Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב ניראה מצוין!

פונטו עם 360 אלף??

אשמח לשמוע על רמת האמינות של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשמח לשמוע על רמת האמינות של הרכב.

נראה לי שאחרי שהוחלף כמעט כל חלק מכני אפשרי ברכב הוא לא ממש יכול לשמש מדד לאמינות של רכב משומש.

פורסם

מה העלות של פרוייקט הפחחות ?

מה עלות פרוייקט המכני ?

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

נראה מצוין! כל הכבוד. רואים שאתה אוהב את הרכב, הוא נראה כאילו עכשיו יצא מהחברה עם 0 ק"מ.

נ"ב

חבל שהשמש פה כ"כ חזקה...

פורסם

מצחיק שאין כמעט תמונה אחת שהפחח בה לא עם סיגריה בפה :lol:

קוראים לזה עישון בשרשראות. את כל בריאות הריאות שסוג העבודה שלו לא הספיקה להרוס - הוא משלים עם עישון בשרשראות.

אגב, מצטרף למחמאות. הרכב אכן נראה חדש מהאריזה.

פורסם

עוד שאלה בהקשר זה.

פותח השרשור שלפני צבע בסיס הושמה שכבה של פוליאסטר. האם זה הליך סטנדרטי בצביעת / פחחות רכב?

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים.

ראשית , מודה לכם על התגובות ומעריך מאוד את הפרגון.

אענה לכם באופן ענייני ופרטני.

יניב alfa- הפונטו אצלי מיומה הראשון. (ספייס 1250 סמ"ק אוטומט גיר רציף) הוא של אשתי. לאורך השנים ומניסיון מצטבר של 11 שנים וקילומאטרז' של 360,000 אני לא יכול להצביע על מחלות שיש לרכב. הרכב אמין, מטופל לפי הספר בשמנים איכותיים ובחלקים מקוריים בלבד.

הפונטו רגישה להזנחה ואינה אוהבת חלקים תחליפיים/סיניים במיוחד במערכות החשמל ובדגש על מערכת ההצתה

ומערכת הקירור. נוזל קירור מקורי יעשה מצוין את העבודה ורק ייטיב עם המנוע. כל חלק ישן שיוחלף באחד חדש ומקורי יעשה רק טוב לרכב ולבעליו. כמו שנאמר: " החלף ושכח". הבעיות מתחילות והרכב לאורך זמן מתדרדר ברמת האמינות שלו עקב שימוש בחלקים זולים. יש לנו בבית פונטו ספייס נוסף 2005 גם אוטומטית (רכשתי לבן שלי לפני שנה וחצי ) והוא מרוצה מאוד.

Kraft- כחבר במועדון פיאט, אני משוכנע שאין בארץ פונטו שעברה קילומטראז' כזה אצל בעלים אחד. לכן אני מוסמך לומר לך שספייס זאת אחת המכוניות האמינות ביותר שייצרה פיאט. מאחר ואני אוהב ומחובר לרכב ובעל ידע רב במכונאות, קיבלתי החלטה לחדש את הרכב . במסגרת זו, גם חלקים שהיו על הרכב מיומו הראשון ולא הוחלפו במרוצת הזמן הוחלפו בחדשים. התוצאה, הרכב מרגיש חדש ונוסע כמו חדש. תחושת סיפוק והנאה מלווה אותי בכל נסיעה.

פורסם
עוד שאלה בהקשר זה.

פותח השרשור שלפני צבע בסיס הושמה שכבה של פוליאסטר. האם זה הליך סטנדרטי בצביעת / פחחות רכב?

Kraft - למיטב ידיעתי, צבעי רכב לא צובעים שכבת פוליאסטר משיקולי חיסכון. צובעים יסוד ולאחריו צבע הרכב.

שבת שלום!

יובל

• תוכן חדש...