Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מנצל את הבמה כדי לספר מעט על המקרה האחרון שיכול בהחלט לעזור בקבלת ההחלטות לכל מי שמתעניין ברכישת רכב ושנושא האחריות עומד מבחינתו גבוהה בסדרי העדיפויות.

קצת רקע: לפני 4 חודשים רכשתי רכב ממגרש קרסו טרייד אין ומאז ועד היום אני כותב שבחים על רמת השרות והטיפול של החברה הנ"ל.

לאחרונה, החל השלט החכם לעשות בעיות בעת קריאה, קבעתי שהבעיה בשלט שכן השלט הרזרבי עובד חלק.

פניתי למגרש שמכר את רכבי והוא ביקש ממני לפנות למרכז השרות על מנת שיטפלו בבקשתי.

לרגע חשבתי שמסים לנפנף אותי אך לא זאת היתה כוונתם.

פניתי למרכז שרות שנמצא על יד ביתי - הילוןך שישי באר יעקב, ביקשו ממני כמה רגעים כדי לברר האם השלט באחריות כי בדרך כלל היצרן או מגרשי המכירה לא נותנים שלטים באחריות ובטח שלא מפתחות.

לאחר כשעה חזרו אלי ואמרו לי שכן! אני חייב לאמר שהייתי מופתע שכן שלט לרנו עלותו יכולה להגיע גם לאלפי שקלים.

ביקשתי שיזמינו עבורי שלט תמורת דמי ההשתתפות (290 ש"ח לפני מע"מ) ואמרו לי שזמן האספקה הינו 2-3 שבועות.

לפני כשבוע קיבלתי שיחה ממנהל התפעול של קרסו טרייד אין שביקש ממני באופן אישי לחזור אליו ולדווח שהטיפול בתקלה לשביעות רצוני המלאה, הוא אף השאיר את הנייד שלו לכל מקרה של בעיה.

אכן כעבור שבועיים וחצי התקשרו ממרכז השרות, תיאמו לי מועד לקידוד (לרגע חששתי שגם יגבו ממני עבודה או כל מיני הפתעות) והגעתי במועד.

אספו ממני את המפתח התקול, ביקשו ממני להמתין בחדר המתנה וכעבור שעה, שלט חדש מקודד!

ולפני שתשאלו אז כן, יש לי 3 שלטים!

אני חייב לציין שאני מופתע לטובה מכל אופן הטיפול ושהיה חשוב לי לפרסם את המקרה בפורום.

אני לא מכיר עוד מגרש שנותן אחריות אפילו על שלט! ותתקנו אותי אם אני טועה.

שאפו אמיתי!

עכשיו כל מי שמעוניין לצנן את ההתלהבות ולקטול חזרה אם סיפורים שהוא שמע מוזמן. :-P

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

סקר מחירים קצר על כרטיס חכם של מגאן שמתחיל לעשות קונצים (מותר לו הוא כבר בן 9)

יבואן 1100

מנעולן 1 700

מנעולן 2 600

פתיחת המפתח ותיקון החיבורים אצל מנעולן 3 150

להגיד שזה עולה אלפי שקלים זה מוגזם, לכל היותר שכפלו לך מפתח במחירי עלות

פורסם

בכל מגרש אחר היית משלם יותר מאחר ולא היית מקבל אחריות למפתח.

פורסם

סליחה על השאלה המטומטמת(אולי), לא ניתן להחליף את הכרטיס החכם באופציה למפתח רגיל וסטנדרטי והרבה יותר פשוט?(לא הבנתי עד היום, למה רנו החליפו בכלל את האופציה הפשוטה והנוחה הזאת)

פורסם

1. לא ניתן.

2. אני מעדיף מכוניות עם אחריות שלא צריך להזדקק לה...:?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1. לא ניתן.

2. אני מעדיף מכוניות עם אחריות שלא צריך להזדקק לה...:?

כשמבצעים עיסקה אז חשוב שהרכב יהיה אמין.

לא פחות חשוב שמי שמוכר לך גם כן יהיה אמין וכשצריך לפרגן ולשבח חשוב לעשות זאת!

פורסם
כשמבצעים עיסקה אז חשוב שהרכב יהיה אמין.

לא פחות חשוב שמי שמוכר לך גם כן יהיה אמין וכשצריך לפרגן ולשבח חשוב לעשות זאת!

רנו מגאן ואמינות ? נו שווין..:-D.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כל הכבוד לקרסו:lol:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
רנו מגאן ואמינות ? נו שווין..:-D.

זה לא קשור לאמינות של רנו אלא לאמינות של נותן השרות.

• תוכן חדש...