Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת כיסוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קמתי השכם בבוקר... לפני חמש (כן, אני יודע שיש אנשים העושים זאת מידי יום ביומו מרצונם החופשי) התלבשתי, הצטיידתי במעט עצבים (בכל זאת, בוקר) לקחתי משהו להגנה עצמית, כל זה רק בשביל לגלות שיש כבר עיתון...

אין ברירה... מחר עוד השכמה מוקדמת, הפעם ארבע ורבע...

יש לי הצעה יותר טובה. או שתפסיק לקרא הארץ. או שתאשים את השליח של ידיעות. הם מגיעים בסביבות 6:30 בבוקר...:wink: וזה יותר נוח

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם הבוקר קמתי מוקדם.... מוקדם מידי לכל הדיעות... :-\

חיכיתי לו בתחנת האוטובוס מספר דקות, ואז הוא הופיע..

כפי שניתן יהיה לראות בסרטון (אני מניח שהוא יעלה לרשת אחרי שאתעורר), לא היה צריך לשבור את הבחור, אלא הוא ידע מייד מה אני רוצה ממנו, והיה די מפוחד באופן כללי...

בשורה התחתונה, הוא הבטיח שהיום בשעה 2 בצהריים הכיסויים יחזרו....

עכשיו נותר לראות אם אפשר להאמין למילה של גנב, או שאולי יהיה לי היום טיול לתחנת המשטרה, מלווה בסרטון בו הוא מודה שהוא גנב.

הוא היה כה מפוחד, שלא ראיתי בכלל סיבה להסביר לו מה יקרה אם הוא ייגע באוטו שלי שוב. נראה לי שהוא הבין את המסר... מצד שני, בחמש בבוקר, יכול להיות שאני לא העברתי כראוי את המסר...

מקוה מאוד שבזאת תמה הפרשה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

בוקר טוב יוני

ברכותיי על תפיסת הגנב,אני הייתי קורא מייד למשטרה,יש ברשותך סרט הקלטה של הבחור,להמתין עד 2 בצהרים צריך אורח רוח סבלנות,כמו גם דווח למעסיקים של אותו בחור,היתי ממתין עם פרסום הסרט ברבים לפחות עד שהכיסויים יושבו והפרשה תסתיים לשביעות רצונך,שאפו על ההתמדה,זה בהחלט עוגמת נפש שנוגעים ברכוש ששיך לך במיוחד מה שקשור לתחביב והאהבה המוטורית.

עופר בן צבי

פורסם

אלא הוא ידע מייד מה אני רוצה ממנו, והיה די מפוחד באופן כללי...

הוא היה כה מפוחד, שלא ראיתי בכלל סיבה להסביר לו מה יקרה אם הוא ייגע באוטו שלי שוב.

טוב שהיה פרמדיק בסביבה :wink:

נמתין ל- 14:00 לתוצאות, תהיה מוכן לכל מקרה.

אם הוא יחזור , אולי לא יהיה לבד !

בהצלחה.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם
י

הוא היה כה מפוחד, שלא ראיתי בכלל סיבה להסביר לו מה יקרה אם הוא ייגע באוטו שלי שוב. נראה לי שהוא הבין את המסר... מצד שני, בחמש בבוקר, יכול להיות שאני לא העברתי כראוי את המסר...

יש מצב שהוא גולש כאן בפורום? אולי הוא נחשף למסר החד והברור של honda cx 500... :lol::twisted: :twisted:

פורסם

בשעה 12:30, עת יצאתי מהבית, חיכו לי שני הכיסויים בתוך שקית ענקית, בדיוק היכן שאמרתי לו להניח את הכיסויים.

לא רק שהוא הקדים בשעה וחצי, הוא גם כיבס את כיסוי הבד...

מבחינתי בזה נגמר הסיפור...

ולא, אני לא חושב שיצאתי פראייר.

אני חושב באמת ובתמים שזה בחור הגון שפשוט מעד (או לפחות אני רוצה להאמין בזה), לכן הוא גם נשבר כל כך מהר...

אמרתי לו שלא אפנה למשטרה ו/או למקום העבודה שלו במידה והוא יחזיר את הכיסויים, וכך אני מתכוון גם לנהוג, אלא אם יקרה שוב משהו בסגנון, או לא בסגנון, לאחד הרכבים בחניה (למרות שלמיטב הבנתי, הוא אפילו לא יעלה בדעתו להכנס לחניה שוב).

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

היי יוני,

סוף טוב הכל טוב, מודה ועוזב ירוחם.

למרות שאני תמיד בעד פתרון דיפלומטי בדרכים אלימות, הרי שאם הרכוש הוחזר שלם והכיסוי הישן אפילו כובס, ועוד הוחזר לפני הזמן, אין טעם להרוס לבחור את החיים עם תלונה פלילית ובלאגן, ולתת לו להינות מהספק שאכן מדובר במעידה חד פעמית ובתקווה שהלקח הופנם לעתיד לבוא.

חג שמח ואני כבר ממתין לאירוע הבא......אין אצלך רגע משעמם........

שלומי

פורסם

באמת תם ונשלם, אבל מבעס לחשוב שאם אשתך לא היתה רואה אותו זה היה יכול היה להיגמר שהית צריך לקנות שוב כיסוי אחר.

גנב ישאר תמיד גנב וזה שתפסו אותו זה לא אומר שלא יעשה את זה במקום אחר.

זאת דעתי

יוסי

פורסם

היי יוני

כל הכבוד על תגובתך המאופקת.

התלהמות זה דבר נחמד מאד, אבל ההתנהלות שלך התאימה יותר.

חג שמח

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

עבודה יפה!!

עכשיו אולי תעשה טובה ותבוא עם אשתך ותמצאו את זה שגנב לי את הכיסויים?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...