Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משבר גיל ה-40 מתקרב, ויש צורך ברכב שופוני.

אני יכול להרשות לעצמי מכונית חדשה, אבל לגרד יותר מ-120 אלף יהיה קשה מאוד.

הכלל: "שופוני" ועיצוב. לא מתבייש בזה. רכב נמוך, עם דאווין, כמו שצריך. אפשר בהחלט קופה.

עם זאת צריך להיות מציאותיים. מושבים אחוריים צריך בשביל להקפיץ ילדים לגן (למרות ש-3 דלתות זה בסדר גמור). צריכת דלק שתהיה נמוכה עד כמה שאפשר, בטיחות (שלא יהיה פחון מתקמט), וגם אם אפשר אוטו אמין עם עלות טיפולים שלא תהיה בשמיים, וכזה שלא תהיה בעיה למכור אותו אח"כ (אם ע"י התחייבות לרכישה של החברה או ביקוש שוק נורמלי).

על מה אני יכול להתפשר: גודל תא מטען (מצדי שלא יהיה כמעט כלום), ביצועים (מצדי שלא יסחוב בעליות), רמת גימור פנימית, סוג גיר (ידני, אוטומטי הכל הולך), לא חייב "להחזיק מחיר" עם השנים.

יד שניה גם הולך (במיוחד כאלה שמאוד אטרקטיבי לקנות אותם אחרי שנה), אבל שיהיה רכב אמין.

מבדיקה מאוד ראשונית שעשיתי די נדלקתי על הרנו מגאן קופה בדגם ה-1.2 הידני. נראה לי מאוד מתאים למה שאני צריך.

עם זאת, אין לי מושג מה האמינות שלה, ואם היא מומלצת, ובכלל - האם יש חלופות טובות ממנה?

אשמח לכל עצה והצעה.

תודה,

שחר

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרייזלר 300 משומשת בול נכנסת לתקציב וזה אחל'ה רכב שופוני. יותר שופוני ממגאן וכד', במיוחד אם תוסיף ג'נטים 20" כרום.

על הדרך הרכב גם יסחוב לא רע בעליות וכד'.

בתקציב כזה הרבה רכבים משומשים מענינים נכנסים. השאלה עד איזה שנתון אתה מוכן לרדת ואיזה סגנון אתה מחפש.

אתה מחפש רכב יוקרה או ספורט קופה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הבנתי נכון התקציב שלך הוא עד 120 אלף?

לפי כל מה שרשמת אני מאוד הייתי ממליץ על יונדאי וולסטר, אי אפשר לפספס אותה , היא יפייפיה לטעמי,

ויש אותה בכל מיני צבעים יפים שמושכים את העין,

יש גם דגם פשוט של 1600 סמ"ק עם הבדל משמעותי במחיר,

ראיתי פרסומת של כלמוביל של וולסטר יד 2 בסביבות ה100, אם אני לא טועה גם חדשה 1600 סמ"ק לא עולה יותר מ120.

בהצלחה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תודה!

הקרייזלר 300 - לא בכיוון. זה אוטו "כבד" למליאנים, ואני מחפש משהו קליל יותר, מה גם שבשביל להגיע לתקציב שלי זה לא יהיה אוטו בן שנה ולא שנתיים.

הולוסטר - אני אבדוק ברצינות. בהחלט בכיוון!!

עוד רעיונות? :-)

תודה,

שחר

פורסם

ולוסטר תפורה עליך.

300C זה רכב לזקנים לא שופוני.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פולקסווגן שירוקו, במיוחד עם DSG6.

שירוקו לא רע בכלל, אבל בתקציב של רכב בן 3 יש לי מגאן חדש ועודף...

פורסם

לדעתי סיאט לאון 1.2 tsi 5 דלתות ידנית 6 הילוכים גם יכולה להתאים וחסכונית בדלק עם כ-14 ק"מ לליטר בממוצע, וחדש עולה 110 אלף.

דגם חדש צפוי להגיע בהמשך ולכן אולי אפשר להוריד במחיר. עריכה:

עכשיו אני רואה שהמגאן הידנית טיפה יותר חסכונית בדלק, אבל לדעתי העיצוב של הלאון יותר יפה.

פורסם

כשקראתי את הכותרת עלו לי שני רכבים: המגאן קופה (לדעתי האופציה העדיפה בין השתיים) והוולוסטר. מאחר והם כבר הוזכרו, הנה עוד כמה שמות שיכולים להוות עבורך שיקול:

אלפא מיטו או ג׳ולייטה

הונדה crz

מיני קופר

כולם רכבים מדהימים בעיני שיתנו לך מקדם ״שופוני״ נהדר אבל יצריכו ממך להתפשר בעניין השנה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

המגאן קופה החדשה בהחלט יכולה להיות אופציה טובה- נושא האמינות לא רלוונטי, יש אחריות יבואן ל3 שנים.

אופציה נוספת- אלפא 159 מודל 2011 ועוד יישאר עודף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לדעתי סיאט לאון 1.2 tsi 5 דלתות ידנית 6 הילוכים גם יכולה להתאים וחסכונית בדלק עם כ-14 ק"מ לליטר בממוצע, וחדש עולה 110 אלף.

דגם חדש צפוי להגיע בהמשך ולכן אולי אפשר להוריד במחיר. עריכה: עכשיו אני רואה שהמגאן הידנית טיפה יותר חסכונית בדלק.

סיאט לאון נראית כמו מיניואן כך שאפקט ה"שופוני" לא מתקבל :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האלקטרוניקה בדור השלישי של המגאן אמינה,

ואין שם גיר אוטומטי בעייתי אלא גיר ידני פשוט ואמין למהדרין.

מנוע ככל הנראה הוא 1.2 הסטנדרטי בתוספת טורבו. D4FT אם אני לא טועה זהו שמו. TCE 1.2 עם 115 כ"ס. לא רע!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סיאט לאון נראית כמו מיניואן כך שאפקט ה"שופוני" לא מתקבל :lol:

מסכים. סיאט לאון לא מספיק שופוני :-)

עריכה: באמת תלוי איזה דגם... יש דגם שנראה כמו משפחתית שהתחפשה

פורסם

מסכים. סיאט לאון לא מספיק שופוני :-)

שיהיה, אבל צריך דימיון פרוע כדי לומר שהיא נראית כמו מיניוואן...היא נראית משפחתית-ספורטיבית.

• תוכן חדש...