Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים ניטרו.

את ה 100 מטר האלו לא תשכח...

הם גם יהיו האחרונים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בנאדם, עשה משתרוצה (פרשנות קארספורום: ככל הנראה הכותב ניסה לכתוב "מה שאתה רוצה"), רק תעלה את מה שאתה עושה שיהיה מגניב!

טורבו לא יועיל לאוטו כי הוא לא יוכל לעבור טסט.

מה שכן תוכל להחליף לו כמה חלקים במנוע, האוטו כבר קל ואם תגדיל נפח או תגדיל את הכוח שלו, אם האוטו לא יתפרק, הוא ייסע כמו מלך!

בהצלחה ותהנה.

פורסם

אל תישפר אוטו כמו ג'סטי, סתם בזבוז כסף.

וחוץ מזה, אם אתה מתעקש, אז רוב השיפורים לרכב כזה שיביאו לך "תוצאות" יהיו לא חוקיות והרכב לא יעבור טסט, בנוסף לכך כנראה תצטרך תקציב גדול יותר ממה שרשמת, כי לא מספיק רק לזרוק מנוע גדול יותר ולהרכיב טורבו, למעשה הג'סטי במצבה המיקורי לא תגיב בצורה טובה לכך, לכן יש עוד 101 דברים שצריך לשפר כמו חיזוק שילדה, תצטרך גלגלים רחבים יותר ועוד...

להגיד את האמת, יש משהוא מיוחד בשיפור רכבים ישנים, יש הרבה פרויקטים מרשימים בחו"ל, אך לצערי בארץ זה עוד רחוק מלקרות עם כל האיסורים שיש להם, אנשים יכולים לעשות לך בעיות על דברים קטנים כמו פילטר פתוח ואגזוז זרימה חופשית, אז תתאר לך אם אתה רוצה לקחת את השיפור צעד אחד קדימה.

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שממש הופתעתי לטובה מסחיבה של ג'סטי 1.2 ידנית.

בניגוד למה שהרוב אומרים פה לדעתי זה מגניב לשפר ג'סטי.

לפני כמה שנים במפגש ביד אליהו סיפרו לי על בחור עם ג'סטי (בארץ) מנוע 1600 של אימפרזה שהיה משאיר לכולם אבק ברמזור :lol:

אם אין לך בעיה של טסט תרכיב מנוע כזה וגיר מפירוק, אם תחפש טוב יכנס בתקציב שלך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
קודם כל אני רוצה להגיד שממש הופתעתי לטובה מסחיבה של ג'סטי 1.2 ידנית.

בניגוד למה שהרוב אומרים פה לדעתי זה מגניב לשפר ג'סטי.

לפני כמה שנים במפגש ביד אליהו סיפרו לי על בחור עם ג'סטי (בארץ) מנוע 1600 של אימפרזה שהיה משאיר לכולם אבק ברמזור :lol:

אם אין לך בעיה של טסט תרכיב מנוע כזה וגיר מפירוק, אם תחפש טוב יכנס בתקציב שלך.

ואז מה הוא יעשה???

אסור לו לעלות על הכביש עם זה ומן הסתם הוא לא יעבור טסט כמו שאמרו קודמיי...

אני "תקוע" עם אונו מנוע 1.0 וגם חשבתי על זה.

לא שווה להשקיע כי לא תגיע לתוצאות באמת טובות.

עדיף לעבור את התקופה הזאת וכשתוכל תשקיע ברכב אמיתי.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

בשנים האחרונות אני נתקל בבדיקות הרבה יותר קפדניות בטסטים ועל כל שטות מכשילים.

כמובן שתמיד אפשר להעביר בדרכים עקלקלות...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

מה נפלתם על הבנאדם? תחשבו על סובארו ג'סטי חבוטה שיוצאת מרמזור ומשאירה אבק לטור המשתאה מאחוריה.

בתקציב שצוין קשה לי לראות איך נעשה שדרוג רציני, אבל אני מצטרף לבקשה לצלם את הפרוייקט ולפרסמו כאן.

נראה לי שזה הולך להיות אחד הפרוייקטים המדליקים אם לא ה- .

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שלום לכולם,

יש לי סובארו ג'סטי 1200 GLI ויש לי 10000 שקל לשיפורים. אני רוצה שהאוטו יאיץ יותר מהר. ויהיה צליל יותר יפה.

איזה שיפורים אני יכול לשים ?

קודם כל אתה צריך מדבקות (עדיף STI/ WRX):

subaru-sti-wrx-sticker-jdm-rally-racing-impreza.jpg

ג'נטים :

images?q=tbn:ANd9GcQN5JGj4SA0BX5PtRHG5S5oDG55b0xdT-UHiZ1Sx85-r3Dl8tkf

אגזוז רעש:

6516251293_a49ebce60a.jpg

חלונות שחורים:

1002449o.jpg

וזהו.. ייצא לך אחלא רכב. זה בצחוק כמובן, שיהיה לך בהצלחה :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...