Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו כללים יש ברכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסור לאכול, אסור להיכנס לרכב אחרי פעילות ספורטיבית (ריח זיעה), אסור לעשן, אסור להישען, אסור להפליץ, עם כל האהבה הגדולה שלי לכלבים אני משאיר את הנסיעות איתם לרכב של אשתי, אחרי ארוחה במסעדה חובה לשטוף ידיים עם סבון לפני שבכלל חושבים לפתוח את דלת הרכב, אסור לנגוע בידיות הפנימיות כי זה מלכלך את הריפוד העליון ועוד ועוד. בטוח יש עוד כמה דברים ששכחתי. כן, אני דפוק.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

1-לא אוכלים.

2-שותים רק מים.

3-לא מעשנים.

4-הפח ברכב זה ליופי,אסור לזרוק לשמה:wink:

5-לא שמים רגליים על הדשבורד.

6-לא טורקים את הדלת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. אין להדליק אש.

2. אין לאכול גויאבות.

כל השאר זורם.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

היות ואני זה שמנקה את הרכב, קבעתי כלל שלא אוכלים בו. על לעשן אין בכלל מה לדבר, ולשים רגלים על הדשבורד זה סתם וולגריות.

אגב, היום קל מאד עם הכלל הזה- מספיק שתסביר לנוסע שאם כרית האוויר תיפתח, והרגלים שלו על הדשבורד, הוא ימצא את כפות הרגלים שלו מאחורי האוזנים.

פורסם

לא טורקים דלתות, לא שמים רגליים על שום דבר שהוא לא הרצפה, לא מזיזים ומכוונים את המושב, לא אוכלים/מעשנים/שותים, לא נוגעים במערכת 8) והכי חשוב - לא מז*ינים בשכל.

פורסם

איך רואים שאין לכם ילדים... :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני גם כמו רובנו כאן.

1. לא מעשנים, בשום פנים ושום אופן.

2. לא שמים רגליים על הדשבורד - עזבו אסתטיקה, בטיחות!

3. לא נכנסים רטובים אחרי ים/בריכה, אין שום מצב בעולם.

4. לא שותים קפה ברכב - שוב לא רק אלא גם בטיחות, יצא לראות תאונה בגלל שלנהג נפל הקפה.

5. אוכל - כשאין ברירה אין ברירה, בסופו של יום הרכב משמש אותי ולא ההפך, ואם צריך לאכול בפנים בגלל שחמסין בחוץ ורוצים מזגן, או בגלל שחברה שלי אוכלת ואני נוהג אז זה קורה, פשוט בזהירות.

אתה הכי צודק בעולם :wink: אחי הגדול היה כמוני/כמונו, עכשיו הרכב שלו ניראה כמו אחרי הוריקן קטרינה

פורסם

וכנראה גם לא הרבה חברים... לא מזיזים את הכיסא?!

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
מספיק שתסביר לנוסע שאם כרית האוויר תיפתח, והרגלים שלו על הדשבורד, הוא ימצא את כפות הרגלים שלו מאחורי האוזנים.

ואם זה שהרגליים ילכו מאחורי הראש, זה המטרה שלך מהנוסעת שלידך. תמליץ לה לשים רגליים על הדשבורד?

כמה חוקים, בטח המשפחה/חבר'ה שלכם סובלת/ים מאוד.

אצלי לא מעשנים, ולא שמים רגליים כי זה מסוכן. מי שרוצה שישתה, שיאכל, רק שאם זה נשפך הוא מנקה/משלם על הניקוי.

אין לי גם בעיה שיעבירו לי תחנות ברדיו, אני לא יודע למה זה מפריע כל כך לאנשים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אצלי למשל,

1.אסור לעשן.

2.לא מעלה טרמפיסטים אף פעם.

3.לא שומר ברכב דיסקים .

4.פח תמיד צריך להיות נקי.

8)

5. אסור לאכול באוטו

6. אסור להשתמש בעצי ריח/תכשירים להפצת ריח

7. אסור להדביק מדבקות, למעט: מדבקת טסט שנתי, מדבקת תו חניה, מדבקת תו חניה של העבודה

8. אין לאחסן ציוד לא נחוץ בתא המטען

9. אין להניח רגליים (עם או בלי נעליים) על הדשבורד

10. על כל הנוסעים להיות חגורים תמיד. מי שלא חגור לא נוסע ברכב שלי.

11. אין להפעיל חימום, אלא אם נוסעת בחורה ברכב!

פורסם

1. לא מעשנים

2. לא טורקים דלת חזק

3. לא שמים דברים נוזליים בפח, רק ניירות או דברים שלא מלכלים

4. לא נכנסים אחרי ים עם חול, אני מפקח בחוץ על ניעור הרגליים של המל"ר (מיועד להכנס לרכב)

5. לא מזיזים כסא של חביתוש (ז"א כסא נהג)

6. לא נותן לאף אחד לנעול את הרכב במקומי, לא סומך

7. מוסכים לא מדביקים שום מדבקה על הרכב

8. אף אחד לא שוטף את הרכב חוץ ממני

בקיצור, נכנסים נקיים ובעדינות לרכב, יושבים ושותקים :)

פורסם

1. אסור לעשן, גם לא להתקרב לטווח של מטר כאשר מעשנים.

2. אסור לאכול ברכב, מותר אולי דברים שלא עושים פירורים ושאפשר לבלוע בביס אחד (תותים ?)

3. לא מעלה טרמפיסטים אף פעם

4. לא נכנסים עם בוץ לרכב

• תוכן חדש...