Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב פשוט לשאול אותך שאלה, עד כמה אתה אוהב את האוטו?

אם אתה לא מוכן להפרד ממנו, תשפר אותו, אבל שתדע שזה יקר ולא משתלם אלא אם כן ישר לך קשרים ברישוי,שזה משהו אחר. את חלק מחברים שלי הכשילו על זה שלא היה להם פח זבל באוטו או על פנס מקולקל.זה באמת מטומטם בעיניי אבל בכל מה שתעשה, אני אשמח להתעדכן ואם אכן תשפר את האוטו, שזה יהיה סופר מדליק, תעלה תמונות:)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי מנוע וגיר של xt יעשה את העבודה. תחשוב ששיפורי מנוע זה כלום ביחסים לחיזוקים של מכלולים אחרים שאתה צריך כדי שהרכב ישרוד את כל השטויות שתרכיב, לדעתי תקציב של 10000 לא מספיק בשביל לנסוע חזק בגאסטי וגם באמינות.

פורסם

השיפור הכי טוב שתוכל לעשות לו כמו שיניב ציין זה לשמר את הרכב הזה למצב תצוגה ולשמור אותו,אין שום דבר אחר שאפשר לעשות עם האוטו,אני הייתי מפחד לשים מנוע יותר חזק ברכב כזה

Miata ND2

פורסם
אולי מנוע וגיר של xt יעשה את העבודה.

אל תתן לו רעיונות! בגלל חכמולוגים שהחליטו שזה מגניב לחבר מנוע של XT לבאגי \ סתם סובארו המכוניות שלי שאני משתמש בהן כרכב יום יומי נמצאות במצב של כמעט השבתה כי אני לא מוצא מנוע.

מסתבר שללא יוצא דופן, כל, אבל כל מי ששידך מנוע כזה לאיזה שהיא מוטציה גמר אותו ברגע אחד, והיה כאן מלאי אדיר של מנועים מצויינים מייבוא. :-(:evil:

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אל תתן לו רעיונות! בגלל חכמולוגים שהחליטו שזה מגניב לחבר מנוע של XT לבאגי \ סתם סובארו המכוניות שלי שאני משתמש בהן כרכב יום יומי נמצאות במצב של כמעט השבתה כי אני לא מוצא מנוע.

מסתבר שללא יוצא דופן, כל, אבל כל מי ששידך מנוע כזה לאיזה שהיא מוטציה גמר אותו ברגע אחד, והיה כאן מלאי אדיר של מנועים מצויינים מייבוא. :-(:evil:

אין להשיג מנוע של XT גם מיבוא מחו"ל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה דפוק שבפורום של חובבי רכב מישהו שואל איך ב10K אפשר לשפר ג'אסטי ו70% מהעונים צוחקים עליו/עונים לו כמו מנהל של סניף בנק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא רק דפוק, אלא גם נגד חוקי פורום שיפורים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

טוב אז במקרה היום בגלל שהרכב שלי עומד לקחתי מחבר את הגסטי 1.2 ידנית שלו שקנינו עוד כשהיינו חיילים.

דבר ראשון הרכב הזה זז יותר טוב מ90 אחוז מהמשפחתומטיות שיש כאן בארץ!

דבר שני ב120 הוא מפסיק לזוז :lol:

דבר שלישי האם הרכב הזרקה או קרבורטור?

כמה עניין החוקיות חשוב לך?

יש בחו"ל המון פרוייקטים על המנוע הזה!

חשבנו המון פעמים על הרעיון הזה בעצמנו.

זה אחד הרכבים היותר מגניבים שיש!

אני לא בטוח ש10K יספיק לך לטפל בא כמו שצריך בגלל בעיות ההתנהגות החמורות של הרכב הזה.

אם תרצה עזרה תשלח פרטי.

בהצלחה!

פורסם

שמתם לב שהקפצתם שרשור מלפני חצי שנה של בחור שלא ביקר בפורום מאז .. ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...