Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה מעולה !

ממש כמו מהמפעל, נהנתי לראות.

המחיר חסוי ?

מספר הרכב חסוי, המחיר לא. העלות הכוללת פחחות וצבע : 3,500 ₪.

שבת שלום.

יובל

פורסם

איפה עושים פחחות וצבע ב3500 ש"ח, ועוד לצבע מטאלי? ועוד עם שיפוץ טמבון, ועוד עם צביעת ג'אנטים??

רק לרכב עצמו הציעו לי 4 אלף, וגם זה בספק על איכות העבודה אז ויתרתי, במקומות יותר נחשבים קיבלתי הצעות של 6 ומעלה.

אגב, עשית לי טוב על הלב ולכל בעלי הפיאט שהוכחת שרכב שמטופל כמו שצריך מגיע גם לקילומטראז' כזה, לא שאני מזלזל ביכולת של הרכב, אבל תמיד טוב שיש הוכחה חיה.

פורסם
תוצאה מושלמת!

ואני מצטרף פה לכל החטטנים שרוצים לדעת כמה עולה תענוג כזה.

ראשית, תודה. זאת לא חטטנות, זאת סקרנות. לעניין המחיר כבר חשפתי - 3,500₪

שבת שלום!

יובל

פורסם
וואו הרכב פשוט חדש! כל הכבוד!

יש גם השחרה בהירה נכון?

אם התכוונת לחלונות, לא מדובר בהשחרה אלא בהדבקת פילם 40% על גבי הזכוכית. בנוסף ל"לוק", מפחית את קרני האור שחודרים לפנים הרכב ומייצר תחושה טובה במיוחד בקיץ.

פורסם
אגב, עשית לי טוב על הלב ולכל בעלי הפיאט שהוכחת שרכב שמטופל כמו שצריך מגיע גם לקילומטראז' כזה, לא שאני מזלזל ביכולת של הרכב, אבל תמיד טוב שיש הוכחה חיה.

אכן. יש לי בפנדה החדשה מנוע קצת יותר פשוט (הבלוק הוא כמו בפונטו של פותח השרשור) וזה עושה טוב לראות נתונים כאלו.

רק שאלה: למה הצבע בפיאטים הללו (וגם פונטו מדור ראשון) נשחק כל כך מהר, או יחסית מהר לעומת יצרנים אחרים? אני גם רואה הרבה מאד פונטו מדגם זה ומהדור הראשון כשהן חבוטות עם הרבה dents על הפח. לא ייתכן שזה רק עניין של הזנחה, כי אני רואה את זה כמעט בכולן.. :roll:

:idea:
פורסם
אכן. יש לי בפנדה החדשה מנוע קצת יותר פשוט (הבלוק הוא כמו בפונטו של פותח השרשור) וזה עושה טוב לראות נתונים כאלו.

רק שאלה: למה הצבע בפיאטים הללו (וגם פונטו מדור ראשון) נשחק כל כך מהר, או יחסית מהר לעומת יצרנים אחרים? אני גם רואה הרבה מאד פונטו מדגם זה ומהדור הראשון כשהן חבוטות עם הרבה dents על הפח. לא ייתכן שזה רק עניין של הזנחה, כי אני רואה את זה כמעט בכולן.. :roll:

בדור השני (ספייס) אני יותר רואה צבע שרוף ומקולף.

בדור הראשון הצבע הזהב והכתום ממש מתקלפים. שאר הצבעים דווקא בסדר. אצלי צבע אדום וחוץ ממכות פח ושפשופים הצבע דווקא במצב טוב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• אחראי פורום
פורסם

כל הכבוד על ההשקעה! רגילים לראות פה פרוייקטים על רכבים יקרים וספורטיביים וממש משמח לראות

עבודה מדוקדקת גם על פונטו רגילה. הרוב מזלזלים ונותנים לרכב פשוט לשקוע.

המחיר באמת זול ביחס לתמורה והיקף העבודה. זה נכון שהרבה פחחים מדלגים על שלב הפוליאסטר

ובגלל זה המחיר עוד יותר מפתיע. אשמח אם תתן תקריבים על הצבע עצמו.

תהנה (מחדש) מהרכב!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וואו!! מדהים כמה שזה משנה את הדרך הסתכלות על האוטו הוא נראה חדש חדש!

אשמח אם תוכל לכתוב אצל מי עשית ואיפה הוא, אולי גם אני יעשה (:

• תוכן חדש...