Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים אני בדיוק קורא את הכתבה הזו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4369315,00.html

וכולי חרדה.

ביום ראשון בשעה 2 אני אמור לעלות על טיסת אל על ישירה לבנגקוק לטיול תאילנד שככ חיכיתי לו ושילמתי עליו ממיטב כספי.

אם הם שובתים (מוצדק או לא מוצדק לא מעניין) אז מה בדיוק אני עושה ? יעבירו אותי לחברה חיצונית?

ידחו לי את הטיסה ?, כסף חזרה ?

לא מספיק אני חולה מת וצריך לקחת אנטיביוטיקה ב 10 ימי הקרובים עכשיו גם זה נפל עלי!

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט facepalm כל הסיפור הזה. פותחים סוף סוף את השוק לתחרות אבל כמובן שועד יתערב ויהרוס לאזרחים (עד כמה שהוא יכול) את החיים. צריך לרסק את הוועדים הללו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הוועדים מתמודדים כרגע עם התנהלות חזירית שלהם במשך שנים, שסמכו על המונופול שלהם בשוק הישראלי והרשו לעצמם להפקיע מחירי טיסות ובכך לממן מנכ"לים, עובדים, טייסים וכו'. לי אישית לא ממש אכפת אם אל על אפילו תגיע לפשיטת רגל. אכפת רק מבחינת זה שאנשים יאבדו עבודה וזה תמיד דבר רע. המהלך טוב לצרכן ויעמיד את שלושת החברות הישראליות ובעיקר את אל על במצב שבו הם יהיו חייבים לחתוך מחירים ולהכנס לתחרות.

DevilUser, לצערך אתה בפני מצב לא נעים בכלל. יש סיכוי שלא תהיה שביתה בכלל לכן אל תתייאש, אבל אם כן הסיכוי שלך לטוס בתאריך הנקוב נמוך מאד. מאחל לך בהצלחה.

פורסם

כל מילה בסלע.

פשוט לא ייאמן איך חבורת ערסים מרשים לעצמם לשתק מדינה שלמה. וזה לא תקף רק לחברות התעופה, זה תקף גם לבבונים של הרכבת, להומלסים שעובדים בנמלים, למאותגרים מחברת חשמל...

הגיע הזמן לפרק את ועדי העובדים, המצב הזה בלתי אפשרי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני גם בהתלבטות האם לקנות כרטיס טיסה לעוד שבועיים.

אם אלעל לא מצליחים לשרוד בשוק התחרותי,כנראה שמשהו רכוב מאוד שם בפנים וטלטה חזקה רק תטיב עם החברה.

פורסם

מצטרף להערכה שיהיה ברגע האחרון הסכם/דחיית השביתה לצורך מו"מ.

כך שמבחינתך תתכונן כן לטוס.

מצד שני קח בחשבון שייתכן שהשביתה כן תצא לפועל ואז לא תגיע ליעדך במועד הנקוב...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני גם בהתלבטות האם לקנות כרטיס טיסה לעוד שבועיים.

אם אלעל לא מצליחים לשרוד בשוק התחרותי,כנראה שמשהו רכוב מאוד שם בפנים וטלטה חזקה רק תטיב עם החברה.

קנה, פשוט לא באל-על :-P

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אני באותה סירה - אמור לטוס בשני בבוקר לניו יורק עם אל על. מקווה שברגע האחרון ידחו לטובת דיונים, שיוציאו להם צווי ריתוק, או כל דבר אחר שיגרום לכך שהטיסה תצא.

לגבי מי שעדיין לא הזמין כרטיס - כמו תמיד אני אמליץ על טורקיש (ואם מישהו יכול להיכנס ל VIP Lounge שלהם מובטחת לו חוויה של פעם בחיים) :-)

פורסם

אני צריך לחזור לארץ - יש לי טיסה מניוארק במוצ"ש ב-23:00 (שעון ארה"ב, כלומר יום א' לפי שעון ישראל).

אני מקווה שלא יתקעו אותי :x

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אמרו שבנחיתות לא תהיה בעיה והכל כרגיל,אז תירגע ;)

חוצמזה - מה רע בלהשאר עוד קצת בארה"ב? :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היום ראיתי את הישיבה של הוועדים ומה אני אגיד???

ערסים כאלה ועם פנים שלהם לא ראיתי הרבה זמן.

והם פוחדים שבגלל התחרות יקצצו להם בשכר של ראש ועד ועקב כך לא יוכל לדאוג למתנות לעובדים בחגים כמו שצריך.

יש לומר שאני לא נגד הועד בכללי אבל הערסים האלה פשוט סחתנים של המדינה.

לגבי השאלה אז גם אני טס עוד שבוע אומנם אבל מחר הולך להתקשר וחברר מה קורה אם תיהיה שביתה. כי לדחות לא בא בחשבון כי יש לי קורס.

החיים הם כמו....

פורסם

ומהצד השני,

זה מעולה לטעון 'תחרות חופשית׳ אבל מה לעשות שאלעל והחברות האחרות לא נמצאות במצב של תחרות חופשית כי:

חברה שלא יכולה להצטרף לברית תעופה עולמית בגלל המצב המדיני של ישראל נלחמת עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

חברה שמחוייבת לנהלי ביטחון קפדניים שלא היא קובעת אותם, אבל שהמדינה שקובעת אותם מממנת אותם רק חלקית נלחמת עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

חברה שלא יכולה לטוס בקו ישיר למזרח אלא נאלצת להקיף מסביב כל המזרח התיכון נלחמת עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

ויש עוד.

מעבר לכך, ישראל צריכה להחליט אם היא רוצה תעשיית תעופה מקומית או לא, יש כל מיני שיקולים בעד (מי יטוס לכאן ומכאן במלחמה? מקומות עבודה, עצמאות וכו׳) יש גם שיקולים נגד. במתווה הנוכחי לא תהיה תעופה ישראלית. אלעל ארקיע וישראייר לא תצלחנה להתמודד כי זו התמודדות לא הוגנת.

אלעל צריכה להתייעל, זה נכון. זה גם קורה עכשיו כחלק מכניסת קרן פימי לחברה.

כן, אני עובד באלעל, כתבתי זאת בעבר. כן אני מגמתי, לא אובייקטיבי ואינטרסנט.

זה לא אומר שאני לא צודק.

יאללה כל שונאי אלעל, כנסו בי :evil:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

זה תמיד מעניין לשמוע את הצד השני.

מה שאתמול מ-6 בערב ניסיתי. פשוט לא נתנו לשקדי לדבר.

מה שהמדינה יכולה לעשות זה לממן את הביטחון. לכל הטיסות מישראל, ולישראל ,של כל החברות. זה רק הוגן.

גם הטיעונים האחרים חזקים (לא יודע מה זה ברית תעופה עולמית, :oops: אולי תפרט?)

אבל אני מניח שגם לחברות זרות יש כל מיני חסרונות והדברים איפה שהוא מתאזנים.

בכל מקרה, בתור עובד אל-על אתה צריך להבין שאת הפניית הגב של הציבור למאבק שלכם, הוועד שלך הרוויח ביושר.

שנים של סיאוב, משכוורות עתק לבכירים ויד קלה על השלטר קנו לו מקום של כבוד לצד שאר הוועדים הגדולים והשנואים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אותי יותר מעצבנת השביתה של נתבי נמל אשדוד. חבורת העצלנים הזאת לא רק מרוויחה 50-60-70-80 אלף שקל בחודש, הם גם לא מוכנים להגיע בבוקר לעבודה כי הרבה יותר נחמד להיות בבית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ומהצד השני,

זה מעולה לטעון 'תחרות חופשית׳ אבל מה לעשות שאלעל והחברות האחרות לא נמצאות במצב של תחרות חופשית כי:

חברה שלא יכולה להצטרף לברית תעופה עולמית בגלל המצב המדיני של ישראל נלחמת עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

חברה שמחוייבת לנהלי ביטחון קפדניים שלא היא קובעת אותם, אבל שהמדינה שקובעת אותם מממנת אותם רק חלקית נלחמת עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

חברה שלא יכולה לטוס בקו ישיר למזרח אלא נאלצת להקיף מסביב כל המזרח התיכון נלחמת עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

ויש עוד.

מעבר לכך, ישראל צריכה להחליט אם היא רוצה תעשיית תעופה מקומית או לא, יש כל מיני שיקולים בעד (מי יטוס לכאן ומכאן במלחמה? מקומות עבודה, עצמאות וכו׳) יש גם שיקולים נגד. במתווה הנוכחי לא תהיה תעופה ישראלית. אלעל ארקיע וישראייר לא תצלחנה להתמודד כי זו התמודדות לא הוגנת.

יאללה כל שונאי אלעל, כנסו בי :evil:

שי

הנה, אני נכנס בך 8)

אזרחים שלא יכולים לצאת מהמדינה לא באוטו, לא באוטובוס ולא ברכבת - אלה אזרחים עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

אזרחים שנמאס להם לשלם כפול על זכות הבסיסית לנוע ממדינה למדינה.

אזרחים שנמאסו לממן משכורות עתק של עוד חברה על גבול המונופול, שמספקת שירותים ירודים ולא רלונטיים במאה ה21.

אזרחים שנסגרים בפניהם אלפי מקומות עבודה (עבור עשירון ה1 עד 7) כי תיירים מחו"ל מעדיפים יעדים אחרים עם טיסה זולה יותר.

הסכם שמיים הפתוחים נחתם כהסכם מדורג - יש 5 שנים ליישם אותו במלואו, 5 שנים לאלעד ודומיה להתאים את עצמן למציאות. אני מוכן בתור אזרח לתת לאלעל את ה5 שנים האלה בהם המחיר לא יצנח, אלא ירד לאט.

אבל לא יותר מזה. אני לא סובל את השר קץ, אבל אם יצליח להעביר את החוק הזה, אשנה את דעתי מקצה לקצה.

• תוכן חדש...