Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אם אני רוצה מכשיר בגודל 4 אינץ' שיהיה בעל איכות בניה ומצלמה טובה , אז האופציה היחידה שלי זה אייפון ?

למה יצרנים הפסיקו להשקיע בגדלים האלה? הרי לא יכול להיות שכולם פתאום רוצים רק מכשירי 4.8-5 אינץ.

פורסם

S3 חרא של מכשיר, מרגיש זול והאיכות מסך לא מתקרבת לאחיו הגדולים וגם לא במהירות שהוא עובד, האייפון 5 החדש הוא קטן באופן מפתיעה בידיים, הייתי ממליץ לך לבדוק, לא מכיר עוד מכשירים קטנים ואיכותיים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גלקסי 3 מיני הוא מכשיר שמראש סמסונג הגדירו אותו כמכשיר לשווקי ביניים, וזה בא לביטוי באיכות בניה בינונית וכך גם מצלמה, למרות שהמכשיר עצמו עובד די חלק(תודות ל-4.1.2)

את המכשירים של סוני אני פשוט לא אוהב, וגם מכשירי ה-4 אינץ שלהם ,הם מכשירי ביניים כאלה עם שלל התפשרויות מעצבנות.

פורסם
אל תפסול מכשיר גדול עד שלא תחייה איתו קצת, זה מה שלמדתי כל פעם שהחלפתי מכשיר.

היה לי גלקסי S3 , היה לי נוט 2. ועכשיו אני גלקסי נקסוס. מיציתי :)

רוצה טלפון שאני אוכל לעבוד איתו עם יד אחת בקלילות.

פורסם

אני מאמין שהכל נובע מהרגלי הצריכה העקומים ומצב הביצה והתרנגולת שנוצר בין המשתמשים ליצרנים במירוץ החימוש הזה.

כיום יש מבחר יפה של מכשירים קומפקטיים כמו Galaxy W או מיני, הבעיה היא שעם הזמן אנשים צוברים יותר ויותר אפליקציות שמצריכות מעבד חזק יותר ועוד כל מיני שכלולים טכנולוגיים בשביל לרוץ חלק, וכל זה בסופו של דבר דורש מקום פיזי על הכרטיס האלקטרוני.

במילים אחרות: אם תארגן מחר קבוצת רכישה של 500,000 לקוחות שמתחייבים להשתמש אך ורק בוואטסאפ, וייז ואנגרי בירדס, אני לא חושב שליצרנים הגדולים תהיה בעיה "לארגן" לכם מכשיר קומפקטי. ברגע שתרצו גם לראות עליו סרטים תו"כ גלישה בפייסבוק ושיחה בסקייפ - "תשודרגו" בעל כורחכם למכשיר גדול וכבד יותר.

נכון להיום פשוט אין מסה קריטית של צרכנים שרוצים מכשירים פשוטים, הארטילריה הכבדה היא זו שמניבה את מקסימום הרווחים ליצרנים ולכן מרבית תקציבי הפיתוח הולכים גם הם בכיוון הזה.

פורסם

זה לא בהכרח נכון.

יש מכשירים שיש להם מעבדי 4 ליבות והם בגדלים של 4.3 אינץ, שלא נדבר על זה שאין באמת הבדל היום בין מעבד 2 ליבות לבין 4 מבחינת תפעול. עובדתית גלקסי אס 3 עם 2 ליבות עבד בדיוק באותה מהירות כמו בגרסא הבינלאומית שלו עם ה-4 ליבות.

פורסם

האמת? היו על זה כתבות ומחקרים, והמסקנה? העולם רוצה מסכים גדולים יותר !

מדוע? מכיוון שרוב המשתמשים מאמינים כי הסמארטפון זהו תחליף למחשב שלהם ולכן, רוצים לנצל אותו בדיוק כמו את המחשב בבית, מה הכוונה?

מסך גדול יותר = נוחות שימוש טובה יותר, למה?

מסך גדול יותר מאפשר לך לקרוא דף אינטרנט בנוחות יתרה, פייסבוק בנוחות, אותיות ביאנטרנט ובכלל, אפליקציות, ניווט ו... כל מה שעושים עם הסמארטפון.

העולם דורש מסכים גדולים יותר וזה נראה בבירור ונראה יפה מאוד בקצב וכמות הרכישות של הסמארטפונים המפלצתיים של 5+ אינצ', הקצב רק עולה והדרישות עולות.

דרך אגב, ממליץ לכם להציץ לגלקסי נוט 3 שככל הנראה, יהיה בעל גודל מסך, תחזיקו חזק... 5.9 אינצ' !!! אך מתצורת OLED.

http://hwzone.co.il/gadgets/news/140934

ולמה זה ככה?

מכיוון שהמתחרות הסיניות מתחילות כבר מזמן להציע חלופות בגדלים מעל 5.5 אינצ', שדרך אגב, הגלקסי נוט 2 בעל גודל מסך של 5.5 אינצ', שזה ממש גדול...

אם אתה מחפש 4 אינצ' איכותי מאוד? קודם כל, ללא שום ספק, אייפון 5, אין מה לעשות, יגידו מה שיגידו... האייפון 5 מדהים ועם הפריצה הנוכחית, אתה ממש לא מוגבל ובעצם, חופשי לעשות מה שתרצה ( ואני לא רוצה שנכנס לוויכוח מי טוב יותר, האייפון 5 בגודל 4 אינצ' עם המפרט הטכני והמאפיינים , משקל ואיכות וביצועים, פשוט מעולה )

או... שיש לך אפשרות להמתין מספר חודשים עד מאי-יוני-יולי שבו ככל הנראה, ע"פ השמועות, אמור לצאת או להיות מוצג האייפון 5S ככל הנראה.

פורסם

לא אייפון או אנדרואיד, אבל נוקיה לומיה 820 ניסית? אולי דווקא מהwp8 תבוא הישועה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם ה820 הוא מכשיר בינוני ומטה (בניגוד לאחיו הגדול והיקר להחריד)

למירוץ חימוש הזה אגב נוסף גם עניין מסכי ה1080P הפיצים שאני גם לא מבין בדיוק למה.

(לשם ההבהרה - המסכים הנוכחיים כבר עוברים את צפיפות הפיקסלים שעין אנושית רואה - כלומר השדרוג מ300 ומשהו PPi ל400 הוא בלתי נראה) גוזלים בטריה , מורידים ביצועים גרפיים (כי רזולוציה גבוהה יותר דורשת יותר כח עיבוד) ומביא עוד דור של אפליקציות שיראו חרא ויהיו לא יציבות (תמונות מפוקסלות , פונטים לא מפוקסים וחוסר יציבות מהבעיה המובנית של אנדרואיד לעבוד עם תמונות גדולות).

בקיצר - המירוץ הזה מוביל את הפלטפורמה למקומות לא טובים לדעתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לא אייפון או אנדרואיד, אבל נוקיה לומיה 820 ניסית? אולי דווקא מהwp8 תבוא הישועה.

המחיר המוגזם, החוסר וודאות של WP8, והשטח מת המוגזם שיש במכשירי נוקיה, די מורידים לי ממנה.

פורסם
זה לא בהכרח נכון.

יש מכשירים שיש להם מעבדי 4 ליבות והם בגדלים של 4.3 אינץ, שלא נדבר על זה שאין באמת הבדל היום בין מעבד 2 ליבות לבין 4 מבחינת תפעול. עובדתית גלקסי אס 3 עם 2 ליבות עבד בדיוק באותה מהירות כמו בגרסא הבינלאומית שלו עם ה-4 ליבות.

say what?

הבנצ'מרקים של ה4 ליבות הרבה יותר טובים מה2 ליבות

אפשר אפילו לראות השוואה פשוטה שמישהו עשה ולראות בעיניים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...