Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטעות קניתי A3 TFSI 2.0 ספורטבק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלגמרי במקרה מכרתי את הלאון שלי במחיר שלא יכולתי לסרב לו (דווקא ביום שהורדתי אותה ממכירה) הצעד הטבעי הבאה היה לאון FR\ גולף GTI חדשה יותר.

אך אבוי, הלוחות ריקים, הפורמים מתים ואני בלי אוטו.

לגמרי במקרה נתקלתי בהודעה הזאת שמפורסמת באופן בלעדי רק בפורום, למרות ביקורות על מאפיינים ספורטיבים פושרים בלבד החלטתי לבדוק את העניין בעצמי.

אתם יודעים מה הבנתי? לעזאזל עם הספורטיביות, אני אוהב את האאודי.

ההגה המת (הכרתי יותר גרועים), האדישות, הסולידיות, הכוח, חוסר הדרמה, והנוחות, אהבתי את זה והתחברתי יותר ממה שחשבתי.

כנראה יש שלב שבו אתה מבין שטיול קטן פה ושם בסופ"ש לא שווה את 95 אחוז הזמן שהרכב מבלה סתם ככה בנסיעה מהירה.

אבל הי, לא מדובר על משפחטומטית, האאודי הזאת עוקרת אספלט בהאצות (התוכנה עוזרת) ויודעת לפנות יפה, היא פשוט עושה את זה באדישות, "אתה תגיד לי לאן, אני אגיע לשם מהר ואודיעה לך כשנהיי שם", תענוג.

בדיקה במוסך רון העלתה אקזמפלר שפשוט פשע לוותר עליו, הרכב נוסע כמו 2012 וזאת אמרו בעלי ניסיון רב ממני.

גם הבעלים של הרכב תרם לחוויה החיובית, פדנט לא קטן ובחור נחמד מאוד, היה תענוג לעשות איתו עסקים.

תמונות איכותיות בהמשך, סיקור מקיף, בהמשך המשך.

בנתיים קבלו את הנהג הראשי.

IMG_20130314_180552.jpg

IMG_20130314_182626.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

האוטו יפהפה, שמור מאוד ולדעתי בעל עיצוב מצויין גם אחרי כל השנים.

הילד מקסים :-)

תתחדש!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב.

לגבי הילד, הוא קרוב מדי להגה ובטח לא נוח לו ברגליים באזור הדוושות, תזיז לו את הכסא קצת אחורה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
תתחדש ותהנה מהרכב.

לגבי הילד, הוא קרוב מדי להגה ובטח לא נוח לו ברגליים באזור הדוושות, תזיז לו את הכסא קצת אחורה.

הוא גם לא חגור. :lol:

ואדים, אומנם התקדמתי לקריית השרון, אבל התחלתי בדורה, נורדאו זה HIGH SOCIETY לעומת מה שהלך שם.

בחור טוב יואל הזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תתחדש! 2009?

2007 [חמש תווים]

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תוכן חדש...