Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק עתיק

NSU_Nadav
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

כן החודש מתקיים שוק עתיק נורמלי

והוא מתקיים בכפר חסידים

אף אחד לא אמר שהוא צריך להתקיים בחולון

כן בשביל הכיבוד והארוח צריך גם לשלם

אפשר גם בתשלומים

פורסם

משלמים עבור הכניסה???

מה זה?? כניסה למוזיאון החלקים?

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

אני חושב שטוב עושים מנהלי המועדון בזה שהם יוזמים פעילות שכזו גם בצפון. כמו שאמר מישהו -אולי זה "יוציא" עוד פריטים שנחבאו כי בעליהם לא רצו לנסוע עד לחולון. עם מדינה קטנה כשלנו זה אך טבעי שפעם יהיה בצפון ופעם בדרום. אני מניח שבפעם הבאה זה יהיה בחולון.

גילוי נאות - אני חבר במועדון ואפילו מכיר בו כמה אנשים.

עוד גילוי נאות - אני גר הרבה יותר קרוב לחולון מאשר לכפר חסידים.

מעבר לכך, כמו שכתבתי בשרשור ה"רשמי" של ההזמנה לארוע - המקום בו יתקיים ה"שוק" הוא מעין מוזיאון לעיירה היהודית בפולין. עבודה מאד מרתקת של היזם יענק'ל. נראה לי שיהיה חיבור מעניין בין המועדון למוזיאון ובכלל מקום מענייין לביקור של שישי בבוקר וכוס קפה, אפילו בלי רכישות. כמו כן נראה לי אך טבעי "לתרום" סכום מסוים לאדם (ולמקום) שנותן את שטחו הפרטי המושקע לארוע המועדון.

פורסם
אני חושב שטוב עושים מנהלי המועדון בזה שהם יוזמים פעילות שכזו גם בצפון. כמו שאמר מישהו -אולי זה "יוציא" עוד פריטים שנחבאו כי בעליהם לא רצו לנסוע עד לחולון. עם מדינה קטנה כשלנו זה אך טבעי שפעם יהיה בצפון ופעם בדרום. אני מניח שבפעם הבאה זה יהיה בחולון.

גילוי נאות - אני חבר במועדון ואפילו מכיר בו כמה אנשים.

עוד גילוי נאות - אני גר הרבה יותר קרוב לחולון מאשר לכפר חסידים.

מעבר לכך, כמו שכתבתי בשרשור ה"רשמי" של ההזמנה לארוע - המקום בו יתקיים ה"שוק" הוא מעין מוזיאון לעיירה היהודית בפולין. עבודה מאד מרתקת של היזם יענק'ל. נראה לי שיהיה חיבור מעניין בין המועדון למוזיאון ובכלל מקום מענייין לביקור של שישי בבוקר וכוס קפה, אפילו בלי רכישות. כמו כן נראה לי אך טבעי "לתרום" סכום מסוים לאדם (ולמקום) שנותן את שטחו הפרטי המושקע לארוע המועדון.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

שלמה דן גדרון

פורסם

ביום חמישי הייתי אצל גדי בכפר חסידים

הוא אמר לי משהו על רכבי אספנות

האם השוק יהיה ביענקל'ס שטעטל

שווה גם יותר מ 10 שקלים

• תוכן חדש...