Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא חשתי צורך לכסות הגה/מושבים בשום רכב שהיה לי. סתם מיותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכב הנוכחי שמתי רק 2 גופיות עדינות מקדימה, כי אלה המושבים שמשתמשים הכי הרבה.

אבל אתה צודק, אמרתי שאם נניח ובאמת יתלכלך או יהיה כתם לא רצוי שיפריע, אז כבר נכסה אותו.

יוצא שאנשים נוסעים 20 שנה על רכב עם כיסוי על המושבים, כל הרכב רקוב נזרק לברזל יחד עם מושבים שנראים כמו מתצוגה

פורסם

אני מניח שזה עניין של אופי. אצלי ברכב לא שותים/אוכלים/מעשנים/מפליצים.

הכי הרבה שהחזקתי רכב היה שנה וחצי (הפאביה) ומכרתי אותה ללא שריטה אחת על הפח ובלי טיפת מים/כתם על אף אחד מהמושבים. הכל כמו חדש.

מי שיש לו שלושה ילדים שאוכלים במבה כל היום באוטו אולי כן צריך לכסות, מי שעובד במוסך ומסתובב עם ידיים מגורזות אולי צריך כיסוי להגה. אני לא.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הגזמתם לגמרי בקטע של החלקות בזמני חרום/עניין של חיים ומוות, די, מספיק, אם הכיסוי מתאים למידה של ההגה, ואני מתכוון שכלכך קשה להרכיב אותו עד כדי שכבר תחשוב שהוא קטן מדי, איך בדיוק הוא יחליק?

יש הגה כח, אתה רק נוגע בהגה והוא כבר מסתובב, גם אם הרכבת את הכיסוי קצת עקום, אז אין שום סיכוי שתצליח להוזיז אותו אפילו מילימטר ימינה או שמאלה מבלי לדומם מנוע ולנעול את הגה, וגם אז זה יהיה קשה מאוד.

אני כותב מנסיון של אבא שלי משנת 91' עם כיסויי הגה שונים, ואצלי כ-7/8 שנים כיסוי הגה.

בשורה תחתונה, אם הכיסוי מתאים למידה, והוא די איכותי, ואתה אוהב את זה (המראה, המגע) אז תקנה כיסוי טוב במידה מתאימה, ותהנה.

פורסם

כול המכוניות שלי משנת 95 ועד היום עים כיסוי הגה מעור (יצור עצמי)בשבילי "לנהוג בלי כיסוי הגה זה כמו לנהוג יחף".

IMG_1423.JPG

IMG_1421.JPG

פורסם

אני לא רוצה לזלזל חלילה.. בכל זאת ייצור עצמי וזה..

אבל חבר זה נראה כמו ההגה הכי לא נוח בעולם :shock:

פורסם

במכונית ישנה, ההגה מתחיל להתפורר ואתה מרגיש פרורים בידיים.

תפירה \ חיפוי של עור על ההגה משפר בהרבה את מצב ההגה.

פורסם

אצלי בשני הרכבים יש כיסויי הגה של הדר רוזן מעור מלא - מהסוג שמלבישים על ההגה ולא תופרים או שורכים להגה.

בד"כ המחירים שלהם נעים בין 90 ל120 שקלים - הם מתלבשים על ההגה ממש ממש בלחץ ולא מחליקים בשום פנים ואופן.

היתרון של הכיסויים מעור מלא הם:

1. לא מסריחים מגומי - לא את הרכב ולא את הידיים - שלא לדבר על זה שאם מהכיסויים המסריחים אתם אפילו בטעות מגרדים את העיניים, לא נעים.

2. עור אמיתי - קל יותר לנקות ועמיד יותר לחיידקים מאשר שאר הכיסויים הסינטטיים וכשזה מגיע למשהו שהידיים נוגעות בו כל הזמן - זה חשוב.

3. אחיזה עבה יותר ונוחה יותר בגלגל ההגה - אני פשוט לא מסוגל לסבול את זה שהיצרנים מייצרים את גלגלי ההגה שלהם דקים כל כך.

אני זוכר שהיתה פעם חברה בשם wheelskinz או משהו דומה שמוכרים כיסויי הגה לפי יצרן, דגם ושנתון הרכב

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כול המכוניות שלי משנת 95 ועד היום עים כיסוי הגה מעור (יצור עצמי)בשבילי "לנהוג בלי כיסוי הגה זה כמו לנהוג יחף".

וסגנון האופנה החביב עליך הוא ודאי "ניאנדרטלי שיק".

סליחה, אבל זה נראה נורא.

פורסם

אני קניתי כיסוי הגה דמוי עור ששרכו לי להגה, ב 80 ש"ח כולל ההרכבה.

מקום מומלץ מאד שאני לא זוכר את שמו - נוסעים על קיבוץ גלויות בת"א לכיוון מזרח, ואחרי הפינה של מסילת ישרים, ממשיכים 3 בניינים.

מתנדב בארגון ידידים

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

רציתי להרכיב כיסוי עור לגלגל ההגה ביונדאיi10 שלי כי אני כבר לא מסוגל עם הפלסטיק ואני לא רוצה לשים כיסויים פשוטים ולא צמודים בחמישים שקל שמוכרים בחנויות.

1. שמעתי על כיסויים ששמים אותם במים רותחים מרכיבים על ההגה ואז הם נאטמים על ההגה שהם מתקררים.

2. יש לי בבית כיסוי עם תפירה שהזמנתי מאיביי בעשרה שקלים.

3. תפירה מקצועית שעולה בסביבות 1000 ש״ח .

מה המלצתכם?

נכון שכסף זה גם חלק מהפרמטר ועדיף כמה שפחות אבל אני רוצה מקום טוב באמצע ולא לסבול אחרת אין סיבה שאתחיל עם זה.

תודה מראש,

רועי

פורסם

מה שקונים ב-10 ש"ח כנראה שווה 10 ש"ח...

אני קניתי לפנדה שלי כיסוי שעלה לי כ-110 ש"ח כולל משלוח, יש ביוטיוב סרטון הדרכה, הגיע עם כל מה שדרוש לעבודה, כ-40 דקות של עבודת תפירה פשוטה ותוצאה יוצאת מן הכלל, בוודאי למחיר. נראה כחדש לאחר כ-10 חודשי שימוש.

הזמנתי מכאן: http://stores.ebay.com/Mr-Steering?_trksid=p2047675.l2563

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תאמת לא מצאתי כיסוי ליונדאי איי 10 2014 אבל אחפש משו דומה.

מסובך להרכבה? צריך איזשהו חוש טכני מסויים ?

פורסם

הכישרון שלי בתפירה עלוב ביותר... אבל ראיתי את הסרטון ביוטיוב מספר פעמים לפני שירדתי לרכב, ישבתי ברכב עם הסמארטפון, תאורה טובה, אצבעון (מומלץ) והתחלתי, מהר מאד העבודה החלה לרוץ .

השלב היחידי שמצריך תשומת לב זה כשמגיעים לסוף התפירה כלומר בין זרוע הגה אחת לשניה.

לא בטוח שכדאי לקנות משהו שלא מותאם לרכב הספיציפי ובעיקר בגלל רוחב ומבנה חישורי ההגה (הזרועות), אם הכיסוי לא מותאם ואפילו הקוטר מתאים, עלולים להיווצר קפלים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...