Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו כללים יש ברכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואורן, שכחת את החוק ״לא לנגח את הוולוו של בן״ . או שאלה היינו אנחנו שניגחנו אותך? ;)

אני כבר לא זוכר, עברו איזה 6-8 שנים מאז. (אנחנו מזדקנים)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

עקב היותי זמין לשטיפת רכבים בכל רגע נתון ובחינם,אין לי חוקים ברכב,כמובן על גבול ההגיון (לא בטיחות,לכלוך)...

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

פורסם

״חברי קארספורום, חברי קארספורום, המחלקה לאשפוז בכפייה תחת בידוד מוחלט מהעולם החיצון, ושיטות החלמה קומוניסטיות תיפתח בשבוע הבא בבית החולים בהר מבודד בטיבט, וזאת על מנת למנוע קשר עם העולם החיצון. נשמח לראותכם״

פורסם
כן, הכוונה היא למושב שליד הנהג. במקרה אני ואבי + - באותו גובה והישיבה מתאימה לשנינו בול(לפי כל הכללים של ישיבה נכונה וכו') כולל כוון המראות.

המושב שליד הנהג נמצא במרחק סביר מהדשבורד. למה שחבר, שנוסע איתי פעם במיליון שנה, אולי לפרק זמן של 20 דק' במקסימום, ישחק בכיוון של המושב ולמחרת, אימי תצטרך לסדר את זה שוב?

הנוסע שליד הנהג יכול לשבת בנוחות, לשים את ידיו על משענות היד, להתרווח במושב והכול מבלי לגעת בכלל במושב עצמו. אני לא אכריח חבר גבוהה לשבת עם הרגליים פתוחות כי הכיסא קרוב מדי. אבל זה לא המצב.

באמת שאני לא מבין מה הצורך כל הזמן לכוון את המושב, אם אתה נוסע ברכב לא שלך, למשך פרק זמן קצר.

לרוב האנשים המושב מתאים ואף אחד לא מתלונן. יש קומץ של אנשים שאוהבים לסדר את המושב בדיוק, ולפי דעתי זה קפריזה. ואני לא מתכוון אחרי זה לשבת ולשחק עם כיוון חלק תחתון, מרחק וגב כדי להתאים אותו בחזרה לאימי. שוב, אם היה צורך, זה היה קורה. אבל אין צורך. כמו למשל הצורך של חבר(אותו חבר שאוהב לכוון את המושב לפי הצורך שלו) לחבר כל פעם מוזיקה מהנייד שלו. כל נסיעה, קצרה ככל שלא תהיה, הוא רוצה לחבר את המוזיקה שלו. זוהי קפריזה.

"אני ואבי + - באותו גובה והישיבה מתאימה לשנינו בול". פלוס מינוס או בול? אני מהמר שכיוונון עדין של כל אחד מכם ישפר לכם פלאים את תנוחת הנהיגה. ס"מ למעלה/למטה/קדימה/אחורה במסעד, זוית המשענת, משענת הראש, כרית הגב התחתון - כל אלה חוברים לתנוחת נהיגה מדוייקת. נסה, אל תפחד, אבא כבר יסתדר עם הכיוונון מחדש.

לגבי מושב הנוסע - זה אחד הדברים הכי הזויים שנתקלתי בהם כאן. כמה זמן כבר לוקח לכוון מחדש את המושב? 10 שניות? וזה לא שצריך ללכת להביא ארגז כלים, יש ידית די נוחה, ובסקודה גם די חלקה.

אני למשל לא מסוגל לשבת כשהמשענת אחורה, חייב להיות זקוף, כמעט בכל רכב שאני נכנס אליו אני מרים משענת ומזיז כסא אחורה (או קדימה, גם אחורה מדי זה לא נוח לי). גם לא סובל את תמיכת הגב התחתון המתנפחת, אז מוריד אותה.

בנסיעה של 20 שניות אולי לא, אבל של חמש דקות - בהחלט אזיז.

אני מקווה שאני לא יוצא תקיף מדי, אין לי טענות כלפיך, רכב שלך ומשפחה שלך, פשוט לא מצליח בשום צורה למצוא הגיון.

ולשאר משתתפי השרשור הזה - סחתיין, באמת. אין כמוני מעריך שריטות חולניות. צר לי רק שעם רובכם לא אוכל לנסוע כנראה לעולם, או שאוכל לנסוע רק פעם אחת, ראשונה ואחרונה.

Eran26 - אני צריך טרמפ.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
כמויות האנאליות ו OCD שרצות פה יכולות לפרנס דיביזיה של קב"נים

8)‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פורסם

מה אתה משחק אותה ?

בטח רשמת את הפוסט הזה תוך כדי כיסוי הרכב ושליפת רוגטקה נגד היונה העקשנית. :wink:

חוץ מזה, זה באמת חדש שכולנו פה פסיכופטים ?! :lol:

זמין 8)

פורסם

אצלי הכללים נוקשים:

-לא מעשנים באוטו פארש!..

-לא מאפרים במאפרה, רק על הרצפה.

-רגל על הדשבורד-רק בחניה!!

-לא מלכלכים את ארץ ישראל. זורקים ה-כ-ל בתוך האוטו!

-לא אוכלים באוטו בלי לכבד אותי בביס!

-סקס-במושב האחורי בלבד!

-טרמפיסטים--רק אם זו כוסית על או היפי מזדקן עם ג'ויינט ביד.

:twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

HA HA,well said :)

אצלי ברכב הכל זורם,תגלגלו,תשתו,תריחו,קפה,סנדוויץ חול ים,טרמפיסטיות היפיות מלוכלות שלא התקלחו שלושה ימים,

הכל יורד בשטיפה.

Porsche 944 turbo

פורסם

היפיות מלוכלות שלא התקלחו שלושה ימים,

הכל יורד בשטיפה.

אז זהו, שיש דברים שלא יורדים בכביסה.

מה שהן קיבלו בשלושת הימים האלו כן יורד.

מה שכבר "יש להן" לא יירד אפילו עם אקונומיקה.

אולי עם אנטיביוטיקה.

• תוכן חדש...