Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המהלך הכי חכם שקשת עשו הוא לשדר את העונה הזאת בדיוק על הפגרה של ליגת העל, מהעונה הקודמת לא ראיתי פרק אחד כי כל הפרקים היו בדיוק באותו זמן של המשחק המרכזי ואני מניח שיהיה אותו דבר גם בעונה הבאה, אז ברוך שפטרנו :-D

ליגת העל והאח הגדול - שניהם קוטלי קנים...

alfa 156 2.5.

פורסם

ועדיין, בזה שהעונה הנוכחית שודרה בדיוק בשלושת חודשי הפגרה, הם הרוויחו את כל צופי הכדורגל.

טוב נו, אם אתה באמת רוצה להתקטנן, אז גם השידור ביום שלישי נופל על שידור ליגת האלופות :lol:

פורסם

חכו אני עוד יקפיץ את האשכול הזה בעונה הבאה ונראה בידיוק כמה מהגברים שרשמו שלא יצפו שוב באמת לא צופים שוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני מבין את האכזבה שלך, מאותה הסיבה אני הפסקתי לצפות

בתכנית בעונה שג'קי זכה.

נכון, ג'קי סתום רצח, אבל אין מה להשוות בינו לבין הבהמה טהוניה. ג'קי היה עילג וטיפש אבל בן אדם עם לב טוב. טהוניה יותר משכילה ממנו, אבל מה זה עוזר לה כשהיא פותחת את הפה וכל הג'ורה עפה החוצה. עדיף ג'קי 5 פעמים ולא פעם אחת של טהוניה

פורסם

הכל מכור !! וחבל שכך ! אחלה דוגמא מהווה הפה של הגברת , את האמת בארץ זה ככה מי שצועק ומיתנהג בכוחניות מקבל מה שהוא רוצה וטהוניה היא הדוגמא הטובה ביותר !

פורסם
חכו אני עוד יקפיץ את האשכול הזה בעונה הבאה ונראה בידיוק כמה מהגברים שרשמו שלא יצפו שוב באמת לא צופים שוב

אני עוד מחכה להקפצה אחרת שהבטחת. משהו על רכב איטלקי ספורטיבי ופרקטי מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אנשים מתאגדים בתור "עדה" ומצביעים לנציג העדה , בלי לתהות על קנקנו של המתמודד , הכל הולך העיקר שיזכה אתיופי.

רץ קצת ברשת

http://www.youtube.com/watch?v=1KKdjSSe06E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 8 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...