Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי שנחלתי אכזבה מקניית דיסק און קי,

החלטתי שאני אקפוץ מדרגה ואקנה סטרימר,

עד היום הרצתי סטרימר על WII שפרצתי [אבל הוא לא תומך FULLHD רק 720 ,מה לעשות WII]

ואז ניסיתי את הפיתרון של יס [אבל בגלל שהסטרימר זה בעצם המחשב שלי שמריץ TVERSITY אז הפתרון שלהם לא משהו]

החלטתי לרכוש סטרימר ,

התקציב שהחלטתי עליו בהתחלה היה 50$ ,אבל אז ראיתי שיש את :

Pivos XIOS DS

WD TV

ROKU

BOXEE TV

APPLE TV

אז שלושת האחרונים נפסלים אצלי על הסף כי הם לא קוד פתוח ואי אפשר לחרוג ממה שהיצרן נתן [וגם כי רוקו לא נותן הזרמה מתכנים שנמצאים אצלי במחשב על גבי WIFI]

ממה שהבנתי ה WD TV גם הוא קוד סגור [אבל אני לא בטוח ואשמח לאישור או שלילת הטענה הזו]\

אז נשארתי עם ה XIOS שהוא גם ANDROID וגם די חזק וגם עולה 80$ ,

הלבטים היחידים שלי הם:

האם ישנם מזרימדיה טוב יותר בפחות מ100$ ?

האם כדאי לחכות לסטרימר של סמסונג שאמור לצאת בחודש הבא [והאם משהו יודע כמה הוא יעלה]

אגב אני מתכוון להתחבר למחשב ברשת הביתית ולהציג תכנים ב 1080P על גבי WIFI.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

א. לא מבין מה יעזור לך קוד פתוח , אתה מתכנת? הולך לבצע שינויים בסטרימר?

ב. הייתי מצמצם את הרשימה למכשיר אנדרואיד שאהבת (לא מכיר אישית) , BOXEE בוקס , אני בטוח שיש עוד סטרימרים

אבל היה לי את ה WD TV LIVE (הקודם) ולא הייתה תמיכה בעברית , יש לי את הבוקסי כיום - הוספתי לו את ה BOXEE HACKS

המכשיר עובד מצויין , הורדת כתוביות מתבצעת במכשיר עצמו , מריץ 1080P חלק מUSB שמחובר אליו , טיפה באפרגינג כשאני מזרים מהמחשב

אפשרות להעביר קבצים אלחוטית , חוץ מזה לא צריך כלום =]

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
א. לא מבין מה יעזור לך קוד פתוח , אתה מתכנת? הולך לבצע שינויים בסטרימר?

ב. הייתי מצמצם את הרשימה למכשיר אנדרואיד שאהבת (לא מכיר אישית) , BOXEE בוקס , אני בטוח שיש עוד סטרימרים

אבל היה לי את ה WD TV LIVE (הקודם) ולא הייתה תמיכה בעברית , יש לי את הבוקסי כיום - הוספתי לו את ה BOXEE HACKS

המכשיר עובד מצויין , הורדת כתוביות מתבצעת במכשיר עצמו , מריץ 1080P חלק מUSB שמחובר אליו , טיפה באפרגינג כשאני מזרים מהמחשב

אפשרות להעביר קבצים אלחוטית , חוץ מזה לא צריך כלום =]

כן אני מתכנת,

ב. אני חושב שתמיד בקוד פתוח יש הרבה יותר עדכונים ממה שקורה בקוד סגור,

לגבי הבוקסי כבר אין את הבוקסי בוקס רק את ה TV.

בינתיים הסטרימר שמוביל הוא ה PIVOS XIOS DS ,

אבל נראה לי שאני אחכה לאפריל כשהסמסונג יצא.

אלא אם כן למישהו יש פיתרון אחר.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לי יש אקסטרימר סיידווינדר3,

מרוצה מאוד.

אבל זה קוד סגור.

מנגן 1080p.

על וויפי לא תצליח להזרים HD בלייב לדעתי.

לא מספיק רוחב פס.

חבר אותו קווית, יותר טוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם אתה באמת מתעניין ולא עצלן אז את סקר השוק שלך כדאי להתחיל מכאן

http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%A8-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93

מרבית הסטרימרים היום תומכים בJUKEBOX מובנה (פלאגין להצגת מידע על הסרט+TRAILER+תמונה+חלוקה לקטגוריות)

לסטרימרים של DUNE וPOPCORN HOUR יש תמיכה טובה יותר בקובצי אודיו של DTS MASTER HD (אתה צריך מגבר תומך שעלותו 1500 שח ומעלה, אבל ישדרג לך את חווית הצפייה)

הBOXEE BOX מנגן בקלות את כל הפורמטים. (יש לי אחד כבר שנתיים, ולפני זה היה לי מכשיר של ISTAR סיני שעשה בעיות בהרבה פורמטים, בבוקסי זה לא קורה, אחרי שלומדים להתגבר על המחלות הקטנות שלו. אם אתה מתכוון לנגן AUDIO DTSMA אז אני לא אמליץ על הבוקסי אלא על מכשיר אחר שלא דווחו בו בעיות בנושא)

כנל ה

הכי הרבה עדכונים יש לPOPCORNHOUR

סטרימרים מצויינים נוספים הם של DVICO TVIX, DUNE, Xtreamer Prodigy

בעולם המזרימדיות, קטע של קוד פתוח חיוני בעיקר למכשירים שהחברה מפסיקה לתמוך בהם, ויש להם באגים קשים שלא תוקנו.

אחרת יש מספיק סטרימרים סגורים, שעדיין מתאימים להם מספיק פלאגינים שעושים את העבודה מצויין

וכדי להגיע לסלון לשכב על הספה וללחוץ על PLAY לא צריך יותר מזה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
כן אני מתכנת,

ב. אני חושב שתמיד בקוד פתוח יש הרבה יותר עדכונים ממה שקורה בקוד סגור,

לגבי הבוקסי כבר אין את הבוקסי בוקס רק את ה TV.

בינתיים הסטרימר שמוביל הוא ה PIVOS XIOS DS ,

אבל נראה לי שאני אחכה לאפריל כשהסמסונג יצא.

אלא אם כן למישהו יש פיתרון אחר.

תודה.

אם אני לא טועה הבוקסי בוקס נמכר עדיין , מה שכן הוא לא מקבל כבר עדכונים מהחברה , אבל יש מתכנתים שמעדכנים כל הזמן את boxee+ hacks

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קראתי את הכתבות,

ונראה שחלק מהמוצרים כבר לא חדשים [חלק מהביקורות מלפני חצי שנה ויותר.]

חלק מהסטרימרים פשוט יקרים מאוד בהרבה מעל לתקציב שלי.

קראתי שהמעבד של הסמסונג שיצא בחודש הבא יהיה דואל קור ובעל מהירות שעון של 1.2 GHZ,

אני מקווה ששווה לחכות לו.

בכל מקרה עוד שאלה,

אם יש לסטרימרים יכולת לבצע בפר לתוכן שמוזרם על גבי WIFI ?

ז"א שבמידה והתוכן שאני מעביר הוא 1080P האם אני יכול לקבוע לו לייצר בפר של 20% ואז גם במידה והרשת לא עומדת בקצב הבפר יכסה על זה ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הבשורה שמביאים הסטרימרים החדשים ביותר הם בתחום התמיכה ב3D ולכן יש צורך במעבד חזק יותר (כנראה).

גם בדור הישן של הסטרימרים (לחלקם) לא היתה שום בעיה לאכול בלי מלח סרטי BLU RAY כבדים עם ביטסרים 50 מגה ביט לשניה. הרבה תלוי בפרוטוקול ההזרמה (לדוגמא NFS מתמודד ללא בעיה עם קבצים מאוד כבדים, לעומת גמגומים בSMB )

לכן מהירות המעבד לא אמור להוות עבורך שיקול איזה סטרימר לקנות, מדובר בקופסא יעודית מאוד בשונה מסמארטפון שמיועד גם למשחקים ולהתקנת אינסוף אפליקציות ודפדנים (אפילו לגבי איכות התמונה הסברה אומרת שהגיעו לרמה האופטימלית שמעבירה את התוכן אל המסך ובטח שלמעבד חזק יותר אין פה תפקיד,אלא לצ'יפ הגרפי ולמקודדים המובנים). עם זאת, ישנם סטרימרים שמשמשים כפלטפורת גלישה כגון הבוקסי או האפל TV ובטח עוד כמה שאני לא מכיר, אבל גם זה לא דורש מעבד חזק.

מה שצריך לעניין אותך זה האם הסטרימר יענה לדרישות שלך , יהיה עם כמה שפחות באגים (לכולם יש חסרונות כאלה ואחרים) ויתמוך בצורה חלקה בייבוא תרגום וניגון כל הפורמטים, תפריטים נוחים וקהילת תמיכה רחבה. האם אתה צריך מכשיר עם הארדיסק פנימי או שאתה מתכוון להזרים דרך הרשת (מחייב מחשב דלוק או NAS), או לחבר כונן חיצוני כל פעם שתרצה לראות סרט.

שים לב שככל שהמכשיר זול יותר, הוא תומך בפחות פורמטים או שגם אלה שהוא כן תומך בהם, אז לא באופן מלא.

עד כמה שידוע לי אין היום שום מוצר שיצליח להזרים ללא תקלות בWIFI קבצים כבדים עם ביטסרים מעל 10K.

אבל גם לזה יש פתרון, HOME PLUG על גבי חשמל שמזרים עד 200MBPS על גבי הרשת הביתית- אם אתה לא רוצה להעביר כבל LAN לאורך כל הבית.

אם מזמינים מסין אז העלות היא כ150 שח לזוג, בארץ המחיר כפול.

לגבי מחירים, יש גם את KSP שנותנים מחיר תחרותי. לדעתי אחריות זה חשוב, לחבר שלי נשרף לוח אם לאחר שנגמרה לו האחריות של הבוקסי, הוא משלם כעת 550 שח ומקבל מכשיר חדש. באסה אבל עדיף מכלום (קנה בבאג)

שוב אם פורמטים חדשים לא מעניינים אותך ואתה לא מתכנן בשנתיים הקרובות לבנות מערכת קולנוע בבית, אז לך על הסטרימרים הפשוטים שיעשו את העבודה. (כל האקסטרימרים למיניהם, או אולי POPCORN זול)

אם תחליט שאתה רוצה מכשיר שיתמוך בהכל, ואפילו 3D אז תצטרך להשקיע סביב ה1000 שח.

יש לך גם את האופציה של הHTPC אבל זה ידרוש ממך להגדיל את התקציב קצת. פה ושם יש מבצעים אבל אני אישית מעדיף את הסטרימר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

תודה רבה על התשובה המקיפה,

כרגע לא ידוע לי על רצונות כל שהם לנגן בתלת מימד סרטים,

הבנתי שכל סטרימר שיצא החל מ 2013 ויתמוך בתכני בלוריי יהיה מחוייב באיזה מנגנון אנטי פיירסי שמאוד מגביל.

אני לא אוהב את העניין של להתחיל להעביר את התכנים לדיסק מקומי,יש לי תחנת עבודה שדולקת כל הזמן ועליה יש מאות סרטים [וגם ביטורנט]. וממנה אני משתף את הכונן עם הסרטים.

לגבי סאונד כרגע אין לי שום צורך במערכת סראונד אולטימטיבית מה שיש לי כיום די מספק,

אבל התוכניות הן לקנות מקרן קול בחצי שנה הקרובה [או לפני].

אם כבר ענית לי בצורה מקיפה ,האם שווה להסתכל על הסטרימרים על USB STICK או שהם פשוט גימיק וחבל על הזמן ?

תודה רבה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אז אולי כדאי לך לפזול לכיוון NAS של QNAP או של synology דו כונני. ל2 החברות יש ממשקים מטורפים וחדישים.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-nasserver

זה יתן לך חסכון מטורף בחשמל (פי 10 לפחות מPC שולחני, צורך 26W במצב עבודה ו11W במצב שינה), והם מגיעים עם תוכנת ביטורנט כמו TRANSMITION שנתמכת עי כל הטראקרים הפרטיים.

אליו תוכל לחבר את הסטרימר שלך.

לא יכול לענות לך לגבי הUSB STICK כי לא חקרתי את הנושא, אני רק יודע שמי שמחפש לנגן 1080P עם כתוביות או קבצי BLU RAY מלאים, אז USB STICK לא בטוח יעזור לו.

יתרון נוסף של סטרימר מהדור של השנתיים האחרונות זה יכולת לקרוא תיקיה של BLU RAY ולהריץ את הסרט בלי הצורך להיכנס לתיקיה ולחפש שם את הקובץ הראשי. יש סטרימרים שיציגו לך אפילו את התפריטים המלאים,כאילו מדובר בנגן BLU RAY לכל דבר.

יש לך לדוגמא את הPOPCORN A200 שיעשה את העבודה ב390 שח (באגף המציאון שלהם), והוא גם תומך בפורמטים חדשים של AUDIO.

אפשר לאנוס את המכשיר הזה מבחינת שדרוגים ופיצ'רים למי שאוהב לשחק עם התקנות.

http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=18320&txt_search=%F1%E8%F8%E9%EE%F8&buy=&minprice=0&maxprice=0

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

תודה על ההמלצה,

אני לא רוכש NAS כי אני לא צריך אחסון נוסף [מה שיש לי על המחשב בבית יותר ממספק וכרגע אני לא רוצה להוסיף הוצאה על מה שכבר מכוסה מבחינתי].

לגבי הפופקורן לא כדאי כבר לרכוש את הXIOS ? [הוא הרי חדש יותר]

בכל מקרה אני מבין ששווה לי כרגע לשבת על הגדר ולחכות לאפריל ולראות מה סמסונג יוציאו מהשרוול.

[אגב חבר שלי מריץ סטרימר על הגלקסי S3 שלו ורואים נהדר]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני משתמש בNAS כמקור לחסכון בחשמל. מחשב דולק 24/7 זה כ100 שח בחודשיים (אולי יותר , תלוי בעוצמת הספק).

ככה תוכל לדחוף את הדיסקים הקשיחים לNAS ולהדליק את המחשב רק במקרים מיוחדים ולא להשאיר אותו סתם שיעשה הורדות (פנק תמחשב בהארדיסק SSD שיטוס בכל הפעלה ואת הדיסק הישן תדחוף לNAS).|

מדובר בהוצאה של 700-900 שח לNAS, והוצאה של 400 לסטרימר. ואם תרצה את הSSD אז יש ב300 ומעלה תלוי בנפח האחסון

לדעתי לפופקורן יש יותר תמיכה, נסה לקרוא את הביקורת על הXIOS לא מכיר את המוצר.

עם איך שתיארת את הצרכים שלך, אין מה לשבת על הגדר כי כל מה שאתה צריך קיים כבר שנים בשוק, אבל אם זה יעשה הרגשה טובה... :lol:

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

נכון שהמחשב צורך אנרגיה אבל עם הSPEEDSTEP של אינטל כל זמן שהמחשב לא עובד קשה הוא לא מגיע להוצאה של מאות שקלים בחודש [בדקתי פעם עם תוכנה יעודית]

הביקורות על הXIOS פשוט מעולות.

חשבתי לי שבמחיר של ~100$ שווה לי לחכות ולראות אם הסמסונג יצא מה הוא שווה [כי הבנתי שהוא כן תומך ב 3D ועוד הרבה דברים טובים]

אז לחכות שבועיים וקצת נראה לי כדאי.

אגב הפרוייקט ארוך הטווח שלי זה להחליף את מחשב ההורדות במחשב משחקים יעודי [עם כרטיס מסך טוב] ולכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כעת.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אבל היה לי את ה WD TV LIVE

גם לי היה אחד כזה מדור ראשון. אחרי עדכוני תוכנה שהוא יתמוך בפורמטים עדכניים הוא התחיל למחוק קבצים. מסתבר שקיים באג כזה שהוא מוחק קבצים בNTFS.

נימאס לי מכל הסטרימרים שמבוססים על מערכות סגורות.

יש לי מחשב מבוסס אנדרואיד שאני משתמש בו בתור נגן מדיה. נהנה מכל רגע. עובד מהר, חלק, קל לשימוש וממשק מאוד יפה.

מבחינת צריכת חשמל, צריכת חשמל שלו לא עוברת 10W בעומס מלא (ספק 5V 2A). תענוג!

אפשר לגלוש איתו באינטרנט, ליראות סרטים ביוטיוב, לחבר אליו דיסקים USB, יש לו כרטיס רשת מובנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...