Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי איזה הגדרות רשת צריך לעשות בכדי לשלוח הודעת MMS ?

הגדרת APN .בכל מקרה אני כבר לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו שלח לי או שאני שלחתי למישהו או שראיתי מישהו ששולח למישהו או שראיתי מישהו שמקבל ממישהו הודעת MMS.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפליקציית AUTOMATEIT PRO שקניתי ב6 שקלים , כל פעם שאני מפעיל את הWAZE , הWIFI מתנתק , הGPS + BT נדלקים , והטלפון מקריא בקול "CAR MODE" , כשאני יוצא מהWAZE - הכל נכבה והWIFI

הולי ג'יזס!! איזה אפליקציה מדהימה! אני לא מאמין שלא הכרתי אותה קודם.

איזה מכשיר יש לך ואיפה אני מוצא את הקאר מוד הזה. חיפוש בפליי סטור מצא המון אפליקציות אבל לא רשמיות של גוגל/אחת היצרניות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הולי ג'יזס!! איזה אפליקציה מדהימה! אני לא מאמין שלא הכרתי אותה קודם.

איזה מכשיר יש לך ואיפה אני מוצא את הקאר מוד הזה. חיפוש בפליי סטור מצא המון אפליקציות אבל לא רשמיות של גוגל/אחת היצרניות

האפליקציה היא automateit pro (יש גרסא חינמית טיפה מוגבלת) , עולה 6 שקלים , את ה CAR MODE עשיתי לבד , מההגדרות שבא לי , מה שטוב זה שיש שם "שוק חוקים" שבו משתמשים מעלים את האוטומציות שהם ביצעו ואתה יכול להוריד ולנסות , בכל מקרה

אפשר לעשות שם כמעט הכל עם המכשיר , המכשיר שלי מוגדר גם לעשות בהירות מסך מלאה ולהקריא לי "Thank you my king" כשאני מחבר אותו לחשמל , וכל יום שיש לי לימודים לפני שאני נכנס להרצאה הוא נכנס בשעה קבועה למצב שקט.

שווה כל שקל ויש עוד המון דברים שאפשר לעשות (כמו חסכון בסוללה כשהיא מגיעה לאחוז מסוים)

עריכה: עכשיו הבנתי שאתה מחפש את הCAR MODE שעשיתי ^_^

אז או שתיצור אותו לבד או שאני אעלה עכשיו לשוק החוקים ותוריד

פורסם
באמת מרק תחסוך מאיתנו , אני בד"כ נהנה מקריאת הודעות שלך אבל בכל מה שקשור לאייפון\אנדרואיד אתה ממש פאנבוי , אתה משתמש האייפון היחידי שאני רואה מבקר בשרשור של האנדרואיד ומחפש ליקויים.

לנושא הדיון: אייפון נגד אנדרואיד זה שווה ערך לשאלה האם יש אלוהים או לא , זה לא ייגמר , אבל אם יש דבר אחד שהאנדרואיד מצטיין בו - זה יעילות , אני מצלם הרצאה עם CAM SCANNER , ובלחיצה מעלה אותה לדרופבוקס , עוד לחיצה ואני משתף לחבר , הכל זמין , הכל נייד , ולא כבול לתוכנה , אצלי המעבר היה חלק ואני לא מתחרט לרגע. תוסיף לזה אפליקצצית AUTOMATE IT , חיישן NFC , והכפתור חזרה שכל פעם שאני מחזיק אייפון אני מחפש אותו.

אני אישית חושב שמדובר יותר בקבעון מאשר פתיחות למשהו חדש , גם אני הייתי ככה כשהיה לי אייפון , אבל מה שאנשים מסרבים להבין , זה שאייפון כן יהיה קיים וכן יוציאו מכשירים חדשים , אבל אנדרואיד זה העתיד.

למעט הnfc יש את כל מה שאמרת באייפון גם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עריכה: עכשיו הבנתי שאתה מחפש את הCAR MODE שעשיתי ^_^

אז או שתיצור אותו לבד או שאני אעלה עכשיו לשוק החוקים ותוריד

את האפליקציה כבר הורדתי וכבר הגדרתי לה שתפעיל את הGPS כשאני מפעיל את ווייז ותכבה אותו כשאני מכבה את ווייז.

אם תוכל להסביר לי איך עשית את הקאר מוד זה יהיה מצויין או להעלות אותו ולהגיד לי איך הוא נקרא זה גם יהיה נחמ, למרות שאני מעדיף ללמוד מאשר לקבל את זה מוכן.

פורסם
למעט הnfc יש את כל מה שאמרת באייפון גם

הCAM SCANNER שולח את הקבצים רק למייל (לפחות ממה שאני זוכר) , לא ניתן להשתמש במכשיר באמצעי אחסון ולאחסן עליו את קבצים חשובים וכו' וכו' , לא ניתן להעביר אליו תמונות אלא רק ממנו (עכשיו תגיד לי IFUNBOX IFILE , תוכנות שמצריכות התעסקות כאשר זה מובנה באנדרואיד) , חבל על הויכוח הזה בכל מקרה

פורסם
את האפליקציה כבר הורדתי וכבר הגדרתי לה שתפעיל את הGPS כשאני מפעיל את ווייז ותכבה אותו כשאני מכבה את ווייז.

אם תוכל להסביר לי איך עשית את הקאר מוד זה יהיה מצויין או להעלות אותו ולהגיד לי איך הוא נקרא זה גם יהיה נחמ, למרות שאני מעדיף ללמוד מאשר לקבל את זה מוכן.

אני לא בטוח כמה זה אפקטיבי אם אתה עושה זאת בשביל לחסוך בסוללה( אם אתה עושה זאת בשביל לשמור על פרטיות זה משהו אחר)

באנדרואיד כל עוד אין תוכנה שדורשת gps אז המקלט לא פעיל למרות שהוא "מאופשר" בוילון ההתראות. המקלט פעיל וצורך סוללה רק כשאתה רואה אייקון gps בשורת הסטטוס למעלה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבעיה עם הGPS היא, שבשני העדכונים האחרונים (4.2.1 ו4.2.2) יש לו בעיה להינעל, במיוחד במקומות סגורים. אם בעבר הוא היה ננעל וסותם את הפה כל היום, כאן הוא כל הזמן מחפש אות מבלי קשר לאם פועלת תוכנת ניווט או כל אפליקציה אחרת שדורשת איכון. דבר שגומר לי את הסוללה בזמני שיא.

פורסם
הבעיה עם הGPS היא, שבשני העדכונים האחרונים (4.2.1 ו4.2.2) יש לו בעיה להינעל, במיוחד במקומות סגורים. אם בעבר הוא היה ננעל וסותם את הפה כל היום, כאן הוא כל הזמן מחפש אות מבלי קשר לאם פועלת תוכנת ניווט או כל אפליקציה אחרת שדורשת איכון. דבר שגומר לי את הסוללה בזמני שיא.

האם בהגדרות המיקום המכשיר מחפש לפי חיבורים אלחוטיים בנוסף למקלט gps? אצלי עם 4.2.1 לא שמתי לב להרעה בקבלת fix.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הCAM SCANNER שולח את הקבצים רק למייל (לפחות ממה שאני זוכר) , לא ניתן להשתמש במכשיר באמצעי אחסון ולאחסן עליו את קבצים חשובים וכו' וכו' , לא ניתן להעביר אליו תמונות אלא רק ממנו (עכשיו תגיד לי IFUNBOX IFILE , תוכנות שמצריכות התעסקות כאשר זה מובנה באנדרואיד) , חבל על הויכוח הזה בכל מקרה

אבל זה לא וויכוח, אני מסביר לך שאת כל זה יש גם באייפון - כן, גם שמירת קבצי PDF, שליחה למייל, העלאה מיידית לדרופבוקס / גוגל דרייב / סקידרייב וגם העברה של תמונות בין מכשירים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אכן קיימת אפשרות באייפון להעביר את כול סוגי הקבצים אבל בעזרת אייטונס+אפליקציה שיודעת לטפל בקבצים.

זה מסורבל.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם בהגדרות המיקום המכשיר מחפש לפי חיבורים אלחוטיים בנוסף למקלט gps? אצלי עם 4.1.2 לא שמתי לב להרעה בקבלת fix.

עד 4.2 הנעילה הייתה מיידית ולא היו איבודים במהלך היום. הבעיה התחילה ב4.2.1

פורסם
מבחינתי זה מעיד על חוסר בשלות

זה לא מעיד על חוסר בשלות - זה מעיד שקנית את הטלפון הלא נכון: סדרת הנקסוס לא מיועדת להיות מכשירים לקהל הרחב, בשביל זה יש את סמסונג, מוטורולה, HTC, סוני, וכל שאר החברות שלוקחות את האנדרואיד הבסיסי ותופרות לו הרחבות עבור לקוחותיהן ועל ידי כך בונות פיתרון "מהודק".

סדרת הנקסוס מיועדת להיות Baseline לפיתוח אפליקציות עבור אנדרואיד, וככזו היא מכילה את המינימום הדרוש. נכון שהם משפרים כל הזמן, אבל זה בעיקר טלפון פיתוח - זו גם הסיבה שאין לו כפתורים פיזיים, כדי שהממשק יוכל להשתנות בצורה דראמטית.

אז נכון שעבור אנשים כמוני יש לנקסוסים המון יתרונות, אבל מי שמשווה נקסוס 4 לאייפון 5, פשוט לא מבין באיזה מגרש הוא משחק: אייפון הוא מכשיר שנמכר לקהל הרחב, ומ"ה שלו תפורה בהתאם. נקסוס, לעומתו, הוא מכשיר שעשוי לא להתאים ללקוח הממוצע בגלל שיש בו (out of the box) הרבה קצוות פתוחים.

חבל לי שהיום כמעט בכל פורום התשובה הפבלובית כמעט לשאלה "איזה אנדרואיד" היא "נקסוס"...

פורסם
עד 4.2 הנעילה הייתה מיידית ולא היו איבודים במהלך היום. הבעיה התחילה ב4.2.1

בדקתי עכשיו, גם אצלי 4.2.1 ולא 4.1.2 כפי שרשמתי מקודם בטעות.

אין אצלי בעיות fix. גלקסי 3

• תוכן חדש...