Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה קשור לפה, אנא העבירו לאן שזה מתאים.

אני גר ביישוב, שקט מאוד!, אחרי 9 בלילה הרחוב שקט כמו בית קברות, אין כלב ברחוב.

הבעיה שאני גר פחות או יותר במיקום הכי טוב שיש ביישוב, ממש באמצע, ליד מרכז חנויות (4 חנויות אולי), ספריה, בית ספר, ומגרשים. (יש גם בריכה אבל זה לא מפריע).

אנשים בשעות 2-5 בערך בצהריים, באים לאסוף את הילדים שלהם, ובמקום להתקשר אליהם או לקבוע איתם שעה, צופרים.

הבעיה שהם לא שמים לב לסביבה, לי ולמשפחה שלי זה מפריע מאוד, חלק ישנים, חלק לומדים, חלק נרגעים עם כוס תה אחרי העבודה.

אני בטוח לגמריי שגם לשכנים זה מפריע, אבל הפתיל שלהם ארוך משלי.

היום בידיוק איזה אחת, צופרת בלי סוף עם הג'יפ שלה, אני ישנתי, היא העירה אותי מהצפירות, התאפקתי עד לשלב שזה היה מוגזם, ישר קמתי, התלבשתי ויצאתי החוצה, למזלה היא בידיוק נסעה.

פעם כבר הערתי למישהו, באתי אליו עצבני מאוד, הוא כמובן חשב שהוא זה שצודק, וזה הסתכם בזה שהוא נתן גז ונסע.

השאלה לפני שאני מטפל בנושא לבד ובכוח (צופר אוויר לאוזניים שלהם?!), אם יש דרך חוקית שאני יכול לפעול ולגרום להם להענש על זה.

חייב לציין שפעם, בידיוק למשך חצי שנה היו שלטים שאסרו לצפור לגמריי! (פשוט צופר עם קו עליו בעיגול אדום).

פורסם

איפה השלט? מישהו הוריד אותו או שהמועצה הורידה אותו?

תנסה לתעד במצלמה מספר רכב יחד עם הצפירה ולהגיש אליו תלונה. לאנשים כאלה אין הרבה כבוד כלפי אחרים או שלא מבינים שהם מפריעים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלה שלט כזה בחוץ

images?q=tbn:ANd9GcQ2rpojE6lFmK6nP3GpPjsVls9B2r6bhdIG1qJDilz-vckpifBmtQ

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש בעיה עם הנושא.

זה נושא מאוד מטריד (גם אותי), אך לצערי אין הרבה מה לעשות.

בעקרון, זאת עבירה שהמשטרה אמורה לאכוף. ת'כלס - הנושא לא נאכף (יש מספיק עבירות יותר "איכותיות" שהיא מנסה לאכוף).

הגשת תלונה למשטרה - לא תעזור. ישלח לפח.

אולי, פנייה לממשרד לאיכות הסביבה תניב עזרה - אבל לא הייתי סומך על זה יותר מדי.

קח בחשבון שאם אתה "פועל" בעצמך - זה עלול לחזור אליך בתור בומרנג.

לגבי השלט - כנראה שזה משהו פיראטי (לא מכיר שלט ייעודי - אך אולי אני טועה).

פורסם

אתה יכול לחטוף להם את הילדים.... זה ילמד אותם לקח8)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

שיטור עירוני/ שיטור משולב/ פקחים של העירייה,

קיימים במקום בו אתה גר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה לי שכן פסיכופט, קב''ט באיזשהו מפעל גדול שהיה עובד לילות.

שיום אחד אני זוכר שכל השכונה התעוררה מהצרחות, כנראה הייתה איזה בחורה מתלהבת שחיכתה לחברה\חבר שלה ופשוט לא הפסיקה לצפור באמצע הצהריים במשך כמה דקות ארוכות, זה היה בידיוק מתחת לחלון של אותו שכן שניסה לצרוח לה מהחלון להפסיק והיא פשוט המשיכה ולא ספרה אותו.

השכן בתגובה ירד למטה הוציא את הצינור כיבוי אש מהארון בלובי ופשוט פתח אותו על הרכב שלה, היא הספיקה לחטוף קצת דרך החלון הפתוח של הרכב לפי מה שהספקתי לראות ואם לשפוט על פי הצרחות שלה...

היה משעשע :lol:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אל תהפכו אותי לאיזה חוטף או פושע, אני עצבני מאוד אבל יש לי מעצורים חזקים מאוד.

חוץ מזה אני יותר בקטע של תחבולות, אם אני יתפוס מישהו וממש אני יהיה עצבני, זה לסדר משהו שבאמצע הלילה במשך שבועיים תפעל לו האזעקה ותקפיץ אותו.

ככה שיבין מזה שמפריעים לבנאדם לישון.

זה בישוב, יש מוקד שעושה פטרולים, משטרה אולי ניידת אחת בלילה שבאה לעשות סיבוב, וכמובן בלשים.

השלט לא פיראטי, שלט אורגינל, פשוט כנראה הוא סתם הפריע באמצע הרחוב.

כמובן שאני לא צופר מחוץ לבתים של חברים, פשוט צריך ליהיות אגואיסט טיפש. (וכל החברים שלי יודעים, שמגיעים לרחוב שלי, מנמיכים לאפס את המוזיקה והמקסימום זה להתקשר אליי).

היום לכל ילד בן 8 יש אייפון עם חבילה חופשית, למה לא להתקשר?

פעם אחת, מתקשר לאבא שלי שוטר ב4 בבוקר, אבא שלי כולו נלחץ, בסוף התברר שהייתה בעיה ברכב (רכב בן 18), שגרמה לצופר לפעול בלי הפסקה.

הוא אמר שהוא נתן אזהרה על רעש (או משהו כזה) ופעם הבאה שזה קורה, נקבל קנס.

כמובן שהגעתי למקום וסידרתי את הבעיה במקום.

פורסם

לגבי השלט - כנראה שזה משהו פיראטי (לא מכיר שלט ייעודי - אך אולי אני טועה).

בעבר היה תמרור כפי שתואר על ידי ניר - ציור של צופר (יותר נכון - זמבורה) מוקף בעיגול אדום עם קו אדום חוצה. בלוח התמרורים החדש לא מצאתי את התמרור - יתכן שהוא הוצא מהלוח ולכן גם הוסר מהדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
משטרה וקנסות זו כנראה הדרך היחידה להרתיע לאורך זמן (בהנחה שלא מדובר במישהו אחד ספציפי שעושה את זה)

הראשון שיקבל דוח כזה מהמשטרה ידאג לפרסם את זה בפייס בוק, בצינור לילה ולומר שלמשטרה ולשיטור העירוני "אין מה לעשות, שילכו למצא עבריינים אמיתיים".

לא כך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במקום לרדת למטה לריב עם אנשים תתקין בבית שלך חלונות נגד רעש, וכשאתה ישן פשוט סגור אותם ותפעיל את המזגן.

פורסם

אני גר בבית קרקע.

בחזית של הבית, איפה שהכביש, יש הרבה מאוד חלונות, זה הוצאה לא קטנה ולא הגיונית.

מה גם שהדלת של הבית פתוחה רוב היום בשביל הכלב.

מזגן, מצידי שכל החיים יפעל, אין לי בעיה (אולי ב10 דקות אחרי מקלחת), הבעיה זה שאר האנשים בבית.

יש שימוש סביר ויש שימוש מוגזם, צפירה אחת שתיים, שלוש זה כבר מתחיל לחמם לי את המוח, יותר מזה אני כבר מתעצבן.

• תוכן חדש...