Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי ישבו פעם שולחן של 4 משפחות שהזמינו למסעדה טייקאווי פיצה דומינו בשביל הילדים! :shock:

זה היה יכול להיות ע נ ק אם המסעדה שלך היתה פיצה-האט...:-P

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי האישית להביא עצמונית שתיה מסוג שנמכר במסעדה זה פשוט מאוד לא מנומס.

גם כל הגישה הזו של להתקרצץ על השקל לא אהובה עליי. יצאת לאכול במסעדה ? ההסכם הבלתי כתוב הוא שאתה משלם על האוכל שם ואם אתה רוצה שתיה אז תתכבד ותזמין.

אחרת כמו שנכתב תביא מצרכים מהבית ותבקש רגע לחתוך ולטגן במטבח בעצמך בחינם, זה בדיוק אותו דבר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כעקרון, אתם חארות.

אין צורה אחרת להגיד את זה.

אתה מכיר את המשפט "לא מביאים סנדוויץ' למסעדה"?

אז זה תקף גם לשתיה.

רוצים לשתות משהו אחר או בזול יותר? צאו ושתו את זה אחר כך או לפני.

אל תפתחו בקבוק במסעדה.

אתה טועה. בהרבה מסעדות מקובל להביא יין משלך (אם כי משלמים "דמי חליצה"). האם זה לעניין לפתוח בקבוק שתייה? כן - כי מוכרים במקומות כאלו רק פחיות / בקבוקים קטנים במחיר מופקע ממילא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
האם זה לעניין לפתוח בקבוק שתייה? כן - כי מוכרים במקומות כאלו רק פחיות / בקבוקים קטנים במחיר מופקע ממילא.

לא לעניין ולא נעליים.

לא מתאים לך לרכוש שתיה, אל תרכוש או שאפילו אל תשב שם בכלל אבל להביא שתיה קלה למסעדה זה לחלוטין לא מקובל וברוב המקומות שתעשה את זה תיתקל בתגובות מיידיות וחד משמעיות מבעלי המקום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלא אם יתחילו לגבות דמי חליצה לקולה... אין דין שתיה חריפה, שלא בכל מסעדה יש בדיוק מהסוג שרוצים להביא, כדין שתיה קלה או כל דבר אחר. כבר קרו פעמים שעשינו ארוע במסעדה כלשהי והבאנו שתיה חריפה מהבית, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, בתיאום מראש ותוך תשלום מתאים למסעדה.

לא נאה לך המחיר? אל תאכל, תלך למקדונלדס או תבשל בבית. אתה הולך למקום מסוים, בין אם זה מסעדה או בית של מישהו? תתנהג בהתאם לכללי המקום. אם המקום מאשר תמורת דמי חליצה - מה טוב. אם לא - אז לא. לגבי שתיה קלה, זה פשוט גועל נפש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
האם זה לעניין לפתוח בקבוק שתייה? כן - כי מוכרים במקומות כאלו רק פחיות / בקבוקים קטנים במחיר מופקע ממילא.

אתה יכול לשתות מים בחינם עד שתקיא. זה שהם לא חייבים לספק קולה בבקבוק גדול לא מתיר לך להביא מהבית. אז אם לא מגישים שם ממליגה ורגל קרושה תביא גם מהבית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך הצלחת בדיוק לבחור את 2 המאכלים השנואים עליי ביותר בכל העולם?

למה אין סמיילי מקיא?

פורסם

יש גם מקרים חריגים.

לפני שנה החלטנו 20 חבר'ה לסגור חדר VIP במוזס כדי לראות משחק.

חוץ מאיתנו לא היה אף אחד בחדר.

כיוון שאני שומר כשרות, הסברתי לאחמ"שית את המצב והיא הסכימה לי ולחבר לקנות אוכל מבחוץ, אבל להצניע את האוכל מתי שניכנס למסעדה עד שנשב בשולחן.

סיכומו של יום: קנינו שני לאפות שווארמה בחוץ, שמנו אותם בתיק בזמן הכניסה למסעדה ואני והוא הזמנו בפנים שתייה קלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אבל לא עשית את זה בגסות רוח ובמחטף - פנית לנציגי המקום וקיבלת את רשותם. זה לגיטימי וזה בדיוק ההבדל בגישה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כשרות לרוב זה משהו שמתחשבים בו.

זה עניין אחר כי אם יש לך כמה לקוחות שקונים אבל מישהו בא עם משהו ואין לך את האלטרנטיבה בשבילו, תן לו.

אם יש לבעל המקום אלטרנטיבה בשביל אותו אדם (כשרות, אוכל ללא גלוטן, טבעוני, אלרגי למשהו), אין הצדקה להביא משהו מבחוץ.

לגבי יינות אני לא יודע, אני לא נוהג לשתות אלכוהול.

פורסם

בעלי עסקים מתחשבים בהכל, אם מתאמים את זה מראש, אם זה מתאים לאופי המקום ואם זה משתלם להם כלכלית.

אם זוג ירצה לשבת אבל אחד מהם מטעמי כשרות רוצה להביא אוכל מבחוץ, סביר מאוד להניח שלא יאשרו להם.

אם קבוצה רוצה לסגור ארוע ל 50 איש אבל הם מעוניינים לספק ל 5 חברים מנות כשרות מבחוץ, לא תהיה עם זה שום בעיה.

פורסם
אתה יכול לשתות מים בחינם עד שתקיא. זה שהם לא חייבים לספק קולה בבקבוק גדול לא מתיר לך להביא מהבית. אז אם לא מגישים שם ממליגה ורגל קרושה תביא גם מהבית?

סביר להניח שאם אני מעוניין בדברים האלו אני אלך למקום שמגיש אותם. בכ״א, אני מניח שזה תלוי על איזה מקום אנחנו מדברים. אם אתה מגיע למקום שמוכר 1.5, לפתוח בקבוק משלך זו חוצפה, לא משנה מה מחירו. אם אתה מגיע לחומוסיה שמוכרים שם קולה 330 ב15 שקל...

כלומר אני לא חושב שדין חומוסיה כדין מוזס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נעשה עסק, לך עם חברים ל 5 חומוסיות, בשלב כל שהוא שלפו בקבוק קולה ליטר וחצי וכוסות חד פעמיות מהשקית ותשתו.

חזור לדווח בכמה מהחמש חומוסיות בעל הבית דפק לכם מכות או גירש אתכם בבושת פנים מהחומוסיה.:wink:

פורסם
כלומר אני לא חושב שדין חומוסיה כדין מוזס.

מוזס זה לא סוג של חומוסיה? 8)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המבורגריה, אין הרבה הבדל.

• תוכן חדש...