Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי NEXUS 4 והתחלתי את ההגירה מIOS ל ANDROID.

אני חייב לציין שמדובר על חוויה לא קלה בכלל. ואפילו מתחילה לעלות לי על העצבים.

בנתיים נתקלתי בכמה דברים שהם בלתי נסבלים:

1. האפליקציה של פייסבוק על הפנים:

א. אי אפשר להוריד ממנה ישירות תמונות.

ב. טעינת תמונות איטית מאוד.

ג. אי אפשר לאשר תיוגים מתוך האפליקציה.

2. מסך הנעילה מעצבן:

א. לפעמים המסך חושב שמדובר על מעבר בין מסכי נעילה (מי רוצה את האופציה הזאת בכלל) במקום לפתוח את המכשיר.

ב. אי אפשר להוסיף התראות כמו שיש בIOS שמופיעות במסך הנעילה (ומי שיציע אפליקציה חיצונית בשם lockscreen notifications - אז היא על הפנים ובקושי עובדת).

ג. Widget Locker - על הפנים גם כן. איטי מידי, לא עובד חלק.

בקיצור אני לא מוצא דבר אחד שהביצוע שלו יותר טוב מהאייפון מלבד ה Live Backgrounds שיש לי דגים שוחים ברקע.

פשוט קשה לי להמליץ (ואני ממש רוצה) על מעבר לאנדרואיד. מדובר עדיין על מוצר שהוא לא מספיק בשל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי מסך הנעילה:

ראשית, אתה יכול להגדיר איזו פעולה המכשיר יבצע כשאתה לוחץ על כפתור הכיבוי: החל מכיבוי של המסך ללא נעילה, עבור בנעילה שמצריכה את הסטת המסך (כמו באייפון), נעילת המסך עם ציור, נעילה עם זיהוי פנים (זה מה שאני משתמש כי זה ממש נוח) ונעילה עם קוד.

לגבי ההתראות בזמן הנעילה: לגבי אילו אפליקציות מדובר? כשהמסך נעול, אתה עדיין יכול לראות בשורה העליונה אילו התראות יש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני משתמש בהחלקה (כמו באייפון) אבל לפעמים במקום לפתוח את הנעילה הוא מעביר אותי למצלמה.

לגבי ההתרעות הן מגיעות לשורה למעלה אבל "בורחות" מהר.

בנוסף המסך לא נדלק בכל התראה שמתקבלת (כמו באייפון) וזה גם מעצבן....למה אני צריך להדליק את המסך לבד ולמה אני לא יכול להגדיר את זה?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עד לפני יומיים היה לי גלקסי נוט 2 קצת משחק

איתו והבנתי שזה לא בשבילי, למרות שאסף תמיד

מסכים לעזור ועל זה אני מודה לו, אבל אתמול חזרתי

לאייפון 5 והבנתי שאני אוהב את האייפון יותר מגלקסי (אנדרואיד).

imprza new age

פורסם
אני משתמש בהחלקה (כמו באייפון) אבל לפעמים במקום לפתוח את הנעילה הוא מעביר אותי למצלמה.

לגבי ההתרעות הן מגיעות לשורה למעלה אבל "בורחות" מהר.

בנוסף המסך לא נדלק בכל התראה שמתקבלת (כמו באייפון) וזה גם מעצבן....למה אני צריך להדליק את המסך לבד ולמה אני לא יכול להגדיר את זה?

קודם כל לגבי המעבר למצלמה פשוט תוריד את הישומים ממסך הנעילה וכך לא תמשוך אותם בטעות (גם אותי הם עצבנו).

לגבי התראות אתה יכול למשוך את השורה העליונה גם כשהמסך נעול ולראות את כל ההודעות. אני לא מכיר את הסטוק רום של הנקסוס אבל ברום של סלקום ב S1,S2 ו S3 המסך כן נדלק בכל התראה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אי אפשר להעיף את המצלמה ממסך הבית לצערי :(

מוסיף לרשימה:

נגן המוסיקה stock שמגיע עם נקסוס על הפנים, כל נגן אחר מגיעה עם אינטגרציה גרועה במסך הבית.

פורסם

כמובן שאפשר להעיף את המצלמה, אפשר הכל

http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57554274-285/disable-lock-screen-widgets-camera-access-on-android-4.2/

לגבי ההתרעות בלוק סקרין תבדוק אם זה טוב לך

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerprolite

ופה יש רשימה של עוד 50 טריקים נחמדים באנדרואיד

http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/50-android-jelly-bean-tips-tricks-and-hints-1113114/1#articleContent

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אי אפשר לשים widget בלוק סקרין של התראות כי היא יציג לך רק שורה אחת.

מסתבר שיש באג כזה שלא נותן ב 4.2.2 לעשות כמה שורות של עדכוני התראות. רק ב CM10.1 שבאמת שאין לי מושג או עצבים איך להתקין אפשר לעשות את זה.

בקיצור שום דבר לא עובד חלק, לכל פיצ'ר צריך להורד אפליקציה. אני ממליץ להתרחק. כאב ראש.

כמובן שאפשר להעיף את המצלמה, אפשר הכל

http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57554274-285/disable-lock-screen-widgets-camera-access-on-android-4.2/

לגבי ההתרעות בלוק סקרין תבדוק אם זה טוב לך

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerprolite

ופה יש רשימה של עוד 50 טריקים נחמדים באנדרואיד

http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/50-android-jelly-bean-tips-tricks-and-hints-1113114/1#articleContent

פורסם

חבל, אני עם cm וזה פשוט להתקין ונוח יותר. אבל אם אתה רגיל לאייפון אני יכול להבין שקשה השינוי, כל פעם שאני משתמש באייפון (למשל עכשיו) בא לי לשבור אותו מעצבים כי אני רגיל למשהו אחר

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מסך הנעילה ב- JB פשוט הלך אחורה לעומת ICS.

אין יותר התראות על שיחה שלא נענתה או הודעת SMS כמו שהיה פעם (אלא רק למעלה בשורת הסטטוס) ולפחות במכשיר שלי (גלקסי 3) עם רום סטוק מקורי של סמסונג לא ניתן לשים תמונה אישית בתור מסך נעילה. כלומר יש את כל התפריטים כדי לבצע זאת אבל התמונה פשוט לא נשמרת כמסך נעילה.

היתרון באנדרואיד שככל הנראה על כל דבר מעצבן שיש במקור, יש אפליקציה שמתקנת או עוקפת את זה ורק צריך למצוא אותה.

לגבי נגן מוזיקה עם מסך נעילה מעולה- Poweramp.

לגבי אפליקציית נעילה מסך:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2siXQ..

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתור משתמש נקסוס (גלאקסי נקסוס) אני אתייחס לשלושה דברים שאני יכול להבין למה מעצבנים אותך ברום החדש (4.2.2)

מעבר למצלמה במקום פתיחת נעילה: גם אצלי זה קורה לפעמים (נעילה עם ציור) הבעיה פה היא שאתה מתחילה את ההחלקה של האצבע מהצד, כמו שהיית רגיל באייפון, פה הטעות. פתיחת הנעילה בJB מתחילה מהאמצע, מהאייקון של המנעול. ברגע שתתרגל לזה, הטלפון לא יעבור למצלמה.

הקפצת ההתראות והדלקת מסך: יש אפליקציות שעושות את זה, אבל יש לי תחושה שלאחרונה האינטגרציה של פוש נוטיפיקיישנ'ס (התראות שמדליקות את המסך) קצת מתחילה להתפספס. אני למשל משתמש בhandcent וקופצת לי התראה ונדלק לי המסך אבל אני לא יכול לראות את ההודעה, אז אני חייב לסגור אותה, לפתוח את הטלפון, להכנס לאפליקציה ורק שם אני יכול לראות את ההודעה. יכול להיות שזאת התנגשות בין מצב פרטיות שדורש לפתוח את הנעילה של הטלפון לפני שרואים את התוכן של ההודעה והעובדה שהטלפון נפתח עם ציור. נעילות על גבי נעילות על גבי פרטיות וכנראה משהו שם מתנגש.

בכל אופן לגבי הנושא הזה אני לא כלכך מסכים שזה דבר רע, כי אם הטלפון שלי אצלי בכיס אני לא רוצה ששהמסך יידלק כי אז הנעילה תפתח, הוא יכנס לאפליקציות, יתקשר לחו"ל.. הבנת. לי למשל יש לד שנדלק כשאני מקבל הודעה ולכול אפליקציה יש את הצליל והצבע שלה אז אני יודע איזה הודעה אני מקבל. אבל אני כן מסכים שצריכה להיות האפשרות לבחור.

poweramp - לא ספק הנגן הטוב ביותר שיצא לי להשתמש בו. אם אתה משתמש בטלפון שלך כדי לשמוע מוזיקה על בסיס קבוע, יותר משווב את ה15 ש"ח. אני הייתי משלם עליו גם יותר.

WTF?? למה מישהו צריך את זה? יש כפתור על הטלפון שעושה את זה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כפתור על המסך לנעילת מסך פשוט יותר נוח כי האצבעות כבר על המסך בסיום השימוש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...