Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.

360 אלף ק"מ לתיבה הרציפה המקורית ? היו תקלות כלשהן ? הוחלף פילטר גיר אי פעם ?

כמובן שתיבה אחת לא תעיד על מה יקרה לכולן אבל עדיין מרשים.

כבר לפני שנים שמעתי במוסך המרכזי על זה שיש להם לא מעט דוגמאות של פונטו רציפות שעם סביבות 150 אלף וצפונה ללא שום תקלה בתיבה, מכוניות שנוסעות סביבות 30 אלף לשנה. מצד שני היו להם גם דוגמאות של תיבות שהרגו אותן באי החלפת שמן כלל או הנפוץ יותר ששמו שמן לא מתאים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.

360 אלף ק"מ לתיבה הרציפה המקורית ? היו תקלות כלשהן ? הוחלף פילטר גיר אי פעם ?

כמובן שתיבה אחת לא תעיד על מה יקרה לכולן אבל עדיין מרשים.

כבר לפני שנים שמעתי במוסך המרכזי על זה שיש להם לא מעט דוגמאות של פונטו רציפות שעם סביבות 150 אלף וצפונה ללא שום תקלה בתיבה, מכוניות שנוסעות סביבות 30 אלף לשנה. מצד שני היו להם גם דוגמאות של תיבות שהרגו אותן באי החלפת שמן כלל או הנפוץ יותר ששמו שמן לא מתאים.

היי סטודנט.

אני מכיר אותך מהפורום של פונטו טכני. אני הגבתי בזמנו לשרשור שנפתח ודן בסוגיית החלפת שמן לגיר הרציף והאם מחליפים פילטר גיר ובאיזה תדירות.

לגופו של עניין. התיבה אצלי שקטה ו עובדת חלק לחלוטין. לאורך כל התקופה החלפתי פעמיים פילטר גיר מקורי בלבד. אחת ל-40,000 ק"מ אני מרוקן את התיבה ומחליף שמן גיר של tuttela. שמן גיר לא מקורי יגרום נזק בלתי הפיך לתיבה. מוסכניקים לא מודעים לחשיבות של סוג השמן. דרך אגב קיים מסנן פנימי בתוך התיבה אולם זה מצריך פירוק הקרטר. התיבה היא תיבה יפנית וזאת אחת התיבות הרציפות המוצלחות ביותר. דבר נוסף וחשוב בשמירה על התיבה של הספייס כמו בכל תיבה אוטומטית הוא סגנון הנהיגה. נהיגה פרועה ושימוש קבוע בקיק דאון לא יוסיף חיים לתיבה ויקצר את חייה.

שבת שלום!

יובל

פורסם
+10000

מי הפחח ומה מיקומו?

שלום לך,

הפחח והצבעי שניהם חברים טובים שלי מהכפר מסחה בשומרון. הם בעלי מקצוע ברמה גבוהה . ממליץ בחום.

לכל המעוניינים בקבלת פרטים נוספים , אנא דברו איתי בה"פ.

יובל

פורסם

נראה כאילו יצא עכשיו מהחברה! המחיר ששילמת ביחס לעבודה שנעשתה פשוט זנות!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תתחדש נראת ממש ממש טוב! גם אני עשיתי פחחות וצבע לפולו שלי לפני כמה שבועות וגם אצלי זה היה המחיר בערך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איזה עבודה מדהימה !

כאילו יצא מהמפעל :)

כל הכבוד על הטיפול המסור..

אשמח לדעת על רמת האמינות שהרכב עבר בדרך לק"מ הנ'ל..

איזה תקלות היו לך ?

לאחי היה בדיוק אותו רכב,שב140.000 בילה אינספור פעמים במוסך ראש מנוע,רדיאטור,נזילות מה לא.

• תוכן חדש...