Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו כללים יש ברכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים כתבו לא להעיר להם על צורת הנהיגה,האם זה אומר משהו?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואי ואי, גם לי יהיה קשה לנסוע אם אנשים אחרים, או שפשוט אף אחד לא יסיע אותי :-P:-P

אצלי בהתחלה גם היה את כל ההקפדה המטורפת על הרכב, ואחרי שאישתי דחפה 2 כורסאות והרסה חצי מהלגונה נשברתי :lol:

אצלי מותר הכל חוץ מלעשן, וכמובן לגלגל.

רוצה מוזיקה? למה לא, כל עוד זה מוצא חן בעני גם

רגליים על המושבים? לא איכפת לי יותר מדי

לשבור את הדלתות? אתה תשלם אז עוד הפעם לא איכפת לי

לנהוג? יאללה בכיף, יותר זמן בשבילי לעצום את העיניים במושב ליד, תכוון מה שאתה רוצה שיהיה לך נוח לנהוג כולל מזגן (מזגן מפוצל) כסא, אוכל שתיה הכל, אני גם ככה ישן

חברה גם אני היתי פדנט בהתחלה, עד שאתה מבין שאתה נלחם בתחנות רוח, אני משתדל להנות מהרכב כמה שיותר, בשביל זה קניתי אותו, גם ככה שאני אמכור אותו אני לא אקבל עליו כלום (טיפולים וצמיגים תמיד בזמן, וללא חיסכון).

הבן אדם היחיד שאסור לו להעיר בזמן הנהיגה זאת חמותי, אשר נהגה פעם אחת בחיים שלה, וגם זה היה לשעה אחת, ותמיד יש לה תלונות (ועוד בנסיעות של 10 שעות)

פורסם

לא שומעים מוזיקה מזרחית.

לא מעשנים.

לא אוכלים מצות עם שוקולד.

לא אוכלים סברסים.

לא מפצחים גרעינים\פיצוחים.

פורסם
בקצרה, אצלי אסור לעשות כלום חוץ מלשבת חגור כמו בן אדם בכיסא (רגליים על הדשבורד/מקופלות בתנוחה עוברית כמו איזה קרבן אונס זה אסור), לשתות אם מתחשק מכלי סגור (בקבוקים, פחיות, כוסות קפה עם מכסה), לדבר, לצחוק, לקלל (לפי הצורך) ולפתוח חלונות כשחם.

כל השאר אסור.

יש מצבים שאם אתה רוצה להשתמש ברכב לצרכים אחרים גם זה יהיה מותר חד פעמי...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
לא שומעים מוזיקה מזרחית.

לא מעשנים.

לא אוכלים מצות עם שוקולד.

לא אוכלים סברסים.

לא מפצחים גרעינים\פיצוחים.

מן הסתם,זה אוטו,לא פיצוציה שכונתית..:-D

פורסם
לא שומעים מוזיקה מזרחית.

זה כלל מספר 1 שאימצתי, על אחת כמה וכמה כשכל החבר'ה רוצים לשמוע ברכב שלי!!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

נסתפק בזה:

Rules-For-Passengers-Sticker.jpg

lowered-visor-warning-sticker.jpg

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

מותר לעשן רק מהחלון.

מותר לשתות בזהירות.

מותר להפליץ עם חלון פתוח.

אסור לטרוק דלתות.

אסור לגעת במזגן.

אסור ליגוע בסתם דברים שיכולים להשבר (רכב בן שמונה עשרה).

והכי חשוב, אסור לגעת לי בשמשות\חלונות! זה הדבר שהכי מרתיח אותי:evil:

אני לא יכול ליסוע עד שלא רואים הכי טוב שאפשר.

לגבי טרמפים כנראה שאני יותר לא מעלה חוץ מאם זה איזה מתנחל.

פעם אחרונה שלקחתי טרמפיסט, הוא נראה כמו סבא שסבל בחום, ולבסוף גיליתי שזה שב"ח, מזל שאחרי 10 דקות הורדתי אותו.

פורסם

רק לי יש את המחלה ש התריס שסוגר את המראה ב סוככי שמש צריכים להיות סגורים אחרי שימוש?

ועוד משהו, חגורות בטיחות חייבות להיות אחרי נסיעה מסודרות ישר ולא מסבובות או זרוקות על הכיסא.

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
זה כלל מספר 1 שאימצתי, על אחת כמה וכמה כשכל החבר'ה רוצים לשמוע ברכב שלי!!

+1 גם אצלי אסור מזרחית אם חייבים אז בשקט ובאזור ללא נפש חיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. אצלהם שומעים מוזיקה חסידית, אצלי זה אסור ביחד עם מזרחית, דכאונות ושירים של גרושות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעניין איך כל הפדנטים פה יתנהגו, אם יקבלו לידם רכב שכור.

אצלי כל מה שרשמתם מותר!

גם ככה מחליף כל שנתיים רכב, וגם ככה הולכים לקרוע אותי בטרייד אין הבא, אז כוס אומו

• תוכן חדש...