Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בין 10-20K. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים.

רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של רכב.

נתחיל בזה שאני לא ממש מבין ברכבים,בפרט ברכבים עם התקציב הדל שלי :oops:

אני צריך רכב טוב,אמין, מהיר,וחסכוני, עדיפות לרכב קטן.

אם זה אפשרי רכב שנראה טוב, ומשנה כמה שיותר מתקדמת..

מבחינת גיר אין העדפה,

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

משנה לך אם הגיר ידני או אוטומט? בתקציב הזה הייתי מעדיף הילוכים

בכל מקרה, אני אמליץ לך על מספר דגמים:

1) פיאט פנדה

2) דייהטסו סיריון

3) יונדאי גטס

4) פיג'ו 206

על הדרך גם דירגתי לך את הרכבים על פי דעתי.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה טל.

הגיר ממש לא משנה לי ודווקא יש עדיפות לידנית בגלל הצריכה..

אתה יכול בבקשה לתת לי טווח של שנים (בערך) על הרכבים שהמלצת?

תודה רבה!

פורסם

כן כמובן. למרות שאתה יודע, תריץ חיפוש ביד2 עם שם הדגם והתקציב ותוכל להבין על איזה שנתון מדובר.

עשיתי את זה עבורך וזה מה שיצא לי.

1) פיאט פנדה - אני אומר רק ידנית. להתרחק מהרובוטי. תהיה זולה לאחזקה וגם חשבון דלק לא מסיבי. תסתכל על שנתון 2006-2008

2) דייהטסו סיריון - מכונית מעולה אבל אני אישית התרחקתי ממנה. עצם העובדה שהיבואן ברח מהארץ אותי הדאיגה. אם נסתכל על אוטו, היא חמודה. עושה את העבודה. לגבי המחיר תצטרך טיפה להתגמש. שנתון 2004-2005, משהו כזה.

3) יונדאי גטס - אוטומטית תהיה לא חסכונית בעליל. ידנית זה כבר סיפור אחר לגמריי והרבה מאוד צעירים, כמונו אוהבים

את הקטנה הזו. אתה תצטרך לנסוע עליה וגם על האחרות כדי להחליט. עדיין כל אחת זה סיפור אחר לגמריי. השנתון הוא 2005-2007

4) פיג'ו 206 - צרפתייה, מזכירה את המכוניות של פעם. שים לב, יהיה צריך לטפל בקטנה הזו וצריך להתחשב בזה.

השנתון המתאים הוא 2004-2007.

אנחנו מדברים פה על רכבים יד2. תצטרך לעשות כמה סיבובים ולהקדיש לכל רכב שתראה קצת תשומת לב.

תבקש לעשות נסיעת מבחן כדי שתדע אם האוטו הזה מוצא חן בעיניך או לא. משום מה יש לי את התחושה

שתאהב יותר את היונדאי גטס או הפיאט פנדה. כשתכנס ותראה את פנים האוטו אולי תבין אותי.

אני תמיד מעדיף רכב שלא עבר יותר מדי ידיים ושהיה בבעלות פרטית אבל יש ויש. יכול להיות רכב מליסינג

שאנסו לו את הצורה או כזה שטיפלו בו כמו בובה. תבדוק היסטוריית טיפולים ואם תצטרך כמה דגמים נוספים שאל.

חברי הפורום הזה בשמחה יענו לך.

שיהיה בהצלחה חבר

פורסם

ממליץ לך על פיאט פנדה.

מכונית מצוינת, חסכונית, זולה לאחזקה ואמינה במחיר באמת מצחיק

ובשנתונים מתקדמים מאוד.

אתה תוכל למצוא אחת ממודל 2005 ועם עוד טיפה מאמץ אתה תוכל גם למצוא 2006.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

השאלה מה זה מהירה בשבילו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן כמובן. למרות שאתה יודע, תריץ חיפוש ביד2 עם שם הדגם והתקציב ותוכל להבין על איזה שנתון מדובר.

עשיתי את זה עבורך וזה מה שיצא לי.

קודם כל תודה רבה לך!

1) פיאט פנדה - אני אומר רק ידנית. להתרחק מהרובוטי. תהיה זולה לאחזקה וגם חשבון דלק לא מסיבי. תסתכל על שנתון

2006-2008

לא היו לה קשיים לסחוב בעליה?

2) דייהטסו סיריון - מכונית מעולה אבל אני אישית התרחקתי ממנה. עצם העובדה שהיבואן ברח מהארץ אותי הדאיגה. אם נסתכל על אוטו, היא חמודה. עושה את העבודה. לגבי המחיר תצטרך טיפה להתגמש. שנתון 2004-2005, משהו כזה.

האמת שלא כ"כ אהבתי את המראה שלה..

3) יונדאי גטס - אוטומטית תהיה לא חסכונית בעליל. ידנית זה כבר סיפור אחר לגמריי והרבה מאוד צעירים, כמונו אוהבים

את הקטנה הזו. אתה תצטרך לנסוע עליה וגם על האחרות כדי להחליט. עדיין כל אחת זה סיפור אחר לגמריי. השנתון הוא 2005-

2007

רכב חביב יש אותה לחבר בגירסה האוטומטית האמת שאני לא ממש אוהב את המראה אבל אני יוכל להתפשר :wink:

4) פיג'ו 206 - צרפתייה, מזכירה את המכוניות של פעם. שים לב, יהיה צריך לטפל בקטנה הזו וצריך להתחשב בזה.

השנתון המתאים הוא 2004-2007.

אהבתי יותר את המראה שלה היא נראית יותר ספורטיבית..

לפי מה שהבנתי התחזוקה שלה די יקרה לעומת כל השאר..

אנחנו מדברים פה על רכבים יד2. תצטרך לעשות כמה סיבובים ולהקדיש לכל רכב שתראה קצת תשומת לב.

תבקש לעשות נסיעת מבחן כדי שתדע אם האוטו הזה מוצא חן בעיניך או לא. משום מה יש לי את התחושה

שתאהב יותר את היונדאי גטס או הפיאט פנדה. כשתכנס ותראה את פנים האוטו אולי תבין אותי.

אני תמיד מעדיף רכב שלא עבר יותר מדי ידיים ושהיה בבעלות פרטית אבל יש ויש. יכול להיות רכב מליסינג

שאנסו לו את הצורה או כזה שטיפלו בו כמו בובה. תבדוק היסטוריית טיפולים ואם תצטרך כמה דגמים נוספים שאל.

חברי הפורום הזה בשמחה יענו לך.

שיהיה בהצלחה חבר

גם אני כנ"ל מעדיף רכב שלא עבר יותר מדי ידיים ושהיה בבעלות פרטית וזה די חשוב לי..

תודה רבה חבר!

ממליץ לך על פיאט פנדה.

מכונית מצוינת, חסכונית, זולה לאחזקה ואמינה במחיר באמת מצחיק

ובשנתונים מתקדמים מאוד.

אתה תוכל למצוא אחת ממודל 2005 ועם עוד טיפה מאמץ אתה תוכל גם למצוא 2006.

בהצלחה.

אוקיי, תודה רבה!

השאלה מה זה מהירה בשבילו?

כמובן שעם התקציב שלי אני לא מחפש פרארי, אני מחפש יותר רכב שיסחוב כמו שצריך בעליות ולא יתאמץ יותר מדי, וגם שאני יוכל לבצע עקיפות כמו שצריך..

פורסם

שמע,תנסה את הפנדה,אם לא מדובר על עליות קשות היא בסדר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שהייתי רוצה לנסות אותה אבל אין לי כרגע איך..

אגב כמו שציינתי בראש התדר אני לא כ"כ מבין בתחום, איך אפשר לבדוק שהכול תקין לפני הקניה?

תודה רבה!

פורסם

תזמין נסיעת מבחן.

אתה לוקח את הרכב לבדיקה לפני קניה,מעלה את הנתונים פה,ואנחנו נעזור לך להבין אותם.

פורסם

אוקיי ממש תודה רבה,

לסיכום:מה שהכי ממולץ במסגרת התקציב שלי זה הפיאט פנדה?

ברשותכם אשאל שאלה נוספת:האם כשהנפח מנוע עולה הצריכה תעלה?

השאלה שלי היא בגלל שאני בא מתחום המיחשוב ואני יודע שלא משנה איזה ספק כח יש לך ההספק של החשמל ילקח ע"פ מה שהמערכת תידרוש, לדוגמה:יש מחשב שצורך 400W במאמץ אפילו שאני ישים ספק כח של 700W עדיין הצריכת חשמל תהיה 400W.

האם זה אותו דבר לגבי הרכבים או שזה שונה?

תודה רבה מקרב לב.

פורסם

ככל שהנפח גדול יותר הצריכה תעלה,אלא אם זה דיזל.

פורסם

אתה נוהג ברכב ידני לא לפי הסלד שאתה רוצה,אלא לפי הסלד שמתאים לרכב,למשל בעליה פנדה אתה לא תוכל לנסוע בסלד 2000 למשל,אתה צריך בהתאם לעליה לנסוע על סלד גבוהה יותר.

או למשל כשאתה רוצה לעלות הילוך גם יש מינימום מסוים לפניו לרכב יהיה קשה להאיץ וזה מזיק למנוע.

פורסם

נכון, זו בדיוק הנקודה,

נגיד אני נוהג על bmw שנפח המנוע הוא 2L נגיד שהסל"ד בעליה היה 2 לעומת זאת בפנדה שהמנוע היה 1.3L הסל"ד ה באיזור ה3-3.5.

אני מצטער שאני מקשה עליך יותר מדי אני רק מנסה להבין את הנושא..

תודה, ויום טוב!

• תוכן חדש...