Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

אהלן!

אני לא מבין במכוניות בכלל אז מצטער אם אלה שאלות טיפשיות

אני רוצה לקנות כיסוי הגה פשוט לרכב סוזוקי ליאנה 5 דלתות שנת 2006, פשוט בגלל שההגה קר בחורף ורותח בקיץ

רציתי לדעת אם כיסוי צריך להתאים לגודל של ההגה(יש הבדלים בכלל בגודל של ההגה בין מכונית למכונית?) או שכיסוי הגה זה משהו נמתח שאמור להתאים בלי הרבה בעיות?

ואם כן צריך להתאים את גודל הכיסוי לגודל ההגה, איך אני בודק את גודל ההגה?לפי הקוטר שלו?זה רשום איפשהו?

תודה לעוזרים

פורסם

עדיף להימנע משימוש בכיסוי כי ברגע לא מתאים הוא עלול להחליק על ההגה. אם אתה ממש רוצה לכסות במשהו את ההגה, יש מקומות שיכולים לתפור לך כיסוי על הגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדרך כלל הגדלים זהים בחנויות,וזה מתאים לרוב הרכבים.לפעמים צריך ממש למתוח

את הכיסוי (היה לי אחד בעבר שהיה צריך יד נוספת על מנת למתוח את הכיסוי להלבשה) עד שהוא נכנס

אבל זה עדיף כמובן.בכללית לא לרכוש כיסוי שמתלבש חלק-מסוכן ולא בטיחותי.יש מצבים שמותקן הגה

קטן ברכב ששום כיסוי לא יתאים.

לך על חברות מוכרות שעושות מוצרים איכותיים, כגון אדר רוזן.לי יש את SOFT -נוח ונעים למגע

פורסם

אם אתה קונה כיסוי איכותי שמתאים הוא לא יחליק,זה מנסיון על 2 רכבים עם כיסוי של הדר רוזן,עם הזמן הכיסוי יכול פחות לאחוז את ההגה,אך זה ממש לא יקרה בבת אחת,אני מאוד אוהב את המוצרים של HR במיוחד את הסידרת דמוי עור שלהם שקניתי לפנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי גם יש כיסוי עור של HR

סה"כ נראה לא רע בכלל, השאלה היא כמה זמן מחזיק לפני שמתחיל להתפורר מדי פעם כתוצאה מהשמש.

תפוס טוב על גלגל ההגה, לשמחתי ולמזלי עוד לא קרה לי ש"ברח" בזמן נסיעה.

ככל הידוע לי תופעת הבריחה הזו אופיינית אם כבר לכל הכיסויי ספוג שמתרחבים בשמש.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שני כיסויים מידי פעם אני מוריד, לפעמים ההגה מרגיש לי ערום, אז אני מחזיר גם כי יותר נוח להחזיק אותו

מצד שני בלי הכיסוי ההגה יותר רזה, יותר כייפי, גם קצת יותר יפה.

מה דעתכם? נחוץ? , יותר יפה עם? בלי?

פורסם
יש לי שני כיסויים מידי פעם אני מוריד, לפעמים ההגה מרגיש לי ערום, אז אני מחזיר גם כי יותר נוח להחזיק אותו

מצד שני בלי הכיסוי ההגה יותר רזה, יותר כייפי, גם קצת יותר יפה.

מה דעתכם? נחוץ? , יותר יפה עם? בלי?

עניין של טעם אישי לחלוטין.

הכיסוי לא ישפר את הבטיחות או את איכות הנסיעה לדעתי.

רק תוודא שאם אתה שם כיסוי שהוא ישב חזק (עדיפות לכזה שתופרים) על מנת שלא יחליק לך ברגעי חרום :cry:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...