Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רכבי על יש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה שלא תניח שאתה טועה מראש?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה באמת חושב שמישהו מקבל עשרות אלפי שקלים לחודש והוא מוציא אותם כולם על תחזוקה של פרארי במקום לטפל בבעיות שיש לו ובנכות?

אלוהים ישמור... :roll:

אתה יודע, יש אנשים שממש לא חסר להם כסף.

ולא, סביר להניח שההוצאות לא עוברות את ה100K לשנה. זה לא בדיוק רכב יומיומי שעושה 40K קילומטר.

פורסם
אז למה שלא תניח שאתה טועה מראש?

כי עדיין יש את הסיכוי, וגם את הקטן ביותר, שאני צודק

אתה באמת חושב שמישהו מקבל עשרות אלפי שקלים לחודש והוא מוציא אותם כולם על תחזוקה של פרארי במקום לטפל בבעיות שיש לו ובנכות?

אלוהים ישמור... :roll:

אתה יודע, יש אנשים שממש לא חסר להם כסף.

ולא, סביר להניח שההוצאות לא עוברות את ה100K לשנה. זה לא בדיוק רכב יומיומי שעושה 40K קילומטר.

קודם כל, לא מחייב שהוא משתמש בכל הכסף הזה לטיפול בנכות שלו.

וגם מי אמר שהוא צריך את כל הX כסף שהוא מקבל לטיפול בנכות? לא אני ולא אתה יודעים מה הבעיה של אותו אחד

גם אם הרכב נוסע 5K בשנה, עדיין נראה לי שהעלות אחזקה שלו עוברת את ה100 אלף.

חוץ מזה שבטח לא כל חברת ביטוח מוכנה לבטח כזה רכב, נראה לי שגם הבעלים הגדיל ראש ועשה ביטוח מקיף

את ה100 אלף זה עובר בקלות

ואם מה שהבחור מעלי כתב, שביטוח לs500 חדשה עולה מעל 50 אלף ש"ח (כשרכב חדש כזה מתחיל מ745K).

ביטוח לרכב שעולה כמעט 2 מיליון, במיוחד כשזה רכב אקזוטי ודי נדיר בארצנו, כנראה עולה כפול אם לא יותר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

זה ההגיון הכי מעוות שנתקלתי בו בחיי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה ההגיון הכי מעוות שנתקלתי בו בחיי

אשמח אם תפרט למה אתה חושב שאני טועה

וזכותך לא לחשוב כמוני, זה בסדר

כנ"ל פרנקוס

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

כי אין לך נתונים בכלל.

אתה מניח משהו שלא רק שהוא מעוות מבחינה מוסרית ומבחינה בירוקרטית (ברגע שמישהו יקנה פרארי יחתכו לו כל סוג של קצבה, תאמין לי), אלא הוא גם לא מבוסס על שום דבר ריאלי.

יש אנשים שמרוויחים מספיק בחודש בשביל לקנות את זה.

יש אנשים שמרוויחים את הסכומים האלו ביום, או שיש להם מספיק בצד בשביל לקנות את זה במזומן ולא אכפת להם.

על בסיס מה אתה אומר שזה מישהו שמקבל משהו מאיפשהו?

יש סבירות גדולה יותר שזה מישהו עם כסף שיש לו תו נכה מאשר שזה נכה שמשתמש בכספי ממשלה בשביל לקנות פרארי.

פורסם
אשמח אם תפרט למה אתה חושב שאני טועה

וזכותך לא לחשוב כמוני, זה בסדר

כנ"ל פרנקוס

כי ההנחה הבסיסית שלך מעליבה ופוגענית, מעבר לעובדה הפשוטה שלהניח משהו על בסיס "סיכוי קלוש" זה מטופש. זה כמו שתגיד שלא כדאי לצאת מהבית, כי יפול עליך פסנתר - רק כי יש סיכוי קלוש להתרחשות. ואתה יכול להיות סמוך ובטוח שאם ישנו נכה שמתקיים מכספי תמיכה בלבד, אזי אין לו שום פרארי ושום נעלים, מהסיבה הפשוטה שגם הקצבה הגדולה ביותר, תחת תנאי חסכון קשוחים ביותר, לא תאפשר לו לקנות פרארי (בטח שלא להחזיק אחת) גם אם נורא נורא נורא ירצה.

אם ישנו מישהו שמחזיק פרארי ויש לו תג נכה, אזי הוא יכול להרשות לעצמו פרארי כך או כך, אלא שרצה הגורל ויש לו גם תו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

igold אם אתה לא יודע את העובדות וסתם מעלה השארות עדיף שפשוט תשתוק, מה שרשמת (וכנ"ל קודמך itayu) לא מעיד על חכמה גדולה ההפך הוא הנכון.

לא יכול להיות מצב של מיליונר נכה ?

לצורך העניין בכדי לקבל תו נכה לא צריך כ"כ הרבה , לא חייב להיות משותק לכיסא או קטוע גפיים, ולא כל נושא תו נכה מקבל "הטבה"/עזרה מהמדינה לצורך רכישה/אחזקת רכב.

גם אם נושא תו הנכה מקבל עזרה ברכישת הרכב( אז זה תלויי באחוזיי הנכות שלו ובמה שוועדת ניידות של ביטוח לאומי קבעה לו) אז סכום "העזרה" לרוב מוגבל (מסתכם בהנחה של 60 אלף בערך - זה לא מעט אבל מכאן לפרארי ...).

אז באמת אם לא יודעים אז חבל סתם לרשום... ולפגוע.

* גילוי נאות לאלה שרשמו בנושא הנכות - לא בכל נכות אפשר לטפל גם אם כל סכום שאפשר לדמיין.

ואם הנכות שלו קשה אני בטוח שהיום הוא מוותר על הפרארי ומוכן לנסוע בפיאט אונו חבוטה בתמורה לחזרה לתפקוד מלא.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
רכב שעולה כמעט 2 מיליון שקל, אני חושב שעלות הטיפולים והוצאות נלוות לרכב כזה (דלק, ביטוח וכו') עוברות את ה100 אלף בשנה.

לכן נראה לי שזה שייך למישהו שמקבל הטבות מהמדינה.. ואולי אני טועה

ומקס, אני לא נכנס לאף אחד לכיס.

להגיד שנראה לי שכסף מהמדינה שילם על זה, זה לא להיכנס לבנאדם לכיס

שיהיה לבעלים לבריאות ושיהנה עם האוטו ;)

ההגיון שלך מעוות בחור.

פורסם
הנה עוד תמונה.

יש לוחית ישראלית אבל מחקתי את המספר.

אני רק לא מבין, איך בן אדם מוציא כל כך הרבה כסף על רכב ובסוף קונה צבע לבן מזעזע וכל כך משעמם?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הביטוח לדעתי עובר בקלות את ה100 אלף. זכורה לי שיחה קצרה עם בעל R8, העזתי ושאלתי כמה הביטוח, הוא ענה שמעל 80 אלף. Take it or Leave it

פורסם

לא יודע מה אתם מחשיבים רכב על, אבל אצלנו בשאר ישוב יש בחור עם פורש שחורה.

אני יודע שהיא היתה חדשה היא עלתה 1.2 מליון.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
הביטוח לדעתי עובר בקלות את ה100 אלף. זכורה לי שיחה קצרה עם בעל R8, העזתי ושאלתי כמה הביטוח, הוא ענה שמעל 80 אלף. Take it or Leave it

:screwy:

מדהים, בביטוח השנתי שלו הוא קונה רכב וחצי חדש שקניתי לפני חודש.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...