Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת ניסאן טידה שנת 2009 לגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש 2 רכבים על גז בבית.

אני לא אובייקטיבי - אני אשמח שכמה שפחות אנשים יסבו לגז.

בגדול?

מרוצה מאוד מהמערכות - המתקינים זה כבר סוגייה אחרת.

תוכל להמליץ לי על מתקינים?

פורסם

שלום רב לכם

אני מהידע שלי יודע שהיצרן ניסאן עצמו,לא מאשר שינויים לגז.

אני יודע שבמיוחד בטידה היו בעיות לכאלה שהסבו את המערכת.

השסתומים עצמם מתייבשים בגלל שאין שימון מספיק,למרות ששים שימון חיצוני.

בהצלחה

פורסם
שלום רב לכם

אני מהידע שלי יודע שהיצרן ניסאן עצמו,לא מאשר שינויים לגז.

אני יודע שבמיוחד בטידה היו בעיות לכאלה שהסבו את המערכת.

השסתומים עצמם מתייבשים בגלל שאין שימון מספיק,למרות ששים שימון חיצוני.

בהצלחה

גם לרכבים משנת 2009?

תודה.

פורסם

סורי,

אין לי המלצה למתקין טוב לצערי.

משמע,אני יכול לתת לך המלצות ,רק שבחלק הזה אני נותן לך להתגלח על הזקן שלי

פורסם
סורי,

אין לי המלצה למתקין טוב לצערי.

משמע,אני יכול לתת לך המלצות ,רק שבחלק הזה אני נותן לך להתגלח על הזקן שלי

אוקי תודה בכל זאת....

פורסם

אם היצרן לא מאשר, אז איך זה שיש מוניות טידה שמוסבות לגז?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שלום לכולם, חבר טוב מאוד שלי הוא מתקין גז של חברה מסויימת ואם אינני טועה הוא גם היבואן של אותה החברה. לטענתו (למרות שיהיו כאן כאלה שיסתרו את אותה הטענה) ישנם רכבים שמאוד מאוד לא מומלץ להסב אותם לגז. כל רכבי טיוטה לא מומלצים כלל וכלל. במיוחד לא הלנד קרוזרים, סוזוקי ויטרה ממש לא סובל גז ויש עוד אחרים. יש את אלה שקונים את הלנד קרוזר בנזין, מסבים לגז ומגלים שהולכים להם ראשי מנוע. בגדול, המכוניות שמסתדרות היטב עם גז אלה הן הקוריאניות והאמריקאיות (בערבון מוגבל). בניגוד להרבה אחרים, החבר שלי יאמר לך על המקום באם כדאי לך או לא ואפילו יסרב אם תבקש להתקין ברכב שהוא מתוצרת "בעייתית" כי אחר כך העניין יתגלגל אליו. פחות רווחים אבל פחות כאבי ראש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
שלום לכולם, חבר טוב מאוד שלי הוא מתקין גז של חברה מסויימת ואם אינני טועה הוא גם היבואן של אותה החברה. לטענתו (למרות שיהיו כאן כאלה שיסתרו את אותה הטענה) ישנם רכבים שמאוד מאוד לא מומלץ להסב אותם לגז. כל רכבי טיוטה לא מומלצים כלל וכלל. במיוחד לא הלנד קרוזרים, סוזוקי ויטרה ממש לא סובל גז ויש עוד אחרים. יש את אלה שקונים את הלנד קרוזר בנזין, מסבים לגז ומגלים שהולכים להם ראשי מנוע. בגדול, המכוניות שמסתדרות היטב עם גז אלה הן הקוריאניות והאמריקאיות (בערבון מוגבל). בניגוד להרבה אחרים, החבר שלי יאמר לך על המקום באם כדאי לך או לא ואפילו יסרב אם תבקש להתקין ברכב שהוא מתוצרת "בעייתית" כי אחר כך העניין יתגלגל אליו. פחות רווחים אבל פחות כאבי ראש.

בזמנו אמרו שסובארו טובות להסבה באישור יצרן לא?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הסבה לגז פוגעת בשסתומים,מוניות קיבוצים וחברות שהק"מ שלהם בשנה גבוהה

מאד,שוה להם להסב לגז והם גם מכניסים מראש לחישוב, שיפוץ ראש והחלפת

השסתומים,לשסתומים מחוזקים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

הרכבים שמוסבים לגז בקיבוצים וגם מוניות עוברות על הגז בדרך כלל מעל 300.000 אלף קײמ.

רוב הרכבים בקײמ הזה יעשו ראש או אוברול למנוע.

אם אתה רוצה רכב מוסב חדש מסובארו אז הם בדרך כלל מזמינים את המנוע עם שסטומים מחוזקים.

יש אנשים שנסעו המון על גז ויש כאלה שהלך להם הראש אחרי 20.000 קײמ, הכל תלוי בסוג המנוע, במצב שלו, איפה אתה מתדלק ואם התקינו את המערכת כמו שצריך.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...