Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף המסך לא נדלק בכל התראה שמתקבלת (כמו באייפון) וזה גם מעצבן....למה אני צריך להדליק את המסך לבד ולמה אני לא יכול להגדיר את זה?

יש לך נורית לד שמהבהבת ברגע שמגיעה התראה. תוכל להגדיר לה צבע שונה לכל סוג של התראה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb28ubGlnaHRtYW5hZ2VyIl0.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה של אנשים שיש להם קיבעון ממוצר X, ואז הם מגיעים למוצר Y וחושבים שהוא עובד חרא, כי הוא לא עובד בצורה שהם רגילים אליה.

יצא לי פעם לעבוד על מחשב מק, אתה יודע כמה זמן לקח לי לעשות "העתק הדבק" בפעם הראשונה? 10 דקות. זה אומר שהמערכת מחורבנת? לא, זה רק אומר שהיא עובדת שונה ממה שהייתי רגיל.

כמו שאמרו לך, בקשר למסך הנעילה, אתה רגיל לנעילה של האייפון שצריך להחליק על כול המסך ובנקסוס 4 זה בעיקר מהטבעת במרכז(תעשה החלקה על כול המסך והוא יעביר אותך למסך הבא- המצלמה).

אם אתה לא רוצה להתרגל למערכת אחרת(וזה בסדר, לא חובה) אז פשוט תחזור בחזרה ל-IOS.

ומה ציפית שהוא יעשה? שמיניות באוויר? יכין קפה? בסה"כ הוא מכשיר מעולה, שיתן לך יתרון בזמני טעינה, גודל ורזולוצית מסך לעומת האייפון 4. זה הכול. לטעמי האייפון 4 הוא עדיין מכשיר מעולה, ואם אין לך פאטיש למסכים גדולים(גלקסי נוט 2) או שהמכשיר מתחיל לחוות תקלות, אין כרגע טעם להשתדרג

פורסם
האמת שגם אני בהתלבטות בלעבור לנקסוס ולאחר קריאת ההודעה שלך אני כנראה השאר עם האייפון.

באמת מרק תחסוך מאיתנו , אני בד"כ נהנה מקריאת הודעות שלך אבל בכל מה שקשור לאייפון\אנדרואיד אתה ממש פאנבוי , אתה משתמש האייפון היחידי שאני רואה מבקר בשרשור של האנדרואיד ומחפש ליקויים.

לנושא הדיון: אייפון נגד אנדרואיד זה שווה ערך לשאלה האם יש אלוהים או לא , זה לא ייגמר , אבל אם יש דבר אחד שהאנדרואיד מצטיין בו - זה יעילות , אני מצלם הרצאה עם CAM SCANNER , ובלחיצה מעלה אותה לדרופבוקס , עוד לחיצה ואני משתף לחבר , הכל זמין , הכל נייד , ולא כבול לתוכנה , אצלי המעבר היה חלק ואני לא מתחרט לרגע. תוסיף לזה אפליקצצית AUTOMATE IT , חיישן NFC , והכפתור חזרה שכל פעם שאני מחזיק אייפון אני מחפש אותו.

אני אישית חושב שמדובר יותר בקבעון מאשר פתיחות למשהו חדש , גם אני הייתי ככה כשהיה לי אייפון , אבל מה שאנשים מסרבים להבין , זה שאייפון כן יהיה קיים וכן יוציאו מכשירים חדשים , אבל אנדרואיד זה העתיד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מקס, אני קורא המון הודעות של אנשים שעברו מאייפון לנקסוס והם מאושרים :-) ויש כאלה שלא.

אני רוצה להבין לפני שאני מחליט סופית האם לעבור לנקסוס 4 מאייפון 3GS מזדקן ומה הם החסרונות של מעבר כזה מבחינת מערכת ההפעלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

האמת שבאתי ממקום של חוסר קיבעון מוחלט. ותמיד חיפשתי את החצי כוס המלאה. ואם תסתכל גם על תחילת השרשור ועל התלונות שלי חלקן גם קשורות לאפליקציות שלא בהכרח קשורות לאנדרואיד שהפיתוח שלהן נעשה בצורה לא מספקת (מבחינתי).

ותסלח לי אבל אותי מעצבן לחכות במשך דקה כדי לראות איך התמונות בפייסבוק נטענות בעוד שבאייפון זה היה חלק. ושאף אחד פה לא יבלבל לי את המח לגבי מהירות האינטרנט, התנאים נשארו זהים.

וכן אותי מעצבן שאני צריך להתחבר לפייסבוק דרך הדפדפן כדי להוריד תמונה שתייגו אותי בה או כדי לאשר תיוג של חברה שלי שהיא תייגה אותי איתה.

ועוד משהו שמעצבן אותי ונשבר לי ממנו זה שכשאני מקבל הודעת SMS ממישהו שקיים בספר הטלפונים שלי מופיע מספר הטלפון שלו ולא פרטי האיש קשר. וזה באג ארור במערכת של אנדרואיד.

ואם כבר אני בשוונג אז למה לעזעזל הנגן המובנה בתוך מערכת ההפעלה זז כל כך לאט ?!?! הוא לא אמור להיות מהיר ?? גם פה לדעתי אפל עשו בית ספר לאנדרואיד.

מבחינתי זה מעיד על חוסר בשלות, ובשביל אחד שמשלם כסף עבור הטלפון שהוא קנה לפני חודש זה מעצבן אותי שאני צריך להתעסק עם שטויות כאלה.

נ.ב: אני יכול להעיד שיש כמה דברים מגניבים דווקא באנדרואיד כמו Swift Keyboard ו Live Wallpapers. אבל עם כל זה אני עדיין שונא את הטלפון הזה.

הבעיה של אנשים שיש להם קיבעון ממוצר X, ואז הם מגיעים למוצר Y וחושבים שהוא עובד חרא, כי הוא לא עובד בצורה שהם רגילים אליה.

יצא לי פעם לעבוד על מחשב מק, אתה יודע כמה זמן לקח לי לעשות "העתק הדבק" בפעם הראשונה? 10 דקות. זה אומר שהמערכת מחורבנת? לא, זה רק אומר שהיא עובדת שונה ממה שהייתי רגיל.

כמו שאמרו לך, בקשר למסך הנעילה, אתה רגיל לנעילה של האייפון שצריך להחליק על כול המסך ובנקסוס 4 זה בעיקר מהטבעת במרכז(תעשה החלקה על כול המסך והוא יעביר אותך למסך הבא- המצלמה).

אם אתה לא רוצה להתרגל למערכת אחרת(וזה בסדר, לא חובה) אז פשוט תחזור בחזרה ל-IOS.

ומה ציפית שהוא יעשה? שמיניות באוויר? יכין קפה? בסה"כ הוא מכשיר מעולה, שיתן לך יתרון בזמני טעינה, גודל ורזולוצית מסך לעומת האייפון 4. זה הכול. לטעמי האייפון 4 הוא עדיין מכשיר מעולה, ואם אין לך פאטיש למסכים גדולים(גלקסי נוט 2) או שהמכשיר מתחיל לחוות תקלות, אין כרגע טעם להשתדרג

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
מקס, אני קורא המון הודעות של אנשים שעברו מאייפון לנקסוס והם מאושרים :-) ויש כאלה שלא.

אני רוצה להבין לפני שאני מחליט סופית האם לעבור לנקסוס 4 מאייפון 3GS מזדקן מה הם החסרונות של מעבר כזה מבחינת מערכת ההפעלה.

באמת , הכוונה שלי הייתה שתשתחרר קצת , גם אני אמרתי "לעולם לא" , אבל לאט לאט התחילו להציק לי דברים (גם בנקסוס יש דברים מציקים , אבל השלם עולה על סך חלקיו) , לי אישית כסטודנט המכשיר הזה מושלם ומה שמפריע לי מתגמד לעומת מה שאני כן עושה. עם כל הכבוד לקאררה , כמו שדייב אמר זה בעיקר קבעון , במקום לנסות משהו שונה (שסה"כ להחליק מאמצע הטבעת לצד במקום מתחילת המסך לסופו) ישר באים ופוסלים , אני גם לא בא להגן על אף מכשיר , פשוט אומר שחבל לפסול סתם ,

אם אמצעי אחסון נייד , ויעיל , שהוא גם טלפון - זה מה שאתה מחפש , אני בהחלט ממליץ על מעבר.

לגבי אפליקציית הפייסובק , מוזר אבל לי דווקא זה לא קורה.

כמו שכבר כתבו , כל מה שמפריע באנדרואיד - תהיה אפליקציה שתחליף את זה במשהו יותר טוב , ראה ערך נגן POWERAMP

פורסם

ועוד משהו מרק , אם אני לא טועה עד היום האייפון שלך לא פרוץ (ממה שאני זוכר מההודעות שאתה כותב) , אז פה חוסכים לך את החשש מהפריצה , כי כל מה שיש באייפון פרוץ , יש באנדרואיד 4.2.2 לא פרוץ.

WIDGETS , קיצורים סגנון SBSETTINGS , וכו' וכו'

פורסם

מי שרוצה להפטר מהנקסוס שלו

בכמה?:)

רוצים החלפה על גלקסי 2 משופצר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קאררה, שוב, אתה יותר מדי שופט את המערכת הזאת כמו שהיית שופט את IOS.

אתה צריך להבין שהפילוסופיה של גוגל שונה מאוד משל אפל. גוגל מביאים לך אנדרואיד נקי(שזה אומר גם "ערום") ולמה? בשביל שתיכנס לחנות שלהם, ותוריד בחינם או בכסף, מה שאתה רוצה. הם לא רוצים לכפות עליך כלום(מלבד הישומים הפרטיים שלהם שגם אותם אפשר להעיף בעזרת רוט)

הנגן המקורי אשפה? נכון מאוד, תיכנס לחנות ותבחר נגנים טובים אחרים(מקס כבר המליץ לך על אחד כזה).

המקלדת מחורבנת? אולי, כנס ותבחר משהו אחר.

בא לך כפתורי גישה בנוטיפיקציות? כנס ותוריד אותם.

פורסם

אולי זה גם חלק מהבעיה , המשתמש מצפה שהכל יהיה לו כמו שהכתיבו לו באפל , כאשר בעצם הוא יכול להתאים את הטלפון אליו כמו שנוח לו , במקום לקבל הוראות מהחברה.

פורסם

אני רוצה להבין לפני שאני מחליט סופית האם לעבור לנקסוס 4 מאייפון 3GS מזדקן ומה הם החסרונות של מעבר כזה מבחינת מערכת ההפעלה.

איך אפשר בכלל להשוות את שני המכשירים? האייפון 3gs הוא נורא ישן ואיטי ואפילו הגלקסי s1 יותר טוב ממנו

how it's like to drive :twisted:

פורסם

שמע, אני לא אומר מה טוב ומה לא, זה פשוט שונה.

למשל יש לי חבר שמבחינתו רק אנדרואיד, ולמה? כי הוא אחד שאוהב לשנות לטעמו כול בורג במערכת ההפעלה. ובאמת זה ככה, כול דבר במכשיר מותאם בדיוק איך שהוא רצה.

אצלי למשל זה לא ככה, הנגן אותו נגן, המקלדת אותה מקלדת, אפילו לתקופה לא קצרה גם לא החלפתי את תמונת הרקע המקורית, אז יכול להיות שאייפון היה מתאים לי יותר(אם הוא היה רק זול יותר)

בקיצור נמרץ- מהקופסא אייפון יהיה איכותי יותר מאשר אנדרואיד, אבל אחרי התעסקות(קטנה או גדולה) ,תבוא ליתרון הגמישות של אנדרואיד.

פורסם

למי שמתגעגע אפשר להוריד מסך נעילה שנראה ועובד כמו אייפון.

קאררה, למה כשמגיע sms ממישהו באנשי הקשר שלך אתה רואה מספר ולא שם? זאת תקלה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני עברתי לנקסוס 4 מהאייפון ובמקרה גם לפני חודש. אני באמת לא מבין על מה אתה מלין. נשמע לי לא הגיוני להתרגז שהנעילה מתחילה מהאמצע. כך או כך זה הטלפון וגם זה ניתן לשינוי.

לגבי הנוטיפיקיישנס, אני חושב שזה מאוד אלגנטי שהם נמצאים למעלה ומתרכזים כולם ביחד. אני לוחץ על מקש ההדלקה (כן, השם ישמור, אני מדליק את הטלפון, הוא לא נדלק לבד כשיש התראה) ובעוד הטלפון נעול אני גורר למטה את לשונית ההתראות הזו, רואה אם זורם לי לבדוק מה הולך ואם כן לוחץ על הרלוונטי ואם לא לוחץ על ניקוי המסך וזהו, לא יציקו לי יותר. באייפון זה הרבה יותר גרוע, האייפון היה מתרגש מכל שטות מטומטמת שקורת בפייסבוק ("אחי@#?!^%# ראית שמאן דהוא פלוני אלמוני אכל סושי היום? לא, לא ראית, עכשיו עצור הכל *עוצר לך הכל/מעלה התראה מרגיזה בתוספת מספר על האפליקציה שלא ייתן לך מנוח* ולך תבדוק את זה, איזה מרגש!") תעשה לי טובה.

אז כן, יש דברים מרגיזים. המרגיז במיוחד הוא שהאפליקציות החדשות שאני מוריד מסתדרות איך שבא להן והאפליקציות המאוד חשובות שבאות עם הטלפון נדחפות לדפים הבאים עד אין קץ.

מרגיז אותי שגוגל NOW הכריז שהבית שלי נמצא מרחק 4 ק"מ ממיקומו האמיתי ומעתה כל יום, כל שעה, כל דקה אני מעוניין להגיע לרב חן בתל אביב (מה לי ולרב חן בת"א?!?) ולכן הוא משתדל עבורי ומנסה למצוא לי דרכים להגיע (ומקפיץ התראות כל פעם שביצע את המשימה הזו ומתרגש כמו ילד קטן)

והכי מאכזב, אבל הכי, הכי מאכזב, זה שאין לי את האפקט מים הזה שיש בגלקסי S3 כשהמסך נעול ): באמת שזו הייתה התכונה הכי חשובה לי ):

אם כבר, ברשותכם ניצול שרשור. למה הכתיבת SWIFT (שמעבירים אצבע בין האותיות וזה מנחש את המילה לבד) עובדת לי רק באנגלית, אפילו שהיא מוגדרת לעבוד גם בעברית (וראיתי בגלקסי S2 שהיא עובדת בעברית)?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מרגיז אותי שגוגל NOW הכריז שהבית שלי נמצא מרחק 4 ק"מ ממיקומו האמיתי ומעתה כל יום, כל שעה, כל דקה אני מעוניין להגיע לרב חן בתל אביב (מה לי ולרב חן בת"א?!?) ולכן הוא משתדל עבורי ומנסה למצוא לי דרכים להגיע (ומקפיץ התראות כל פעם שביצע את המשימה הזו ומתרגש כמו ילד קטן)

רק 4 ק"מ? מצבך מעולה.:-D

אני גר בירושלים והגוגל החליט שאני נמצא ב"ברורים". (אלוהים יודע איפה זה)

אז יש בקרים שאני מקבל תחזית מזג אויר עם שמש ובפועל יורד גשם :lol:

אני אישית עברתי לרום של MIUI וזה מרגיש לי נהדר. מומלץ.

• תוכן חדש...