Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיכנסו להגדרות של גוגל NOW ותגדירו לו את המיקום של הבית. אז זה הופך להיות ממש נחמד שמכל מקום שאני נמצא בו הוא אומר לי תוך כמה זמן אני אהיה בבית.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמרתי לך לא להעבור מ IOS לאנדרואיד?

יש המון דברים מעצבנים שעוברים מאייפון אבל אייפון התחיל להיות משעמם אחרי שלא שינו שם כלום כבר כמה שנים .

אני שולח SMS עם אפליקציה שהורדתי כי המקורית דפוקה

אייל

פורסם
ועוד משהו מרק , אם אני לא טועה עד היום האייפון שלך לא פרוץ (ממה שאני זוכר מההודעות שאתה כותב) , אז פה חוסכים לך את החשש מהפריצה , כי כל מה שיש באייפון פרוץ , יש באנדרואיד 4.2.2 לא פרוץ.

WIDGETS , קיצורים סגנון SBSETTINGS , וכו' וכו'

אכן האייפון לא פרוץ ואני גם לא מתכוון להתקין ROM אחר בנקסוס במידה והחליט לרכוש אחד כזה.

האם האפליקציות הניווט וויז ו-M8 עובדות תקין על קוס ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לא אמרתי לך לא להעבור מ IOS לאנדרואיד?

יש המון דברים מעצבנים שעוברים מאייפון אבל אייפון התחיל להיות משעמם אחרי שלא שינו שם כלום כבר כמה שנים .

אני שולח SMS עם אפליקציה שהורדתי כי המקורית דפוקה

מה דפוק באפליקציה המובנית לשליחת SMS בנקסוס ?

פורסם
מה דפוק באפליקציה המובנית לשליחת SMS בנקסוס ?

יש כמה בעיות ב MMS.

1. בדרך כלל צריך לעשות הגדרות לבד של הרשת, זה לא כמו אייפון שההגדרות מגיעות עם מערכת ההפעלה.

2.ראיתי כמה טלפונים כולל שלי שהתמונות מגיעות כסרטון עם רזולוציה מזעזעת, עם אפליקציה הם מגיעים כתמונה אבל קטנה.

לא ניסיתי את הנקסוס

אייל

פורסם

אז כן, יש דברים מרגיזים. המרגיז במיוחד הוא שהאפליקציות החדשות שאני מוריד מסתדרות איך שבא להן והאפליקציות המאוד חשובות שבאות עם הטלפון נדחפות לדפים הבאים עד אין קץ.

אתה יודע שאפשר לארגן את האפליקציות בתיקיות, נכון?

בלתי אפשרי לעבוד עם כל האפליקציות פרוסות על מספר עמודים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה יודע שאפשר לארגן את האפליקציות בתיקיות, נכון?

בלתי אפשרי לעבוד עם כל האפליקציות פרוסות על מספר עמודים.

נראה לי שהוא מדבר על התפריט.

עדיין לא עשה את הסוויצ' בראש והפנים שיש לו אנדרואיד.

התפריט באנדרואיד זה כמו ה program files בווינדוס, לא באמת משתמשים בזה באופן יומי.

שמים את מה שצריך על הדסק טופ וזהו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
מזתו'מרת ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3799237#post3799237

עובד לי מצוין.

להגדיר תמונה כרקע ל"שולחן העבודה" אין בעיה, רק אותה פעולה כדי להגדיר מסך נעילה פשוט לא מתבצעת בפועל.

כנראה באג כלשהו במכשיר שלי.

ואגב גם אותו אפשר לסדר ע״י גרירת האפליקציות החשובות למעלה או יצור תיקיות בתוכו

:mm_yeah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אכן האייפון לא פרוץ ואני גם לא מתכוון להתקין ROM אחר בנקסוס במידה והחליט לרכוש אחד כזה.

האם האפליקציות הניווט וויז ו-M8 עובדות תקין על קוס ?

M8 אין לי , אבל הוויז לא רק שעובד נהדר , בשילוב עם אפליקציית AUTOMATEIT PRO שקניתי ב6 שקלים , כל פעם שאני מפעיל את הWAZE , הWIFI מתנתק , הGPS + BT נדלקים , והטלפון מקריא בקול "CAR MODE" , כשאני יוצא מהWAZE - הכל נכבה והWIFI נדלק בחזרה , תוסיף לזה מדבקת NFC שמודבקת על המעמד לטלפון ומוגדרת להדליק את הWAZE וקיבלת אוטומציה מלאה לרכב , אני נכנס , שם את הטלפון במעמד , והכל מתבצע.

ביינתים לפי מה שאני קורא בשרשור כל ה"בעיות" (אפליקציות שלא מסתדרות בסדר מובנה , רשת לא מוגדר (סה"כ לשים פרטי APN) הן "בעיות" שניתן לסדר בדקה 2 וכולן פה מקבלות פתרון ואפילו אופציות טובות יותר.

גם אצלי אין רום מותקן ואני עם הוונילה כרגע אני לא מתחרט ולא חושב אפילו על האייפון.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
תיכנסו להגדרות של גוגל NOW ותגדירו לו את המיקום של הבית. אז זה הופך להיות ממש נחמד שמכל מקום שאני נמצא בו הוא אומר לי תוך כמה זמן אני אהיה בבית.

זאת לא הבעיה. הבית מוגדר רק שמשום מה גוגל החליטו שאני נמצא 40 קילומטר מאיפה שאני באמת נמצא ואז כשאתה יושב בסלון אתה מקבל התרעה שיש פקקים בדרך הביתה...

פורסם
יש כמה בעיות ב MMS.

1. בדרך כלל צריך לעשות הגדרות לבד של הרשת, זה לא כמו אייפון שההגדרות מגיעות עם מערכת ההפעלה.

2.ראיתי כמה טלפונים כולל שלי שהתמונות מגיעות כסרטון עם רזולוציה מזעזעת, עם אפליקציה הם מגיעים כתמונה אבל קטנה.

לא ניסיתי את הנקסוס

לא הבנתי איזה הגדרות רשת צריך לעשות בכדי לשלוח הודעת MMS ?

באייפון אתה יכול להגדיר את גודל הקובץ (רזולוציה) לפני שליחת הקובץ בהודעת מייל או MMS.

בנקסוס הדבר אפשרי עם האפליקציה המובנית ?

פורסם

ועוד משהו שמעצבן אותי ונשבר לי ממנו זה שכשאני מקבל הודעת SMS ממישהו שקיים בספר הטלפונים שלי מופיע מספר הטלפון שלו ולא פרטי האיש קשר. וזה באג ארור במערכת של אנדרואיד.

אה? נראה לי שזה באג אצלך (או בטלפון שלך :-D).

אפרופו גוגל NOW - הבן אלף שרמוטות כותב לי ש"המוצר אינו זמין בארצי" (גם כשאני בארץ).

למה ככה? :roll:

• תוכן חדש...