Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתוב בספר הטיפולים של היבואן שאין צורך להחליף מסנן בתיבת הגיר הרציפה :

attachment.php?attachmentid=6&d=1191951433

אנדריי הנכבד,

בספר הרכב המקורי שמגיע עם הרכב החדש, מופיעה טבלת שירות וטיפולים לרכב. היצרן מורה על החלפת מסנן

כפי שציינתי. מסיבה לא ברורה, המחלקה הטכנית של היבואן שינתה את הוראת היצרן בטבלת הטיפולים ( זאת הטבלה שצירפת ) שמגדירה לא להחליף .

אני באופן אישי מעדיף להיצמד להוראות היצרן ולנעשה בפורומים בחו"ל. אני לא חושב שפילטר שלא הוחלף מעולם,

יעשה את העבודה כמו פילטר חדש. להזיק , בהחלט לא. ואולי זה ההבדל שמאפשר לתיבה להמשיך ולחיות טוב לאורך מאות אלפי ק"מ.

תיכנס למועדון פיאט "פורום טכני" - התנהל דיון ארוך בנושא.

שבת שלום!

יובל

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אני התרגשתי לראות מה יצא לך מהאוטו הזה אני מתאר לעצמי

מה זה עושה לך, לראות את הרכב שלך בכזה מצב אחרי 360K ק''מ ו- 11 שנים מאז שהוצאת אותה מהחברה.

מדהים! פרויקט מדהים, עבודה מדהימה. כל הכבוד.

תתחדש ואני מקווה שהפונטו הזו תדע עוד מאות אלפי ק''מ טובים כאלה.

שלומי,

אני מודה לך מאוד על התגובה. אין ספק שאני חש סיפוק גדול

מהתוצאה. אגב גם מהמצב המיכני של הרכב. נראה חדש ונוסע כמו חדש.

בהערכה רבה!

שבת שלום!

יובל

פורסם

היי יובל, אשמח אם תוכל להרחיב על המנוע.

ממה שהבנתי ביצעת אובורול שלם. מה הייתה העלות?

בנוסף, ממתי המנוע התחיל לעשן ולשרוף שמן?

הפרויקט יפה מאוד, מאוד מושקע.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception' with message 'Mysqli statement execute error : Can't create/write to file '/tmp/#sql_3436_0.MYI' (Errcode: 28)' in /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214

Stack trace:

#0 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(320): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)

#1 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(468): Zend_Db_Statement->execute(Array)

#2 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(725): Zend_Db_Adapter_Abstract->query(Object(Zend_Db_Select), Array)

#3 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/application/models/Text.php(42): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchRow(Object(Zend_Db_Select))

#4 /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/schedule.php(299): Text->getRandom()

#5 main

thrown in /home/seo/domains/links.tutlogistic.pl/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 214

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יופי של עבודה.

אשמח לקבל פרטים של הפחח ועלות משוערת.

יש לי הונדה 98 3 דל' שאני רוצה לשקם.

האוטו נקי סה"כ מכה קטנה בכנף קדמית מעל הגלגל וטמבון אחורי עם מכות אבל הצבע דהה לגמרי עם השנים.

תודה:-)

פורסם

היי יובל

אשמח אם תוכל להסביר לי איך לשלוח אליך הודעה פרטית זו פעם ראשונה שאני בפורום

ניסיתי והמערכת אינה מאפשרת לי אלא רק לאחר 25 פרסומים

תודה

פורסם

רק היום נתקלתי בשרשור של הפרויקט הזה.

מדהים מדהים מדהים!

עבודה מקצועית במחיר בדיחה.

מנסיוני האישי שיפוץ טמבון נראה יפה (יחסית, רואים שהאחורי לא מורכב מושלם) עד הנגיעה הראשונה שהוא מקבל ואז הצבע מתפוצץ כי בשיפוץ שלו הם מורחים אותו בשפכטל שאין לו את האלסטיות של הפלסטיק המקורי ממנו עשוי הטמבון.

כמו כן הטמבונים מתעוותים מהשמש ואחרי כל כך הרבה זמן כבר לא יושבים כפי שישבו כשהיו חדשים ורואים את זה בעיקר ברווח בין הפח והטמבון.

אם כבר הלכת כל כך רחוק ועשית עבודת צבע מקצועית כולל לפרק את כל הפנסים וחלקי הפלסטיק מהרכב היה רצוי לפרגן לה טמבונים חדשים!

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...