Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו כללים יש ברכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ היה לי רכב שכור לפני שנה.

אחי הגיע מחו"ל למספר ימים אז שכרתי סובארו B-3 שיהיה לו אך להתנייד.

ברור שלא עשיתי ווקס לרכב, אבל בהחלט שטפתי ועשיתי שואב בפנים טרום החזרתו.

לומר לכם שנהניתי מאוד לשטוף אותו- ברור שלא ! אבל כמו שסבתא שלי אומרת "יש רוצה ויש צריך- זה צריך" 8)

זמין 8)

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין איך כל הפדנטים פה יתנהגו, אם יקבלו לידם רכב שכור.

אצלי כל מה שרשמתם מותר!

גם ככה מחליף כל שנתיים רכב, וגם ככה הולכים לקרוע אותי בטרייד אין הבא, אז כוס אומו

רכב שכור?

בחו"ל יצא לי לקבל כמה פעמים רכבים שלא הגיעו ל10KKM, משמע שקיבלתי אותם מבריקים, וככה גם שמרתי ואם היה צריך אז ניקיתי רק מבפנים. (אם הייתי נקתל בשטיפה חיצונית והרכב היה מלוכלך מאוד אז גם הייתי שוטף, למרות ששם הרכבים בקושי מתלכלכים, אין אבק כמו בארץ).

בארץ איך שאני מקבל ככה גם מחזיר, לרוב זה היה לתקופות קצרות ככה שאין מספיק זמן ללכלך, אם נסעתי עם הרכב לים, אז כמו ברכב שלי, שם איזה סמרטוט או מגבת על הרצפה ככה שהרכב לא יתמלא בחול.

פורסם

אמאל'ה... באמת שיש כאן חבר'ה מופרעים :shock:

אמרו כבר "חכו כשיהיו לכם ילדים" אז אוסיף- חכו כשתהיו נשואים, ולמרות שאני מאחל כאן לכל אחד שיהיה לו מספיק כסף לשתי מכוניות, ייתכן ותצטרכו לחלוק רכב עם בת הזוג, שמזיזה את המושב ואת המראות, משנה לכם את התריסים של המזגן ואת התחנה ברדיו.

לשמור על האוטו בקפדנות ולהתייחס אליו כאל תחביב וזמן איכות זה טוב מאוד, אני מאוד בעד. להקפיד לא ללכלך ולהיות זהיר עם הקולה/ קפה/ סנדוויץ' זה ברור, אבל יש כאן דברים שבאמת גובלים בOCD, או שאתם ככה רק באוטו והחדר/ בית/ משרד שלכם נראה כמו אחרי הפגזה.

אני נהנה לראות את האוטו שלי קצת מטונף ומאובק, עם קצת זבל בפח וסימני רגליים על השטיחונים- מבחינתי זה סימן שהוא עושה את העבודה שלו נאמנה ומצדיק את הכסף שהוא עולה לי. הידיעה שביום שישי אשטוף ואצחצח אותו מבפנים ומבחוץ משלימה את השמחה.

ד"א כל החבר'ה ש"לא מזיזים את מושב הנהג והמראות גם אחרי שאבא/ אמא/ דודה נוסעים" צריכים לקחת הדרכה או שתיים בנהיגה נכונה.

"ואם הוא מספיק נוח גם לבחורה בגובה 1.65 וגם לחבר בגובה 1.98, אז גם לחבר בגובה 1.80 הוא יהיה מספיק נוח"

מהמשפט הזה אני מבין ששני אנשים עם 30 ס"מ הפרש בגובהם לא צריכים לשנות את המושב??

שחררו קצת חבר'ה

עריכה אחרי שעברתי על כל השירשור- נשבר כאן שיא חדש. טוב שמותר לשבת באוטו :roll:

לא מקנא בחבריך ומשפחתך הקרובה

ליושב מאחורה אין רשות לפתוח את המשענת באמצע, כמובן לא יושבים שלושה מאחור

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
רק לי יש את המחלה ש התריס שסוגר את המראה ב סוככי שמש צריכים להיות סגורים אחרי שימוש?

ועוד משהו, חגורות בטיחות חייבות להיות אחרי נסיעה מסודרות ישר ולא מסבובות או זרוקות על הכיסא.

גם לי, טוב יש לנו את אותו הרכב ואותה הסריטה 8) אני שונא שונא ושוב שונא שנוגעים לי במראה בסוכך.

אמרו כבר "חכו כשיהיו לכם ילדים" אז אוסיף- חכו כשתהיו נשואים, ולמרות שאני מאחל כאן לכל אחד שיהיה לו מספיק כסף לשתי מכוניות, ייתכן ותצטרכו לחלוק רכב עם בת הזוג, שמזיזה את המושב ואת המראות, משנה לכם את התריסים של המזגן ואת התחנה ברדיו.

לשמור על האוטו בקפדנות ולהתייחס אליו כאל תחביב וזמן איכות זה טוב מאוד, אני מאוד בעד. להקפיד לא ללכלך ולהיות זהיר עם הקולה/ קפה/ סנדוויץ' זה ברור, אבל יש כאן דברים שבאמת גובלים בOCD, או שאתם ככה רק באוטו והחדר/ בית/ משרד שלכם נראה כמו אחרי הפגזה.

אני נהנה לראות את האוטו שלי קצת מטונף ומאובק, עם קצת זבל בפח וסימני רגליים על השטיחונים- מבחינתי זה סימן שהוא עושה את העבודה שלו נאמנה ומצדיק את הכסף שהוא עולה לי. הידיעה שביום שישי אשטוף ואצחצח אותו מבפנים ומבחוץ משלימה את השמחה.

ד"א כל החבר'ה ש"לא מזיזים את מושב הנהג והמראות גם אחרי שאבא/ אמא/ דודה נוסעים" צריכים לקחת הדרכה או שתיים בנהיגה נכונה.

"ואם הוא מספיק נוח גם לבחורה בגובה 1.65 וגם לחבר בגובה 1.98, אז גם לחבר בגובה 1.80 הוא יהיה מספיק נוח"

שחררו קצת חבר'ה

אני שמח שזה אני ששברתי את השיא :lol:

ולגבי המשענת מאחור, רק לבני משפחה המוגדרים כ VIP מותר להשתמש בה. ט.ל.ח

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באוטובוסים- אין כללים.

אבל...בקרוב רכב טוב ואז רשימת חוקים חדשים :-)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

1. לחגור חגורת בטיחות כי בלי חגורת בטיחות בץ לא יזוז לשום מקום-לא משנה כמה תבקשו.

2. האשפה-לאשפתון מאחורי מושב הנוסע. זריקת פסולת כלשהי מהחלון אסורה.

3. לא לאכול/לשתות (רצוי, אלא אם מ-מ-ש רעבים וגם אז להשתדל לא לפורר).

4. אסור לעשן.

5. לא להפליץ (אלא אם חושבים שהפלוץ לא מסריח אלא רק מרעיש ומריץ צחוקים :twisted: ). פלוץ מסריח יענה בתגובה הולמת :twisted:

6. כשנוסעים במושב האחורי ויוצאים מהרכב-להוריד את משענות הראש.

7. בגלל הגיר הרובוטי-בחנייה קודם כל הרמת בלם יד, במישור/ירידה ישולב הילוך R, חנייה בעלייה תסתיים עם הילוך E, ולאחר מכן כיבוי מנוע.

8. הרחבה לסעיף 7-לא להרים בלם יד, לשים על E או M1 ולהוריד את הרגל מהברקס לפני כיבוי מנוע (האישה חטפה על זה בראש לא פעם ולא פעמיים :evil: )

9. קיפול מראות בחנייה-חובה.

10. אחרי שפתחתם את חגורת הבטיחות-החזירו אותה מסודר לקליפס המתאים שלה, בלי שום סיבובים או פיתולים. זה כל כך מעצבן לשמוע דפיקות של אבזם הפלסטיק בדלת הרכב! :evil:

11. טריקת דלתות אסורה (גם דלת הבגאז').

12. אסור לאסוף טרמפיסטים (חוץ מחיילים וגם אז להזהר).

13. לא נכנסים עם רגליים/ידיים מלוכלכות לרכב.

14. חלונות פתוחים בנסיעה בעיר (אלא אם ממש חם ואז סוגרים אותם ומפעילים מזגן). מעל 60 קמ"ש יופעל מזגן והחלונות יסגרו.

15. פתחתם חלונות מאחורה מאיזושהי סיבה? תסגרו אותם לפני שאתם יוצאים מהאוטו.

16. בנסיעה חזרה מהים/כנרת על כל מושב תהיה מגבת במידה ואין בגדים יבשים (ורצוי שתהיה מספיק גדולה שיהיה אפשר לפרוש אותה גם על גב המושב).

17. נסיעה על באמפרים רק במהירות 30 קמ"ש ומטה.

18. לא להוסיף שמן בעצת המתדלק כשמגיעים לתדלק. כשמתדלקים-מביאים חשבונית/קבלה ורצוי גם לרשום את הקילומטרז' שמופיע באודומטר בהתחלת התדלוק ואת כמות הקילומטרים שעברה עד התדלוק בשביל מעקב שוטף באקסל. טיפולים ברכב ותחזוקה שוטפת DIY יתבצעו רק על ידי הנהג בלבד.

19. תהנו מהנסיעה ומחברתו האדיבה של הנהג/נהגת ואל תZיינו בשכל בזמן הנהיגה. לא נהניתם? זבשכ"ם :lol:

פורסם

שחררו קצת חבר'ה

או יש פיתרון כמו אצלי,פשוט אומר לאישתי,,אוהב אותך מאוד,את יקרה לי,אבל לא מסוגל לתת את לך את האוטו.:oops:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עברתי על השירשור המשעשע הזה ונראה לי שהכי מתאים לכם זה רכב של חברה קדישא...

עם בחברה קדישא שומעים אורפנד לנד, איירון מיידן או מטאליקה אז אני מוכן להתנדב :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מזל שהמציאו את המושבים החשמליים עם הזכרונות...

[בקרוב גם אצלי..]

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

7. בגלל הגיר הרובוטי-בחנייה קודם כל הרמת בלם יד, במישור/ירידה ישולב הילוך R, חנייה בעלייה תסתיים עם הילוך E, ולאחר מכן כיבוי מנוע.

8. הרחבה לסעיף 7-לא להרים בלם יד, לשים על E או M1 ולהוריד את הרגל מהברקס לפני כיבוי מנוע (האישה חטפה על זה בראש לא פעם ולא פעמיים :evil: )

9. קיפול מראות בחנייה-חובה.

15. פתחתם חלונות מאחורה מאיזושהי סיבה? תסגרו אותם לפני שאתם יוצאים מהאוטו.

17. נסיעה על באמפרים רק במהירות 30 קמ"ש ומטה.

18. לא להוסיף שמן בעצת המתדלק כשמגיעים לתדלק. כשמתדלקים-מביאים חשבונית/קבלה ורצוי גם לרשום את הקילומטרז' שמופיע באודומטר בהתחלת התדלוק ואת כמות הקילומטרים שעברה עד התדלוק בשביל מעקב שוטף באקסל. טיפולים ברכב ותחזוקה שוטפת DIY יתבצעו רק על ידי הנהג בלבד.

מבדר LOL...

7. כשמסבירים את אופן הכיבוי של הרכב זה נשמע כמעט כמו הוראות כיבוי למטוס..

9. זבש"ך שאתה גר כנראה בעיר :shock:

15. בשביל זה המציאו נעילה מרכזית פלוס בקרת נעילה של חלונות אחוריים!

17. אם היית נוסע בכפר משהד 30 קמ"ש זה היה הרבה הרבה יותר מדי...22 באמפרים בכביש של בערך 2-3 ק"מ!

18. וחשבתי שאני היחידי שרושם את מספר הק"מ על הקבלה ומעדכן באקסל...לצורך השוואת מחיר ק"מ וצריכת דלק כמובן למי שלא מבין

פורסם
מבדר LOL...

7. כשמסבירים את אופן הכיבוי של הרכב זה נשמע כמעט כמו הוראות כיבוי למטוס..

צודק 8)

9. זבש"ך שאתה גר כנראה בעיר :shock:

אני גר בשכונה שקטה וברחוב שלי כמעט לא עוברות מכוניות-ועדיין המראה שפונה לכיוון הכביש מקופלת קבוע.

15. בשביל זה המציאו נעילה מרכזית פלוס בקרת נעילה של חלונות אחוריים!

היאריס משנתון 2009 הגיעה עם נעילה מרכזית אך ללא חלונות חשמל מאחורה ולא ראיתי צורך לשלם עוד כסף ולשים כאלה בהתקנה מקומית. מי שיושב מאחורה מפתח שרירי ידיים :twisted:

17. אם היית נוסע בכפר משהד 30 קמ"ש זה היה הרבה הרבה יותר מדי...22 באמפרים בכביש של בערך 2-3 ק"מ!

:lol:

18. וחשבתי שאני היחידי שרושם את מספר הק"מ על הקבלה ומעדכן באקסל...לצורך השוואת מחיר ק"מ וצריכת דלק כמובן למי שלא מבין

יש עוד משוגעים כמונו..

12345

פורסם

טוב תקשיבו, יש פה אנשים קצת.........קן הקוקייה.

:shock:

אצלי זה נחלק ל-2 תקופות, תקופה ראשונה רווקות:

לא מעשנים ברכב.

לא שמים לי מזרחית במערכת.

זה לא שטיח? אז אל תגע שם עם הרגליים.

לא שותים ואוכלים לי בתוך הרכב.

אין הגבלת סקס למעט אם אין טישו\מגבונים לחים ברכב.

נשוי+:

לא מעשנים ברכב....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...