוודאות מדובר בתקלה. כנראה בגיר אבל יכול להיות גם במנוע.

רכב כמו שלך אמור לעלות את העליה בקלות, בהילוך שלישי בכ 3500-4000 סל"ד ומהירות 100+/-. ולא צריך בשביל זה לחיצה מלאה על הגז.

פורסם

סליחה על ההתעלקות, אבל האמת שבטויוטה קורולה 99' שלנו המצב בדיוק ככה, רק ששם הטורים לא משתגעים והכל נורמלי פשוט האוטו ממש לא סוחב בעליות.

לדוגמה, עלייה מפותלת קצרה מאוד אך לאחר העלייה הזו האוטו נתקע ובקושי מעביר הילוכים ולא סוחב, בנוסף לא עובר את ה60 קמ"ש. אני לא אשקר אם אומר שהאוטו מתוקתק ומטופל, במיוחד עם עין גבוהה על המנוע ומה שאומרים לי זה " האוטו עייף".

לדעתי יש בעיות שמוסכניקים מתעלמים מהם וחבל.

אל תוותר על זה, אני כבר מאוד עצבני בקטע הזה של האוטו אבל אין לי ברירה, "הכל תקין".

גש לכל המוסכים שיש.

פורסם

האוטו מטופל מאוד ונוסע ממש טוב וגב בבדיקה לפני כחצי שנה בקומפיוטסט האוטו תקין.

העניין הוא שבענייני גיר הכל יכול להשתנות..

אתמול בלילה עשיתי בדיקת stall test ויצא 2500 סל"ד (תקין למיטב ידיעתי)

אולי להחליף שמן בגיר יעזור? (או יזיק?)

אולי חיישנים? אין לי שמץ....

• תוכן חדש...