Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסרט עם החברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממזמן לא בתחום של הסרטים ואין לי מושג מה חדש ומעניין.

כמובן שמהיר ועצבני 6 יוצא שבוע הבא אחרת לא היתה שאלה בכלל:-P

זורמים על הכל..אבל שיהיה מענין!

תודה!

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אם יש עדיין ג'אנגו - לך בלי לחשוב פעמיים. אני מקווה שיש עדיין בשבילך :p אבל תתכונן ל 3 שעות סרט אקשן ללא הפסקה ועלילה מעולה וכמובן, בימוי של טרנטינו.

המטרה: הבית הלבן - סרט מעולה, עשוי מצויין! ג'ררד באטלר משחק טוב כאן מאוד, אקשן מעולה, עלילה הזויה אבל עדיין ריתק אותי למסך כמעט שעתיים

איירון מן 3 כמו מעלי אופציה טובה אבל צריך שתאהבו את הסגנון + לראות את הקודמים.

מאמה - סרט מפחיד לגמרי וטוב

סניץ' - דווין ג'ונסון the rock - אקשן

יש גם פארקר עם ג'ייסון סתטהאם, השחקן הזה כבר עושה את הסרט לכיפי.

בשום פנים ואופן לא ללכת למת לצעוק 5 אם אתה רוצה לישון מרוב שיעמום. סרט גרוע בדיוק כמו EPIC MOVIE (טוב לא בדיוק, אבל מתקרב)

Opel Adam S 2017

פורסם

יש עוד סרט מאוד יפה שאני ממליץ בחום לאחר שצפיתי בו היום (לא יודע אם היגיע לקולנוע):

http://www.imdb.com/title/tt1483013/

סרט מעולה עם טום קרוז ועוד כמה שחקנים מהשורה הראשונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...