Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו כללים יש ברכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סתם לידע כללי - לפי החוק, חובה שיהיה פח אשפה ברכב. יכולים לתת לך דו"ח על זה ולהכשיל אותך בטסט (לא שזה קורה, אבל אפשרי).

ולעניין הפח המתהפך - יש לזה פתרון פשוט ואלגנטי - מדביקים סקוץ' על הכנפונים של הפח ואז הוא נצמד לשטיח השעיר בכוח

כזה שגם בסיבוב של 1.5G הוא לא מתהפך. בדוק :-)

ולמי שדואג שהפח עצמו יתלכלך - אפשר פשוט להלביש שקית קטנה בתוך הפח, וכשהיא מתמלאת בג'יפה פשוט לשלוף ולזרוק.

השקיות של YELLOW מעולות למטרה.

הפתרון הכי טוב זה לא להכניס מראש זבל לאוטו. הפח הזה מיותר. סתם תופס מקום על הרצפה וגם כשהוא מודבק לפעמים מישהו מעיף את זה עם הרגל בטעות והכל נשפך. זה לא מונית שהנהג חייב להסיע אנשים עם זבל ביד - מי שבא עם זבל לא נכנס וזהו. הסיבה היחידה להחזיק אותו זה בשביל הטסט וזה מטומטם כמו חוק המדבקות הזוהרות לדעתי.

יש מספיק חברים. וכן, לא מזיזים את הכיסא. הרכב משמש בעיקר את אימי ואת אבי שסדרו את הכסאות שיתאימו להם. תאמין לי שאם הכסא מוזז מספיק, ואם הוא מספיק נוח גם לבחורה בגובה 1.65 וגם לחבר בגובה 1.98, אז גם לחבר בגובה 1.80 הוא יהיה מספיק נוח.

זה סתם מפגר כל הזמן לשנות שיתאים להגדרות של כל אדם באופן אישי.

אתה מתכוון לכיסא שליד הנהג, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב הכללים כאן של ילדים, בגדול. באיזשהו גיל הכל מתמתן וגם הנסיעות הופכות ליותר ויותר נסיעות עם המשפחה והחברים מפסיקים לעשות שטויות (להתערב במוזיקה, לפתוח דלתות, להקיא באוטו - הכל רלוונטי עד גיל מאד מסויים ומוקדם).

בגדול, אצלי - כולם חגורים, ללא יוצא מן הכלל. הייתי אומר גם שאין רגליים על הדשבורד, אבל אני לא רואה סכנה לזה אצלי, פשוט שונא את זה, אז יאללה, שיירשם. פתחי אוורור שאינם בשימוש סגורים, אבל זה כי המזגן ב-156 חלש נורא. זהו בגדול.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה ילדים?

אחרי זה יש ריח שלעשן,כתם שלא יורד,למה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשן - מילא, למרות שאני מחפף בזה לעתים רחוקות. לגבי האוכל - תבין על מה אני אדבר כשתתרבה, בכ"ז התחתנת לא מזמן. הבת שלי לא אוכלת ברכב ובכ"ז אני לא רואה את עצמי מסרב לה אם יהיה בכך צורך. היא גם הקיאה לי ברכב פעם אחת - אני צריך לאסור עליה לנסוע אתי מעתה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אנשים שוכחים שרכב זה פח, איך אתם סובלים וגורמים לנוסעים אתכם ברכב לסבול.

טוב אז הכללים אצלי:

הרגליים לא חשובות לך? אין בעיה שימי רגליים על הדשבורד.

פח זבל? הוא הלך לאיבוד איכשהו.

אין כמו לאכול סנדוויץ ברכב תוך כדי נסיעה על כביש 6 בדרך לצימר.

אפשר לפתוח את החלון ולסגור כמה שרוצים, אפשר לטרוק את הדלת חזק.

מזגן תמיד דולק.

גם אם אחד החברים נוהג, שיסע מהר ולא יזדחל.

ורצוי לעשות שכונה ושמח ברכב ביציאות:lol:

רק לא לשכוח קונדומים משומשים ברכב.

תמיר.

פורסם

אגיד לך מה יעשה,אשים איזה שמיכה מתחת למושב בטיחות.

אנחנו לא סובלים,אנחנו פשוט אוהבים להיות פדנטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגדול השריטות שלי הם בערך כמו של כולכם, אין הרבה מה לחדש.

אין לעשן, לחגור חגורות בטיחות, אני DJ הבית ואני מחליט איזו מוסיקה לשים, מתי לפתוח את הסאן רוף או מזגן, אין להשתמש במצית באוטו :!: היא רק ליופי, לגעת בידיות, ליושב מאחורה אין רשות לפתוח את המשענת באמצע, כמובן לא יושבים שלושה מאחור, אף אחד לא נוהג ברכב, לא אומר לי איך לנהוג, מה לעשות, לא לטרוק דלתות, לא לסגור תריסים של המזגן, אין ללטף את הדשבורד או את הפלסטיקה בטענה שהוא נעים, חלק או סתם כיף למזמז אותו. ולאחרונה החלה תופעה של חבר טוב לדחוף את היד שלו לתא מתחת למזגן של הנוסע :? אז נכון שהוא מרופד בפנים במעין קטיפה נעימה למגע, אבל זה לא נועד לזה, ולא צריך להיות שם מצע לחיידקים מהידיים! אמרתי לו את זה בעדינות והוא הפסיק. זה מחרפן אותי!

זה התא:

20130408_185120_360x480.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

חלונות סגורים, בשביל זה יש מזגן.

המושב האחורי הוא לכלב.

ואני לא יכול לסבול אפילו חצי טריקה של הדלת. מוכן להתגרש על דבר כזה.

חוץ מזה אני גמיש:)

פורסם

1. אסור לעשן.

2. אסור לאכול. (מותר לשתות אין מה לעשות).

3. אסור לטרוק דלתות.

4. אסור לפתוח דלתות על מכוניות אחרות!!!

5. אסור בורות!

6. חונים רק במקומות שאפשר כמה שפחות מכוניות מהצדדים.

7. רק אני שוטף את הרכב.

8. בגאז' ריק!

9. מכסים של המזגן תמיד סגורים ומיושרים עם האחרים. (נפתח רק כשיש מזגן).

10. אסור להניע במכה! (לתת למשאבת דלת לעבוד).

11. בלי שום זבל באוטו.

12. אסור לחנות צמוד למדרכה.

זהו בגדול ומפה אני הולך לאברבנאל :roll:

פורסם

די דומה לכולם + עוד כמה שריטות.

1. לא אוכלים

2. אם שותים אז מים בלבד!

3. לא נכנסים מזיעים / רטובים / מסריחים

4. לא נוגעים במשהו ללא רשות

5. הפח הוא בשבילי בלבד, וגם זה רק לניירות, וגם זה רק כשיש שקית ניילון בפח

6. חובה לחגור חגורת בטיחות

7. אם מסיבה מסתורית כלשהי מישהו אחר נוהג - לא לעבור את המהירות המותרת ביותר מ-10 קמ"ש

8. לא נכנסים עם בוץ בנעליים (אפשר להוריד נעליים, לקשור אותם ב-2 שקיות הרמטיות, ואז להיכנס).

9. לא פותחים חלון בנסיעה מהירה / במקום מזוהם / פקק / מאחורי משאית

10. לא טורקים דלתות

11. ברוך ה' אין לי חברים מעשנים. אם היו אז: א. לא מעשנים. ב. לא עולים לרכב עם ריח פה של סיגריות.

12. מעולם לא נתקלתי במישהו ששם רגליים על הדשבורד :shock:.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

מה הקטע עם לא להכנס לרכב מזיעים? כשאתם הולכים לשחק כדורגל/כדורסל וזה לא במרחק הליכה, אתם מזמינים מונית הביתה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

oh boy...

1) לא פותחים חלונות מאחור.

2) לא מגביהים את הרדיו ע"י סיבוב הכפתור שעליו.

3) מזגן לא ירד מתחת ל-24 מעלות גם אם מישהו יתייבש בתוך האוטו (בהנחה ויש בכלל מישהו באוטו שהוא לא אני... P:).

4) לא אוכלים שום דבר.

5) לא שותים שום דבר שאיננו מים.

6) הכלבה נוסעת בבגאז (זה האצ', אז אני מוריד את המדף והיא מבסוטית)

7) לא מעשנים.

8) אחרי שאוכלים ובאים לעלות לאוטו - מנקים ידיים במטליות לחות.

9) הפחשפה הוא "לראותו בלבד".

רגליים נמצאות במקום שלהן, ובשום פנים ואופן לא על הדשבורד / כל מקום אחר שהרגליים לא אמורות להיות בו.

10) הכסא שלי לא זז, גם אם אתה 2 מטר על 3 מטר ואין לך מקום לנשום.

11) אם הכוס / בקבוק שלך לא נכנס במתקן, הוא לא נכנס לאוטו.

12) דלתות פותחים וסוגרים בעדינות.

13) מטען הולך לבגאז', גם אם זה בסה"כ פאוצ'.

14) אין טרמפיסטים (למעט חיילים, ובעדיפות חיילות :lol: ).

בסוף כל נסיעה *הכל* חייב לחזור למקום (כבל aux  ודומיו).

15) אם אתה מזיע אבל אין לך מגבת *נקיה* לפרוס, אתה נשאר בחוץ.

16) אם אפשר לא לנשום זה אחלה, אבל אני לא אוכף את הסעיף הזה באדיקות :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בגדול השריטות שלי הם בערך כמו של כולכם, אין הרבה מה לחדש.

אין לעשן, לחגור חגורות בטיחות, אני DJ הבית ואני מחליט איזו מוסיקה לשים, מתי לפתוח את הסאן רוף או מזגן, אין להשתמש במצית באוטו :!: היא רק ליופי, לגעת בידיות, ליושב מאחורה אין רשות לפתוח את המשענת באמצע, כמובן לא יושבים שלושה מאחור, אף אחד לא נוהג ברכב, לא אומר לי איך לנהוג, מה לעשות, לא לטרוק דלתות, לא לסגור תריסים של המזגן, אין ללטף את הדשבורד או את הפלסטיקה בטענה שהוא נעים, חלק או סתם כיף למזמז אותו. ולאחרונה החלה תופעה של חבר טוב לדחוף את היד שלו לתא מתחת למזגן של הנוסע :? אז נכון שהוא מרופד בפנים במעין קטיפה נעימה למגע, אבל זה לא נועד לזה, ולא צריך להיות שם מצע לחיידקים מהידיים! אמרתי לו את זה בעדינות והוא הפסיק. זה מחרפן אותי!

זה התא:

אני דווקא אוהב לשים שם את האצבע לפעמים, לא שאני יושב בצד ש ליד הנהג :roll:8) .

לפעמים אבא שלי מעיר לי במקרה והוא נוסע איתי וזה מחרפן אותי אבל בתכלס לפעמים הוא צודק.

לגבי לנפוח ברכב אני שונא שעושים את זה ועוד יותר גרעפסים במיוחד אחרי אכילה במסעדה רומנית .

אני גם לא אוהב שמזיזים את המראה באמצע .

שבקניון השומרים טורקים את הדלת של התא מטען כאילו זה זבל .

לא סובל שמשחקים עם הרשתות האלסטיות שיש על גב המושבים ,כי זה עושה להן בטן .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...