Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי TT

H.B. Halicki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה, שמבין עשרת ריבוא חברי הפורום, ידעת שאליך אני מכוון?

קסם, פשוט, קסם...

הייתי מציע להעביר את השרשור לאוף טופיק אבל אז פותח השרשור יקבל גישה לשם, ואז באמת חבל לך עם הזמן...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מול ההיצע העכשווי TT חדשה ובמחירה הTT פשוט מיותרת,כל מה שנישאר לה להציע זה רק המראה וגם הוא מתחיל להתיישן.

ב300 אלף שח יש כיום אלטרנטיבות מכל טוב.

פורסם

ההיצע ביד 2 לדגמים החדשים יחסית מצומצם. אבל גם שוק הקונים - יש מקום רב למיקוח.

יש אחת משנת 2011 עם 35K ק"מ בצבע שחור.

אם תוכל לקבל אותה במחיר טוב לדעתי זאת יכולה להיות עסקה מעניינת.

אופציה נוספת - TT משנת 2006-2007 - זאת כבר הצורה החדשה ותוכלו לקבל אחת תמורת 100-130 אש"ח.

גם אם תהיה תקלה נשאר מספיק כסף לתקן ובכל זאת להשאר עם עודף עצום בכיס וגם מגשימים את החלום במחיר יותר הגיוני ובלי ירידת הערך האסטרונומית.

פורסם

רק רציתי להתייחס לתגובה פה שאפילו שהרכב חלום אחרי תקופה מסויימת הוא ימאס כבר.

אני חושב שזה לא נכון כשמדובר ברכב שבאמת אבל באמת חלום ילדות.

שנה אחרי שהוצאתי רישיון התעיינתי ברכבים ופיאט קופה כבשה אותי.

המחירים בשמיים, ילד בן 18 שצריך לחסוך 60-70 אלף שקל בזמנו היה מאוד קשה במיוחד שלא היה היצע כלכך מרשים.

התגייסתי, החלפתי 5 רכבים במשך 3 שנים כי זה לא זה (סיאט איביזה , מיצובישי קולט ידנית 96, שברולט קורסיקה V6, פורד RS2000, פג'ו 106 ראלי דור ראשון מושתלת 1.6) ושום דבר לא החזיק לי בלב.

חודשיים לפני השיחרור החלטתי שאני לא יכול יותר ואני יגשים את החלום שמציק לי שנים.

יצאתי לחופשת שיחרור בפב' 2012, כל החופשה אני בחיפושים אחר האחת, בודק לגבי תקציבים איך ומה לעשות.

חזרתי לגדוד שלי להשתחרר ב 15.3.12, יצאתי הביתה אזרח לכל דבר והחלום מתחיל לצרוב.

ב 16.3.12 הכל התהפך וקרה כאילו זה נועד לקרות, מצאתי פיאט קופה שעומדת תקופה ללא מנוע ומצריכה שיפוץ מקיף ( זה היה החלום - לשקם דבר כזה), באותו היום מתקשר קונה לפג'ו 106 ראלי והגעתי למצב שאני הבחור שמוכר את הקופה, הבחור שקונה את הפג'ו עומדים ביחד בדואר, העברת בעלות מאחד לשני.

הפרפרים של הפעם הראשונה נוגע בהגה בתור בעלים! היה שווה הכל.

אחרי החפירה הכלכך ארוכה הזאת המטרה שלי הייתה רק להגיד - גם היום! אחרי יותר משנה - כל לחיצה על כפתור הפתיחה בשלט של הרכב הופכת לי את הבטן ומעבירה לי זרמים בכל הגוף!

חלום זה חלום! השאלה היא האם באמת זה חלום ששווה את החיסכון חיים שלך או שזה סתם התלהבות מהרכב.

אם זה חלום חייך אתה לא תצטער על אגורה אפילו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...