Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי היחס של 2 הבעלים לשאלה שלי, זה נישמע כאילו זה קורה פעם באף פעם {שניהם מוכרים שתיה של ליטר וחצי ב10 שקל לקולה ו12 שקל לנסטי} וגם שזה קורה,זה לא מעניין אותם בכלל

אם שאלת את הבעלים וזה בסדר מבחינתו אין פה בעיה בכלל, אבל להיכנס מראש עם שתיה בלי שום התחשבות ועניין בבעל המקום, זה לא בסדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלעד, יש הבדל בין לברר עם הבעלים ולעשות מה שהם מאשרים לך, לבין לבוא ולכתוב פה שאתה עושה להם טובה שאתה מגיע אליהם, ושהם תלוים בך ושלא "יעופו" עליך ושיזכרו בכל רגע נתון שרובם הולכים לפשוט את הרגל, אז עדיף להם להיות נחמדים אליך.

הרי על זה הויכוח. על האם זה בסדר לעשות כזה דבר בלי להתחשב בבעל המסעדה הספציפית, בה אתה יושב, והאם לא ראוי לשאול את בעלי המקום לפני שעושים את זה, ולא להניח שזה בסדר או שמגיע לך כי אתה הלקוח והם תלוים בך.

ברור שברגע שבעל המקום מאשר לך, הבעיה נפתרה מעצמה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא שאלתי את אישורם

שאלתי אם זה יפריע להם

ולפי האדישות שהם ענו לא נראה בכלל שזה מזיז להם

לכן לפי דעתי, אם יגיע אדם עם שתייה מבחוץ לא יתיחסו אליו ולא יסתכלו עליו כאל "מיפגע" כך שאין כאן בעיה.

ואולי השני כרישים האלה שנמצאים באיזור תעשייה מעל 10 שנים מראים לך את הצד של בעל המיסעדה שכן מתייחס יפה ללקוחות שלו ולא מבריח אותם בגלל דבר פעוט של שתיה.

הרי כאן לא הרווח.

הרווח הוא במזון לא בשתיה.

אולי הירושלמים יותר חמים מאשר במרכז ולא ממש שמים על זה, אם תרצה אני אבדוק בעוד כמה מקומות כמו בשוק מחנה יהודה- עזורה או בסטקיית מוריס שם יש לי חבר שמנהל את המקום כך שאני יכול לדבר איתו פתוח.

תשובות בשבוע הבא

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
כעקרון, אתם חארות.

ישירות כזאת, ועם זאת תמימות בתור התחלה ("כעקרון"), פשוט הורגת אותי מצחוק.

גדול !! :roflmao: :roflmao:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלעד, אנחנו מדברים במושגים (הייתי אומר אפילו בשפות) שונים. אני לא אצליח להסביר לך מה פגום בגישה שלך לא משנה כמה עוד אכתוב, בדיוק כמו שלא הייתי מצליח להסביר לאנשים שטסתי איתם (בטיסה שסיפרתי עליה לפני 3 תגובות) למה זה לא בסדר כמעט ולהחריב מטוס. זה לא עניין של "אנשים חמים", שזה עוד מושג שהומצא בישראל כדי לתרץ ערסיות ולגרום לאנשים לקבל אותה.

שוב, רק תנסה להבין שיש הבדל בין זה שאתה מגלה שלבעל המסעדה לא איכפת שאתה עושה זה, לבין זה שאתה מסביר שלך לא איכפת אם זה מפריע לו או לא, כי מבחינתך ברגע שקנית אצלו מנת שווארמה, אתה מרגיש שאתה שולט בו והוא חייב לך. וזה עולה אצלך בכל תגובה ("לא שאלתי את אישורם", לדוגמא).

אתה יודע, היתה סדרת כתבות בווינט לפני זמן מה, בה אנשי מקצוע מתחום התיירות (כן, גם כאלו שעובדים בבתי מלון) סיפרו על "התייר הישראלי" ועל הגישה הזאת של אנשים, שחושבים שמותר להם הכל, ברגע שהם שילמו על כרטיס טיסה או על חדר במלון. כל זה נובע, לדעתי, מאותו המקום של "אני יודע יותר טוב. אותי לא ידפקו. אם אני רוצה לעשות משהו ולא נותנים לי - סתם מנסים להוציא אותי פראייר". גם אתה, הרי, את הויכוח הזה התחלת בזה שסיפרת שעליך "לא יעופו", ורק עכשיו אתה פתאום אומר שבעל הסעדה שדיברת איתו בכלל לא מרוויח ממחירת השתיה.

מעבר לזה שבפן הלאומי הגישה הזו מוציאה שם מאוד רע לכולנו בכל מקום אפשרי בעולם, גם ברמה היומיומית כאן אני לא חושב שהיא תורמת לאף אחד שום דבר. מילא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...