Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימים כל מיני פתרונות יצירתיים על מנת להחזיק את הטלפון שלנו ברכב, אני הגעתי לפתרון הבא שאני ממליץ עליו בחום...

פחות מ5 דקות עבודה, 20 וקצת ש"ח, התקן לאייפון (5) על הדשבורד שמודבק עם דבק דו-צדדי, אסתטי חזק ועושה את העבודה.

הזמנתי מאיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/350742105552?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

נכון לא בכל הרכבים יש דשבורד ישר ושקע מצת קרוב כמו בלאון, אבל הבנתם את הרעיון...

ניתן לתמונות לדבר...

mi2izdatmzt3.jpg

mzjjr0jymumm.jpg

noguo0yyhtmj.jpg

nyzinh4ktgnz.jpg

yxyywzyjtrjl.jpg

אני מאוד מרוצה, רק שבדיעבד הייתי מזמין בצבע שחור (לדוגמא http://www.ebay.com/itm/Black-Data-Sync-Charger-Cradle-Dock-Docking-Station-Lead-for-Apple-iPhone-5-/310614356713?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item48520ef2e9). זה נראה טוב עם האייפון וזה לא ממש מפריע בעין בלי האייפון.. כמובן שהאייפון לא זז בנסיעה (לפחות בנסיעה רגילה.. לא בדקתי את זה על מסלול :shock:)

החיסרון היחיד זה שאי אפשר להניח את האייפון עם מגן.. אם יש לכם כזה תצטרכו להוציא אותו לפני כל נסיעה.. אני מוכן להתמודד עם זה.

מקווה שעזרתי ונתתי השראה לכל המתלבטים למיניהים :) שבת שלום!

פורסם

הפתרון אמנם נראה טוב וחביב אבל הוא גרוע, לא בטיחותי!

הסיבה לזה היא שהאייפון שלך עומד בתוך שקע שהעומק שלו לא מספק עוגן מספיק חזק למקרה של תאונה ואז האייפון הזה פשוט הופך לכלי נשק מבחינתך או מבחינת מי שיושב מאחורה. מה גם שהוא בטוח רועד בזמן הנהיגה והוא בסופו של דבר ישבור את התקע שהוא נכנס אליו ועלול לגרום לקצר על הדרך.

אם אתה רוצה לעשות את זה נכון אתה צריך לדאוג שהאייפון יש עמוק יותר בתוך העגינה שלו - אצלי נעשה פתרון קסטום (בניה אישית)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2999565#post2999565

זה הרבה יותר יקר כמובן מסתם תחנת עגינה, זה עשוי במקרה הזה מפרספקס שחור וזה עשוי ע"י אמן ברמה מאוד גבוהה אבל בפועל אפשר לבנות משהו כזה גם מעץ ולצבוע אם יש לך קצת ידיים, קצת דמיון וקצת כלים - אבל ההתאמה לגוף הרכב, תשמע - הבן אדם פשוט אומן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פות"ש האם זה מספיק מסיבי ולא יישבר עם הזמן ?

lanosforce יפה אבל התחנת עגינה לאייפון נראת ממש לא הגיונית, אתה יכול לראות את זה כשאתה נוהג או שזה סתם כדי שהאייפון יטען ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אצלי זה בכדי שהאייפון יטען - אני לא צריך לראות אותו בזמן שאני נוהג כי יש לי שם דיבורית של BURRY עם מסך מגע שמנהלת את הטלפון שלו.

ובנוסף לכך - GPS, אינטרנט וכל שאר מערכות הבידור מופעלות אצלי בעזרת CARPC דרך מסך מגע בגודל 7 אינטש - מה שאתה רואה שם זה לא מערכת דאבל דין רגילה אלא מסך מחשב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כפי שזה נראה ומרגיש עכשיו גם בבלימת חירום האייפון לא יזוז.. אבל עוד לא יצא לי לבדוק את זה.

תאונה חס וחלילה זה כבר משהו אחר ובאמת כנראה שהאייפון לא ישאר לעמוד על הדשבורד במקרה של תאונה.. אבל אני לא בעד לעשות תאונות אז יהיה בסדר :lol:

פורסם

יצא יפה, אבל אני לא אוהב להדביק דברים על הדשבורד בסוף זה משאיר סימן.

אני יודע שלאייפון 4 יש באייבי מתקן שיושב בכוס מתחת לרדיו והאייפון נכנס בתוכו.

הפתרון שאני עשיתי פשוט הזמנתי כבל usb&aux שהראש שלו זה חיבור לאייפון וככה יש את המוזיקה במערכת וגם הוא נטען.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לא חושב שזה פתרון טוב.

תראה אם בסוף הקיץ הדבק הדו צדדי לא יתלש משם, בימים חמים הוא גם יכול להתרכך וזה יכול קצת לזוז.

לא נראה לי שזה טוב לאייפון כי התחנות עגינה הזולות האלה מחזיקות את המכשיר יותר דרך הקונקטור מאשר שבאמת המכשיר נשען על הפלסטיק, בגלל זה יש סיכוי שמבורות בכביש זה יהרוס את החיבור בסופו של דבר.

אם חשוב לך מתקן טוב לאייפון ולא המתקנים הגרועים שמתחברים על השמשה תקנה proclip

• תוכן חדש...