Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו כללים יש ברכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"אני ואבי + - באותו גובה והישיבה מתאימה לשנינו בול". פלוס מינוס או בול? אני מהמר שכיוונון עדין של כל אחד מכם ישפר לכם פלאים את תנוחת הנהיגה. ס"מ למעלה/למטה/קדימה/אחורה במסעד, זוית המשענת, משענת הראש, כרית הגב התחתון - כל אלה חוברים לתנוחת נהיגה מדוייקת. נסה, אל תפחד, אבא כבר יסתדר עם הכיוונון מחדש.

לגבי מושב הנוסע - זה אחד הדברים הכי הזויים שנתקלתי בהם כאן. כמה זמן כבר לוקח לכוון מחדש את המושב? 10 שניות? וזה לא שצריך ללכת להביא ארגז כלים, יש ידית די נוחה, ובסקודה גם די חלקה.

אני למשל לא מסוגל לשבת כשהמשענת אחורה, חייב להיות זקוף, כמעט בכל רכב שאני נכנס אליו אני מרים משענת ומזיז כסא אחורה (או קדימה, גם אחורה מדי זה לא נוח לי). גם לא סובל את תמיכת הגב התחתון המתנפחת, אז מוריד אותה.

בנסיעה של 20 שניות אולי לא, אבל של חמש דקות - בהחלט אזיז.

אני מקווה שאני לא יוצא תקיף מדי, אין לי טענות כלפיך, רכב שלך ומשפחה שלך, פשוט לא מצליח בשום צורה למצוא הגיון.

ולשאר משתתפי השרשור הזה - סחתיין, באמת. אין כמוני מעריך שריטות חולניות. צר לי רק שעם רובכם לא אוכל לנסוע כנראה לעולם, או שאוכל לנסוע רק פעם אחת, ראשונה ואחרונה.

Eran26 - אני צריך טרמפ.

אני לא מבין האמת את זה. אני, כאשר אני נוסע ברכב של מישהו אחר, לעולם לא אשחק עם הכסאות וכו', אלא אם הכיסא באמת יותר מדי קרוב קדימה.

שוב, אצלי המושב זקוף, עם מספיק מקום לרגליים, גם לגבוהים ביותר.

בכל אופן, לא יודע למה, אבל זה מחרפן אותי כשאנשים משחקים עם המושב.

בנוגע לקטע עם המושב נהג - שוב, הכול תואם בול. ניסינו, נסענו, תנוחת הישיבה מעולה לשנינו. ברכב הקודם הייתי מזיז כל הזמן את המשענת ראש, כי התנוחה שהייתה נוחה לאבי, לא הייתה נוחה לי. ברכב הנוכחי גם התנוחה של משענת הראש מתאימה לשנינו.

פורסם

ממש כמו קבוצת תמיכה! :-D

הרגשה טובה לדעת שאתה לא המשוגע היחיד...

1) חובה חגירת חגורה לאורך כל הנסיעה אחרת יורדים מהאוטו ותופסים אוטובוס

2) את הלשונית של החגורה מורידים למטה שתהיה מסודרת בסיום הנסיעה

3) לעולם אבל לעולם לא נוגעים/מזיזים את המושב של הנהג! אפילו שמדובר ברכב 3 דלתות מצידי שהנוסע יקום מליון פעם

במושב שלי לא נוגעים.

4) אם במקרה הרכב מושאל - רק התדריך והבדיקות לוקחות יום לפני שאני מסכים לזה

5) רגליים בחיים לא על הדשבורד!

6) לא טורקים דלתות

5) רדיו מותר לגעת אפילו בכל הפונקציות אבל חובה לבקש רשות לפני כן

7) אסור בחיים לא משנה מה לגעת לי במזגן אני היחיד המוסמך לתפעל אותו

8) בפתחים של המזגן אני קובע מה הולך לאן ובאיזה זווית ורק בצד של הנוסע מותר להזיז אבל גם זה רק אחרי אישור ממני

9) תא המטען....לרוב הוא ליופי הרכב שלי לא מסחרית ולא מעמיסים בו שטויות חוץ מהדברים שלי

10) אחרי בריכה/ים/פעילות ספורטיבית/זיעה/לכלוך או משהו שיכול לגרום לבלאגן לריפודים

מחייב פריסת מגבות על כל הריפוד רק על ידי ועד שאני מתרצה שזה מספק ומגן על הריפוד לטעמי

11) כפי שאמר פרנקוס - בספינה הזאת יש קפטן אחד אני קובע מאיפה נוסעים...באיזה מהירות...ואיפה חונים

מותר להשמיע דיעה היא תלקח בחשבון (ואולי לא) אבל לא מותחים על הקפטן ביקורת לעולם!

12) לא מעשנים

13) שברת - שילמת...לכלת - ניקית

14) בעיקרון אין בעיה לאכול ולשתות אבל רק דברים שלא יגרמו לנזק שאי אפשר לנקות בקלות לאחר מכן

ובטח שכחתי עוד דברים...

פורסם
אוי באמת,כל אחד משחק אותה ממש יס מן,מספיק כבר עם השוויץ של "שירד בצומת" "שיקח אוטובוס".

זה לא עושה לכם את ה..... יותר גדול.

יס מן זה בדיוק ההיפך ממה שהתכוונת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לא מפריע לך שיעשו לך נזקים בתוך הרכב, לבריאות...

הרוב המוחלט של מה שאמרו כאן זה לא איזו הפרעה או בעיה נפשית. כמו שלא שמים רגליים על השולחן בבית או נכנסים עם בוץ בנעליים ככה גם ברכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יס מן זה בדיוק ההיפך ממה שהתכוונת.

אז סופר מן,מה זה משנה.. השורה התחתונה שכל אחד פה משוויץ עם הקטע של להעיף מהרכב שלו וחושב שהוא איזה קפטן של ספינה שבפועל יש לו פיאט אונו שנת 94,אני חותם ש-99% סתם משוויץ,ולא מעיף ולא נעליים.

פורסם

משנה זה שפה הפדיחה הרבה יותר קטנה מאשר בחיים האמיתיים. אל תבריז משיעורי אנגלית, זה מוסר ההשכל :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה הקטע עם לא להכנס לרכב מזיעים? כשאתם הולכים לשחק כדורגל/כדורסל וזה לא במרחק הליכה, אתם מזמינים מונית הביתה?

יצא לך לעשות את זה? אני מקפיד לסוע עם מגבת על המושב , אחרי פעמיים-3 שעשיתי את זה ללא מגבת , הריח בלתי נסבל ברכב (כשאתה בא למחרת ונכנס אתה ממש נחנק)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

וואו, אחרי שעברתי פה על כל פוסט שלישי לא מצאתי שום דבר שאסור אצלי אולי חוץ מללכלך בכוונה ולהעביר ביקורת על הנהיגה שלי. סעיף 2 זה המקרים היחידים שבאמת העפתי אנשים מהרכב, וזה היה באמת 1% מכלל המקרים.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
יצא לך לעשות את זה? אני מקפיד לסוע עם מגבת על המושב , אחרי פעמיים-3 שעשיתי את זה ללא מגבת , הריח בלתי נסבל ברכב (כשאתה בא למחרת ונכנס אתה ממש נחנק)

לא אחת. חלונות פתוחים והכל בסדר. אצלי יש מושבי עור, אז זה יותר נוח - ניגוב אחד והכל בסדר. לחגורות לוקח יותר זמן להתאוורר, אבל יום למחרת לא מרגישים כלום.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אוי באמת,כל אחד משחק אותה ממש יס מן,מספיק כבר עם השוויץ של "שירד בצומת" "שיקח אוטובוס".

זה לא עושה לכם את ה..... יותר גדול.

בוא תיסע איתנו ותיראה איך מיישמים את זה.

רק לפני תקרא את ההוראות כניסה לרכב:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מממ יש כמה כללי ברזל:

1. אסור לעשן, ואם עישנת רגע לפני שאתה נכנס תתאוורר בחוץ כדי להוריד כמה שיותר את הריח. ואם כבר נכנסת אז תסבול קצת את הנסיעה עם חלון פתוח

2. מומלץ לא לאכול ברכב, במיוחד חטיפים. רק לאדון מותר לאכול בפנים!

3. לא לשחק בכפתורים של החלונות האחוריים

4. לא לגעת בתקרה, במיוחד עם ידיים מלוכלכות

5. זבל כלשהו לשמור בכיסים, המאפרות ליופי והפח בכלל בבגאז'

6. אף בעל מקצוע לא נוגע לי בתוך הרכב כדי לפרק משהו אלא אם הוא המוסכניק שלי או מישהו שאני משגיח עליו(בצורה חשדנית כמובן)

7. עדיף לחסוך בהוראות נהיגה...לא רק שזה מעצבן - זה גם גורם לי לנסוע עוד יותר מהר...אני נהג רגוע יש לציין.

פעם אחת בכביש פנימי כשנסעתי עם המעסיק לסיבוב בעבודה מרוב שהוא עצבן ונתן הערות מעצבנות(ולו אין בכלל רישיון..) דפקתי לו ברקס עצבני רק כדי להרגיע אותו...לפעמים גם זה עוזר :lol:

כלל ברזל הכי חשוב

8. לא להעליב את האוטו כשאתה נמצא בקרבתי...חבל להיכנס לוויכוח סוער..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...