Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר לא מחפש מגבת WOOLY ופדים לפולישר, אבל כן מחפש את הדברים הבאים:

1. מגבת ייבוש קטנה יותר - UBER.

2. שואב אבק רטוב/יבש של קרשר (זה בצורת חבית). רציתי לקנות אחד בזמנו (היה מבצע סביב ה400 ש"ח) אבל אני מעדיף לחסוך כמה שקלים ולקנות משומש, אז- אם יש לכם אחד ששוכב בצד - צרו קשר בפרטי

מקפיץ למכירה את הקוויק דיטיילר לפנים הרכב של מגס, חדש עולה 40, המחיר יורד ל19 (שומש פעם אחת בלבד, וזאת למען הגילוי הנאות - הוא מלא לגמרי).

פתוח להחלפות על הכל, ממברשות ועד מוצרים שונים.

[ATTACH=CONFIG]399744[/ATTACH]

אני מירושלים.

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי את הציפוי ניקל שהזמנתי אני מוכר מה שיש לי מספיק ל-2 רכבים פרטים מידות 1.44X32 אני מוכר במחיר נמוך כי באמת אין לי מה לעשות עם זה +כמה קרבון שחור מתנה. מבדיקה שלי לעשות בתל אביב רצו 12,000 ש"ח אני מוכר ב 4,000 ש"ח +אקדח חום ומכשירים להדבקה כל הקודם זוכה...

bmw ניקל.jpg

פורסם

מנורות H4 של Osram Cool blue עד 4000K לפי מה שכתוב על המוצר.

נקנו מאייס ב 160 ש"ח לרכב הקודם לפני כחצי שנה + חדשות לגמרי ללא שימוש, ישבו בצד כיוון והרכב הקודם יצא משימוש,

לא מתאימות לי לפיאט 500.

90 ש"ח, מראשל"צ.

IMAG0737.jpg

IMAG0736.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם
מוכר פדים CCS של LAKE COUNTRY במידה 5.5 אינץ'.

חדשים באריזה

55 ש"ח לפד (מחיר שעלו לי אחרי משלוח פנימי ומשלוח דרך BUY2USA). מי ישקח כמה יקבל הנחה.

הסבר על הפדים ועל יכולות החיתוך לפי צבעים

http://www.autogeek.net/lake-country-ccs-pack1.html

(הפדים הסגולים הם לא למכירה)

[ATTACH=CONFIG]400319[/ATTACH]

הקפצה

פורסם
2 בקבוקי ריסוס של גלוריה לא מקציפים,ידניים עם משאבה דו כיוונית מאוד איכותי אידאלי לonr פלסטלינה נוזלי דיטלייר ושאר חברים 70 שח ליחידה,0547907723 דודי מאיזור המרכז. קישור למוצר http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A7-Gloria-CleanMaster-10.html

מקפיץ ,אפשרי גם בהחלפה על סונקס bsd או פוסו עדיפות לסונקס.

שיפוצים..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...