Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הודיעו למשפחה שלה? זה כמו לתפוס ילד על חם ולא לעשות לו כלום, פעם באה הוא יעשה את זה שוב.

דורין לא מודחת כי מפמפמים אותה ברדיו 91FM, וידוע מי האוכלוסיה של התחנה הזאת. עדת המאמינים של אליקו תסמס לה בטרוף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מעדיף את לאון או לבנה. על טהוניה אין בכלל מה לדבר ואבי הוא סבבה אבל הוא יותר מדי פרווה. דור גם בחור סבבה ואם יזכה גם לא נורא. בקיצור כולם חוץ מטהוניה, דורין או איתי

פורסם

חמישיית הגמר שלי הם אבי, דור, לאון, ירדן, ובגלל שאני לא סובל את כל השאר, אני אפרגן לאיתי כי הוא הכי פחות עיצבן אותי.

בהתחשב במספר ההדחות שנותרו עד הגמר, כנראה שתהיה הדחה כפולה נוספת. כולי תקווה שטהוניה ודורין ימצאו את עצמן בחוץ.

מבין חמישיית הגמר, הייתי שמח אם אבי או דור יקחו את המיליון. מגיע להם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
חמישיית הגמר שלי הם אבי, דור, לאון, ירדן, ובגלל שאני לא סובל את כל השאר, אני אפרגן לאיתי כי הוא הכי פחות עיצבן אותי.

בהתחשב במספר ההדחות שנותרו עד הגמר, כנראה שתהיה הדחה כפולה נוספת. כולי תקווה שטהוניה ודורין ימצאו את עצמן בחוץ.

מבין חמישיית הגמר, הייתי שמח אם אבי או דור יקחו את המיליון. מגיע להם.

אתה יודע שטהוניה תגיע לגמר. זו תקוות שווא. דורין יש סיכוי שתעוף. ירדן לא תשרוד הדחה

פורסם

חשבתי אתמול אחרי הפרק מה לכתוב. בסוף החלטתי לא לכתוב כלום כי ממילא אין לי אף תובנה חדשה. מה שהיה הוא שיהיה.

מה שכן, המשימה שלהם הצחיקה אותי עד דמעות, במיוחד בקטע של דור ולאון :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתמול ראיתי פרק שלם, מהתחלה ועד הסוף, לראשונה.

המסקנה - ירדן היא הנורמלית היחידה שם. ובגדול, היא בחורה חמודה.

משכנתא זה קל

פורסם

היה פרק מצחיק, אבל דבר אחד עיצבן אותי במיוחד, איתי.

קבימינט ילד! הזדכת על הביצים שלך כשנכנסת לבית האח!? איך הוא יכול להיות כזה סמרטוט? ועוד סמרטוט של מי, של שחורי! (זו לא גזענות, מסתבר שזה הכינוי של טהוניה).

הוא רדף אחריה, היא שמה עליו ז*ן, אמרה לו שיתפוס מרחק והוא בא כולו מלא נזלת כדי להגיד לה שהוא מבין אותה ותמיד יהיה שם בשבילה, נו באמת!

ככה לא משיגים בחורה, פאק, ככה לא משיגים כלום.

מה שכן, הוא ניצל ממערכת יחסים "נהדרת" שיכלה להיות לו עם שחורי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
היה פרק מצחיק, אבל דבר אחד עיצבן אותי במיוחד, איתי.

קבימינט ילד! הזדכת על הביצים שלך כשנכנסת לבית האח!? איך הוא יכול להיות כזה סמרטוט? ועוד סמרטוט של מי, של שחורי! (זו לא גזענות, מסתבר שזה הכינוי של טהוניה).

הוא רדף אחריה, היא שמה עליו ז*ן, אמרה לו שיתפוס מרחק והוא בא כולו מלא נזלת כדי להגיד לה שהוא מבין אותה ותמיד יהיה שם בשבילה, נו באמת!

ככה לא משיגים בחורה, פאק, ככה לא משיגים כלום.

מה שכן, הוא ניצל ממערכת יחסים "נהדרת" שיכלה להיות לו עם שחורי.

איך שהוא רדף שם אחריה..כזה שמרטוט רצפה מזמן לא ראיתי. (יניב לא נחשב הוא ייצור) עוד שניה הרבצתי למסך בגללו. ועוד בשביל המעפנה הזאת.אני במקומו אומר לה.. לכי כו כו כוס עמ עמ עמקקק

*הודעה זו לא נועדה לפגוע במגמגמים או לצחוק עליהם. יש לי אחיין מגמגם ויש לי אמפטיה גדולה למגמגמים.

פורסם

אני מאוד מקווה בשבילו שהוא משחק את המשחק

כי אם כן , אז אין ספק שזה מהלך חזק ושבזכות זה הוא מקבל יופי של חשיפה ואהדה מילדות קטנות וגדולות

אם גם השבוע הוא שורד הדחה - הצליח לו ביג טיים

:wink:
פורסם

אומנם זה לא יקרה, אבל אני מתאר לעצמי מה היה קורה אם איתי נשאר וטהוניה מודחת.

הקטע הזה שלא מגיע לחדשים להשאר יותר מהותיקים פשוט מרתיח, זה מראה את תרבות המגיע לי ואתמול אבי קיבל על זה הערה. כשהוא אמר שהוא מדיח חדשים בגלל שהם לא סבלו כמו הותיקים בכל הזמן הזה, אז נאמר לו שהם גם לא נהנו כמו הותיקים ואז הוא כנראה קצת הבין. וטהוניה גם הכניסה לאיתי על הקטע של ותיקים וחדשים כאילו לותיקים יש בעלות על הבית, גועל! ומצער שהוא עוד רוצה איתה איזה קשר

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...