Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 תמונות שצילמתי היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צילמתי כמה תמונות היום,

ורציתי לשתף אותכם ב2 מהתמונות,

אשמח לדעות ותגובות על התמונות.

75892433.jpg

77921339.jpg

ירדה קצת האיכות בגלל העלאה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

התמונה הראשונה יש לה צל למטה שמאט מקלקל את התמונה, התמונה השניה מאוד נחמדה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל, יש ירידה גדולה באיכות התמונה בהעלאה לפורום. אם המטרה היא איכות טכנית פר-סה, זה לא המקום לראות את זה...

אבל בוא ספר אתה, מה ניסית להשיג?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כדי ליצור אור רך מקור האור צריך להיות גדול יותר מהאובייקט המצולם - אם תשתמש בפלאש ישיר בלי מטריה מפזרת או רפלקטור מפזר הצללים תמיד יישארו קשים.

בנוסף - לטעמי הקונטרסט של הצבעים בתמונה נמוך מדי, ואולי הבהרה כללית של כל התמונה הייתה גורמת לה להיות טובה יותר (הקיר שבתכלס נראה לי שהוא לבן, נראה אפור)

פורסם

התפוח על הפנים. פלאש ישיר מלמעלה גורם להשטחה של התמונה, לצל קשה למטה, הסינוור של הפלאש מופיע בעיגול על התפוח ומשנה לו את הצבע, הטיפות הופכות לחד-מימדיות (כמעט כמו יבלות).

באופן כללי, אני חושבת שתפוח (או פירות בכלל, ועגולים בפרט) עדיף לצלם מהצד, בזוית כמו זו שצילמת בה את הקפסולות (או לכל היותר במבט עילי, אבל בזוית), עם תאורה רכה מאוד, ושמגיעה מהצד.

אפשר לשאול מה מטרת התמונות האלה? כי מעבר לדיון מפולפל באיכויות התאורה- התמונות טכניות לחלוטין, כמו תמונות אילוסטרציה או להגדרות במילון. האם זו המטרה, או שיש מטרה אומנותית יותר לצילום, נסיון לספר סיפור? כי אז הביקורת תהיה שונה לחלוטין.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אמא שלי קנתה כמה תמונות משוק הכרמל למטבח, ציור כאלה על כנבס,

והיא מאוד אוהבת את הקפסולות של נספרסו, וביקשה שאצלם לה בשביל לתלות,

אגב הקיר, זה בעצם דף מקופל, והאפור זה מהעריכה, במקור התמונה יותר בוהקת,

לגבי הפלאש, עדיין חסר לי עוד פלאש אחד בשביל שאני יוכל לצלם בלי פלאש ישיר,

בכל אופן, המקור ממש יפה נראלי על קנבס גם ישתפר ! אמא שלי תדפיס ותשים על קנבס ואשתדל לעדכן.

FRANCE

פורסם

לגבי הפלאש, עדיין חסר לי עוד פלאש אחד בשביל שאני יוכל לצלם בלי פלאש ישיר,

מה הקשר בין מחט לתחת?

אתה צריך מטריה מפזרת ולא עוד פלאש

דוגמה - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=449355105141805&set=a.406299722780677.96604.406253819451934&type=3&theater

זה צולם עם פלאש אחד ומטריה מפזרת וזה למה האור נראה רך - כי המקור שלו (האור המפוזר מהמטריה) גדול מהאובייקט המצולם.

רעיון יפה. בשוק הפשפשים יש חנות שמעבירה צילומים לקנבס במחירים טובים (נראה לי, אני לא מאוד בקיאה בנושא), אם תרצה.

את זה אני ארצה!

פורסם

ביום ביום אני מצלם דברים שלא זקוקים למטריה,

אני לא יקנה מטריה בשביל צילום יחיד של תפוח מסכן שיעמוד במטבח.

FRANCE

פורסם

לא דרשתי ממך לקנות מטריה - הסברתי לך שבלי מטריה התמונה לא תצא כמו שאתה רוצה והאור לא יהיה רך לעולם.

פורסם

או להשתמש בתאורה טבעית. האובייקט קטן, פסיבי ונייד מספיק בשביל להניח אותו בחדר שמואר טבעית מאיזה חלון צד, בשעת ערביים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...