Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשורת יכולה להציג אותה איך שהיא רוצה. אם המסכן הזה דורך עליי אז אני לא רוצה אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים שהנזק התדמיתי לאלעל הוא מאוד גבוה. כמו שנכתב, לפחות תחזירו את מי שתקוע בחו"ל.

הבעיה שהם עכשיו גם תקועים עם עייני עינאק, והוא נעלב שהממשלה לא שמה עליו קצוץ, אז הוא רוצה

לעשות שרירים, ואפילו להשבית את נתב"ג מחר.

זה בדיוק כמו שכחלון הוריד את מחירי הסלולר, למה אז לא השביתו את המדינה?

פורסם
הקונקשן הוא באיסטנבול והוא רק ל שעה זה יספיק לי? אני לא יפספס את הטיסת המשך ?

שעה זה קצת לחוץ מכיוון שיש לעיתים קרובות עומס רב בשער בדיקות הביטחון של הקונקשן

יותר מפעם אחת פספסתי טיסת המשך מאיסטנבול עם לינק של שעה בגלל שבדיוק נחתו חמשה-שה מטוסים

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

אתה יכול לבטל, אבל אז תשלם את עלות דמי הביטול בהתאם ליעד.

יש מחירים שהם 100% דמי ביטול, כך שכדאי לך להתייעץ קודם במקום בו רכשת את הכרטיס.

סלע

פורסם

יותר מפעם אחת פספסתי טיסת המשך מאיסטנבול עם לינק של שעה בגלל שבדיוק נחתו חמשה-שה מטוסים

במקרה ואכן מפספסים מה עושים ?

פורסם

אם הכרטיס הודפס כחוק (עומד במינימום הזמן הנדרש שבין הטיסות), וכל הדרך היא בטורקיש איירליינס, הם

מחוייבים לתת לך פתרון לגבי ההמשך.

יש אפשרות שיעלו אותך לטיסה אחרת, או שיציעו לך לינה וכלכלה וטיסה למחרת אם אין להם טיסה מאוחרת יותר באותו היום.

סלע

פורסם

השדה שם מתוכנן קצת עקום, לפעמים כל העומס מכמה טיסות נופל על גוש שערי בטחון אחד, ואם ממשיכים קצת, יש שער שעובד ברגוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הערה לגבי כאלו שחוזרים עם טורקיש לארץ: שימו לב שלפני שכשנוחתים מהקונקשן, לפני שעולים לדיוטי פרי לחכות לטיסה לארץ, יש תשאול מיוחד לטסים לישראל (ולעוד כמה יעדים, כגון ארה"ב, אנגליה וכו') - את התשאול הזה עוברים לפני שמגיעים לבדיקות של כבודת היד.

פורסם

אצלי לפני שבועיים לא היה כזה דבר. הגענו בעומס רציני עם עוד כמה טיסות, השער לישראל היה ליד השער לבגדד, וכל העסק זרם בלי ששאלו אותי שאלה אחת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הערה לגבי כאלו שחוזרים עם טורקיש לארץ: שימו לב שלפני שכשנוחתים מהקונקשן, לפני שעולים לדיוטי פרי לחכות לטיסה לארץ, יש תשאול מיוחד לטסים לישראל (ולעוד כמה יעדים, כגון ארה"ב, אנגליה וכו') - את התשאול הזה עוברים לפני שמגיעים לבדיקות של כבודת היד.

שכחת את הדינג דונג 8)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רק רוצה לעדכן, בהמשך לתלונה ששטחתי גם כאן, שאל-על טיפלו (באיחור אופנתי, אך טיפלו) בתלונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טורקיש החברת תעופה היחידה שאני מרגיש ללא חשש לטוס איתם. רק במטוסים שלהם אני מצליח להירדם בדר"כ אני חרדתי נורא.

גם לי היה בעיה עם ארקיע. אני וחברתי הזמנו טיסה לאילת, אז אמרנו לארקיע (שהזמנו מהם את כל החבילה) שיקדימו לנו את הטיסה ויסדרו לנו את המלון הכי זול שלהם. ההצעה הנגדית שלהם הייתה שנקדים את הטיסה ביום ועוד נשלם להם.

אולי שעה וחצי ויכוחים, עם פקידה מפגרת ומנהל שמפחד לדבר. לקראת הסוף זה כבר עבר לצעקות וקללות כי לא יכולתי לשלוט בזה, הם מעדיפים לתת לאדם את הכסף בחזרה מאשר להקדים לו את הטיסה מראשון למוצ"ש שההבדל בתעריפים ביניהם הוא כמעט 300 ש"ח (לרעתי) !!!!!!

פשוט בושה. אני יותר עם הישראליות לא נוסע. אני מעדיף להשכיר רכב ולרדת לאילת מאשר לתת להם אגורה שחוקה. גם עכשיו כשההורים שלי נסעו, ההבדל במחיר בין טורקיש לביניהם היה 2 דולר ואמרתי להם לא לקחתי את אל על בשום פנים ואופן.

פשוט בושה כל ההתנהלות המסריחה של החברות האלה.

גם בשדה בבן גוריון בחזור עשו שלל בעיות, ממש מעיקים. חיכיתי כמעט חצי שעה לכבודה !!! ואני מדבר על טיסות פנים.. כאשר ביקשתי שאחד השומרים מבין ה3 ניצבים (שעמדו ליד היציאה לאחר אסופת הכבודה ושיחקו "לעולם לא") ילווה אותי שניה אחת לתת לקרוב משפחה שלי שמחכה בחוץ וממהר מאוד מפתח הם אמרו לי "אם אתה יוצא אתה לא נכנס" ולא משנה כמה דיברתי איתם בסופו של דבר שלחתי את חברתי ואני אספתי את המזוודות.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שעה וחצי ויכוחים, עם פקידה מפגרת ומנהל שמפחד לדבר.

לקראת הסוף זה כבר עבר לצעקות וקללות כי לא יכולתי לשלוט בזה.

פשוט בושה. אני יותר עם הישראליות לא נוסע.

זה בסדר, על נוסעים כמוך אפשר לוותר.

צעקות וקללות? מעיד יותר עליך מאשר עליהם.

ותנוח דעתך, גם במדינות אחרות זה קורה לפעמים.

פורסם
זה בסדר, על נוסעים כמוך אפשר לוותר.

צעקות וקללות? מעיד יותר עליך מאשר עליהם.

ותנוח דעתך, גם במדינות אחרות זה קורה לפעמים.

אויש, תנוח.

בחלק מהשיחה היא מדברת עם המנהל ואפילו לא שמה אותי על HOLD וכאשר אני מבקש לדבר איתו היא לא נותנת לי. מחייבים אותך עוד כסף ואתה עושה מאמצים ומבזבז מכסף האישי, מוותר על יום עבודה וכו' וכו' והם בסוף לא מוכנים לוותר על ה51 שקל העקרוניים הללו. ועוד אילו מריחות, טיסה במוצ"ש יותר יקרה מטיסה בראשון. נו באמת... עם ההישראליות זה לא הולך בנחמד, מנומס, ערס, התנהגות גועלית, פרא אדם ושום דבר. אסור לטוס איתם פשוט אסור, תודעות שירות וחשיבה אפסית.

אם זה לא היה השבוע היחידי שחברה שלי יכולה לנסוע הייתי נשאר בבית כל השבוע ונותן להם להחזיר לי את הכסף מאשר שילך להם אפילו אגורה.

ואפילו לא התחלתי לדבר על הטייסים הגרועים של ארקיע, אסון! פשוט אסון!!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...