Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת.

הדגם קודם גרוע? עצל? 126 כ"ס, בין המשפחתיות 1.6 שמגיעות מהמזרח, היותר חזקות שיש. סוחבת יפה מאוד, אם לא נהגת מספיק אל תחווה דעה. להורים שלי הייתה, נהגתי עליה מספיק זמן ונהגתי על מספיק משפחתיות 1.6 מכל רחבי העולם כדי להגיד את מה שאני אומר.

התנהגות כביש - למה מה הוא נהג מירוצים? אם הוא מחפש רכב מתנהג, גם האיביזה לא משהו.

מלא פלסטיק מגעיל בפנים? אבל הפלסטיק הזה שורד יפה. הרכב מאוד מאובזר, אמין, התחזוקה זולה, בטיחותי. בסך הכול בחירה טובה, אי אפשר ליפול עם הרכב הזה.

מעבר לכך מה כל כך מאובזר בסיאט? חלשה מאוד בנושא של בטיחות למשל. אמנם 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, אך הציון הנ"ל רלוונטי רק לגרסה בעלת 6 כריות אוויר שכמעט ואיננה נמכרת בארץ. בארץ נמכרות רובן עם 4 כריות אוויר, מה שמקנה לה ציון של 4/5 כוכבים בלבד. נקודה לרעתה.

לסבר את האוזן מדובר בחבר של המשפחה לא הכי פיינשמקר שכינה הרכב "פחנוע/פלסטיקנוע" ואני מאמין לו הוא נוהג על סוזוקי ליאנה. הכ"ס לא אומר כלום באמת כלום. הוא מגיע בסל"ד ממש גבוהה,תיבת הילוכים אוטומטית בזבזנית ומרסנת 4 הילוכים

how it's like to drive :twisted:

פורסם

הניסיון שלי עם היונדאי בהחלט חיובי.

יש לנו בעבודה שלושה רכבים כאלה,שניים מתוכם מסיימות שלוש שנים בקרוב.

הרכב אמין ביותר,ממש לא עגלה (כמו פוקוס למשל) סוחב יפה אבל קצת רועש.

הרכב מאובזר יפה והפלסטיקה שורדת מצויין למרות שהיא לא הכי נעימה לעיין.

צריכת דלק טובה של 12 קילומטר לליטר בממוצע.

מומלצת בחום במיוחד מול האופציה של פורד דור קודם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לסבר את האוזן מדובר בחבר של המשפחה לא הכי פיינשמקר שכינה הרכב "פחנוע/פלסטיקנוע" ואני מאמין לו הוא נוהג על סוזוקי ליאנה. הכ"ס לא אומר כלום באמת כלום. הוא מגיע בסל"ד ממש גבוהה,תיבת הילוכים אוטומטית בזבזנית ומרסנת 4 הילוכים

כי הליאנה זה פאר היצירה? נו באמת.

מילא היית משווה אותה מול איזו מכונית משפחתית ברמה גבוהה, אבל ליאנה פחות טובה מהi30. בין המשפחתיות המכוערות שיש למשל.

אם אין לך ניסיון עדיף שלא תתבטא. אתה סתם כותב על סמך דעות של אחרים - לא חכמה גדולה.

גם בליאנה יש 4 יחסי העברה, גם בקורולה, עד לא מזמן גם בקיה פורטה, בפורד פוקוס ובעוד לא מעט מכוניות. SO?

העולם סוף סוף השכיל לעבור לתיבות רציפות, אוטומטיות בעלות 6 יחסי העברה או גירים רובוטיים כפולי מצמד.

דווקא התיבה הזאת בסדר גמור, היא מתנהגת כמו שצריך וכמו שמצופה להתנהג מתיבת הילוכים אוטומטית.

גם בליאנה הזאת הכ"ס מגיע בסל"ד גבוה.

זה לא קשור.

לא שכנעת אותי, חבל.

הניסיון שלי עם היונדאי בהחלט חיובי.

יש לנו בעבודה שלושה רכבים כאלה,שניים מתוכם מסיימות שלוש שנים בקרוב.

הרכב אמין ביותר,ממש לא עגלה (כמו פוקוס למשל) סוחב יפה אבל קצת רועש.

הרכב מאובזר יפה והפלסטיקה שורדת מצויין למרות שהיא לא הכי נעימה לעיין.

צריכת דלק טובה של 12 קילומטר לליטר בממוצע.

מומלצת בחום במיוחד מול האופציה של פורד דור קודם.

הבידוד לא הכי טוב אולי, אבל חוץ מזה בהחלט הסחיבה טובה.

אצל ההורים שלי צריכת הדלק הייתה טובה יותר. (כנראה בגלל שההורים שלי נוהגים רגוע יותר וחסכוני יותר מאשר נהגי חברה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה שואל אותי לא הייתי נוגע בכלל במכוניות ליסינג כאלה רק רציתי להמחיש שהוא לא רגיל לב.מ.וו אלה לסוזוקי ומאזדה 3

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...